Προς το περιεχόμενο

Παγκοσμια Κυβερνηση, Νεα Ταξη Πραγματων

gf030

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα αρκετα ενδιαφερον βιντεο, με ελληνικους υποτιττλους

και ολα τα "καλα παιδια" να παρελαυνουν....

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Εγώ όταν ακούω παγκόσμια τάξη πραγμάτων σκέφτομαι ένα και μόνο πράγμα. Τον Λιακόπουλο και τα Ελοχίμ με τα Νεφελίμ. ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ....!

P.S ωραίο videaki... δεν εμβολιάζομαι με αυτή την μαλ@κία με τίποτα. Και συνομοσία να μην είναι το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο και επίσης αυτός ο ιός δεν έχει τρομακτική θνησιμότητα. Κανένας δεν αναφέρεται στα άτομα που πεθαίνουν ετησίως από την συμβατική γρίπη.

Δημοσ.

αρκετα καλο το βιντεο φιλε.τα ιδια πραγματα που λενε στο βιντεο για το εμβολιο μου τα εχει πει ενας φιλος μου γιατρος

Δημοσ.
αρκετα καλο το βιντεο φιλε.τα ιδια πραγματα που λενε στο βιντεο για το εμβολιο μου τα εχει πει ενας φιλος μου γιατρος

Μπορεί αν είχε δει κ αυτός το βίντεο :P Πλάκα κάνω...

Τέσπα έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια ,με τα κρούσματα αναπηρίας και τους θανάτους στη δυτική ευρώπη.

Εγώ πάντα όταν έκανα εμβόλιο για οτιδήποτε αρρώσταινα στο καπάκι.Είχα χρόνια να κολλήσω γρίπη,και πέρυσι ενώ έκανα εμβόλιο για την εποχιακή μετά από χρόνια σε λίγους μήνες κόλλησα.Δε μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας,αλλά όσο αφορά τη φαρμακοβιομηχανία ,είναι μια συνομωσία από μόνη της.Στην πράξη ε.

Δημοσ.

To video είναι επιεικώς γελοίο, και περιλαμβάνει διάφορα αποσπάσματα από Αμερικάνικα κυρίως δίκτυα, τα οποία φυσικά είναι παντελώς αναξιόπιστα.

Τα μεσημεριανάδικα της Αμερικής και της Βρετανίας δε νομίζω ότι μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο έχει φτιαχτεί πολύ βιαστικά, και είναι παράλογη η χρήση του, χωρίς καθόλου κλινικές δοκιμές.

4-5 χρόνια κλινικές δοκιμές τουλάχιστον δεν απαιτούνται προτού βγει στην αγορά, σε περιορισμένη κλίμακα?

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ αρπαχτή των φαρμακευτικών..

Όσο για τις θεωρίες συνωμοσίας στυλ Λιακόπουλου, σίγουρα δεν είναι όλα τελείως στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά απέχουν πολύ από τον τρόπο που τα παρουσιάζουν τέτοια videάκια.

Δημοσ.

This is your last chance. After this, there is no turning back.

You take the blue pill

and BOOM!!! : U-R-Faknt

,

OR.... You take the red pill

and KABOOM!!! : U-R-Faknt :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να πάρετε και να ακούσετε πολλάκις το παλιό debut box set με παραδοσιακά τραγούδια ερμηνευμένα από τον έναν και μοναδικό Παναγιώτη "Πανίκα" Ψωμιάδη.

Καλή ακρόαση και καλή θεραπεία, peace out.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...