bill_2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 το έχω στα χέρια μου, ειναι εργαλείο !!! τα λόγια είναι περιττά, καποιο πρόβλημα που εχω είναι στην εγγραφή της SONY ενώ έκανα εγγραφή δεν μου ήρθε κάτι σε ειμαιλ για επιβεβαίωση και κωδικό και user ! έδωσα και οτενετ και gmail se email ? ενα ID έχω μόνο ,αργεί γενικά να ρθει η επιβεβαιωσει ? για να μπω και εγω να κανω εγγραφη για τα 7 δεν πρεπει να εχω user και pass ? πάντως απο άσχετα προγράμματα ειναι φουλ βλεπω , επειδή δεν εχω και πολύ χρόνο για καλό στήσιμο μπορώ να κάνω κάτι προς το παρόν ? κάποια επεγκατασταση ?
bill_2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια , επανερχομαι οσο αναφορα τους drivers για το vaio z 41 και windows 7 , εχουνε βγει ? κατι εχω δει εδω σ αυτη την φοτο ,αυτη ειναι ?
STATHOP Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Προσφατα αγορασα ενα ακριβο AW. βλάβη οθόνης στις 10 μέρες και την αντικατέστησαν με άλλη με 2 καμένα pixel και όλα μια χαρα, για αυτούς βέβαια.
mandipl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 τελικα το 41 και το 51 εχουν σιγουρα ενσωματωμενο 3g .αυτο που θελω ειναι να μπορω να τους βαλω τη sim της vodafone πχ kai na exv mobile internet χωρις τα usb στικ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.