Προς το περιεχόμενο

οθόνη για PSP 1004

giglis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα κάνει αλλά καλύτερα να την πάρεις από ebay που είναι φτηνότερη :) αν έχεις πιστωτική ή χρεωστική

Δημοσ.

Μπορείς να την πάρεις και από εδώ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18438 έχει δωρεάν μεταφορικά,12 ευρώ θα σου βγει,έμπιστο site,έχω αγοράσει πολλές φορές, 10 μέρες κάνει να έρθει,άπλα χρειάζεσαι έναν λογαριασμό pay pal,μπορείς να βγάλεις με μια χρεωστική κάρτα,δεν θέλει πιστωτική.

Δημοσ.

είναι πολύ καλό το site που προτείνεις φίλε έχω ακούσει καλά λόγια και επειδή και εγώ θέλω μια νέα οθόνη θα παραγγείλω!

Δημοσ.

Μια χαρα το dealexteme, εχω παρει αρκετα πραγματα. +1

Απλως καμια φορα αργει (ισως φταινε τα ΕΛΤΑ)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εμενα ρε παιδια μου εχει σπασει η οθονη του πσπ 1004 θελω να αλλαξω μονο την οθονη δεν εχω πιστωτικη καρτα μπορει να μου πει κανεις μια λυση ευχαριστω:-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλες αυτές οι "ντεμέκ" Sharp που κυκλοφορούν σε ebay και λοιπά καταστήματα με 10-20 ευρώ είναι απομιμήσεις και μάλιστα απαράδεκτες. Όλες γράφουν "SHARP L0042 K3146" με ανάγλυφα γράμματα στο εμπρός κάτω μέρος του μεταλλικού περιβλήματος για να φαίνονται ότι είναι ίδιες με την αυθεντική. Αν συγκρίνεις όμως τα γράμματα υπάρχει αισθητή διαφορά. Επίσης καμιά δεν έχει μαύρη προστατευτική ταινία να καλύπτει τα ηλεκτρονικά επάνω στην καλωδιοταινία.

Αυτά βέβαια ποσώς με ενδιαφέρουν. Δεν έχω πρόβλημα με τα ιμιτασιόν αλλά με τη συγκεκριμένη οθόνη την έχω πατήσει. Την πήρα από ebay και εκτός του καμμένου pixel και του κακού backlight (ένα φίλτρο διάχυσης του backlight είχε γρατσουνιές και σε πλάγια γωνία θέασης φαινόταν σκοτεινές ή φωτεινές ανωμαλίες στη μορφή των γρατσουνιών) έχει και σοβαρό πρόβλημα με scanlines!! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η οθόνη έχει άλλη συχνότητα ανανέωσης από αυτήν του psp με αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε κίνηση να φαίνονται θολά όλα σα να είναι interlaced. Επίσης με οποιαδήποτε αλλαγή γωνίας (οριζοντίως ή καθέτως) εμφανίζονται μεταξύ των pixel στιγμιαίες μαύρες γραμμές. Αν μπορεί η κάμερα του κινητού μου να πιάσει το φαινόμενο θα κάνω ένα video και θα το ανεβάσω.

Η οθόνες που μπορεί (εάν μπορέσει) να βρει κάποιος στο εμπόριο που να ταιριάζουν στο psp 1000 και να έχουν την ίδια και ίσως και καλύτερη ποιότητα με την original είναι οι:

1) Sharp LQ043T3DX01 (ή και οι LQ043T3DX02, LQ043T3DX03 κλπ, δε νομίζω πως έχουν κάποια διαφορά)

2) Samsung LTG430WQ-F02 που φοράει το Creative Zen Vision W.

Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Τέτοιες οθόνες στο ebay είναι οι παρακάτω:

190358334755

190361887537

260514452300

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...