ilianna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ακούστε το πρόβλημά μου. Στο σπίτι έχουμε 2 υπολογιστές, ενα desktop και ένα laptop. Στο desktop έχουμε σύνδεση εδώ και χρόνια ίντερνετ από τη Forthnet και τώρα που έχουμε και laptop θέλω να πιάνει κι αυτό ίντερνετ από την ίδια σύνδεση. Το μόντεμ πρέπει να είναι ασύρματο, γιατί το λάπτοπ το εντοπίζει. (Είναι ένα Siemens που έχει κανονικά κεραιούλα και το φωτάκι του WLAN ανοιχτό) Ενώ το εντοπίζει όμως το laptop και φαίνεται ότι έχει συνδεθεί,βγάζει πρόβλημα δικτύου. Προφανώς πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Κάθε βοήθεια δεκτή...
pp6210 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 κατ'αρχήν δοκίμασε μήπως λυθεί μόνο του το πρόβλημα: κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο σύνδεσης, θα σου βγάλει ένα είδος χάρτη, δεξιά το λαπτοπ, στη μεση το ρούτερ και αριστερά η υδρόγειος (το ιντερνετ). Θεωρητικά θα πρέπει να δείχνει ενα κίτρινο τριγωνάκι στη γραμμή σύνδεσης με το ιντερνετ, αν κάνεις κλικ εκεί ξεκινάει η αυτόματη διάγνωση των windows. Μήπως το ρούτερ σου είναι κλειδωμένο και πρέπει πρώτα να πας στη σελίδα του για να δώσεις το wep/wap key? κοίταξες το manual?
ilianna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αυτό που λες σαν είδος χάρτη δε μου το βγάζει... Το κίτρινο τριγωνάκι υπάρχει αλλά δεν κατάφερε να διορθωθεί το πρόβλημα...Και κλειδί wep/wap δεν υπάρχει...Σίγουρα....
astraleme Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Οταν το εντοπίζει, εμφανίζεται κλειδωμένο η ξεκλείδωτο το WLAN? Δλδ δίπλα στην ασύρματη σύνδεση που εντοπίζει γράφει με ενεργοποιημένη ασφάλεια ή χωρίς ασφάλεια. Checkαρε επίσης αν αυτό που προσπαθείς να συνδεθείς είναι όντως το δικο σου δίκτυο και δεν είναι κανενος γείτονα. Εχει τύχει σε γνωστό μου να προσπαθεί μέρες να συνδεθεί να χει πάρει τα άπειρα τηλέφωνα στον ISP και τελικά έκανε λάθος δίκτυο επιλογή.
ilianna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ανοιχτό είναι. Και λέει στην Κατασταση σύνδεσης "Περιορισμένο ή χωρίς Αξιοπιστία".. Ορίστε και τα Screenshots...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πρόβλημα DHCP. Δες εδώ . Βάλε static για αρχή.
ilianna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Χμ....Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς να κάνω γιατί δεν ξέρω πώς να κάνω την IP μου στατική; Εννοείς να βάλω μια συγκεκριμένη;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.