Προς το περιεχόμενο

SONY VAIO Z41 Tι γνωμη εχετε ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ,θα θελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμρνο αυτο λαπτοπ SONY VAIO Z41WD/B http://www.sony.gr/product/vn-z-series

αν γνωριζει καποιος κατι περισσοτερα η ακομα και αν το εχει καποιος να μαθω καποιες λεπτομερειες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε σύγκριση με macbook pro 13 τι θα λέγατε ,η ανάλυση που βγάζει το sony ειναι 1600 x 900 ενω τπ macbook pro ειναι 1280 x 800 ,

πρέπει να έχει καλύτερη οθόνη για να την βγάζει αυτή την ανάλυση ?

η κάρτα γραφικών ? και γενικα η οθονη του sony ειναι καλυτερη ?

Δημοσ.

Το λαπτοπ ειναι απλα εξαιρετικο!

Τι μιλαμε για την κορυφαια οθονη του , που εχει και υψηλη αναλυση για να εχεις απλα και να μην κανεις συνεχεια scrolling, τι μιλαμε για την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης του ή οτι ειναι ειλαφρυ σαν πουπουλο!

Δες και αυτην την εκδοση που ειναι φθηνοτερη χωρις να υπολειπεται ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Δες και αυτην την εκδοση που ειναι φθηνοτερη χωρις να υπολειπεται ιδιαιτερα.

δεν εχεις δωσει link !

Δημοσ.

η συγκριση με το μακ οσον αφορα το λαπτοπ αυτο καθεαυτο και οχι το λειτουργικο απλα δεν υπαρχει,

σαφως ειναι καλυτερο το σονυ σε καθε σημειο,αλλα το μακ εχει τα μισα λεφτα.

εγω προσωπικα θα επαιρνα το μακ,για κανενα λογο 2500 ευρω,ακομα και αν μου περισσευαν

Δημοσ.

βασιλη συνονόματε , το έχω το macbook pro 13 και δεν χωράει λόγος περι αυτού όσο αναφορά το λειτουργικό ,το θέμα είναι πως για την δουλειά μου δεν μου κάνει 100 της 100 το mac (εχω και ενα 17αρι macboo pro) γιαυτό σκέφτομαι να παω σ αυτό το sony !

τα χρήματα είναι όντως πολλά αλλά δεν είναι κριτήριο για να το πάρω, λόγου το ότι θα πουλήσω το 13αρι κάποια στιγμή συν κάτι άλλα χρήματα που ειχα μαζεμένα για αγορά άλλη,οι οποία ματαιώθηκε ,οπότε η σύγκριση που θέλω να μου πείτε είναι καθεαυτό στα άλλα σημεία και οχι στο λειτουργικό ,αν και με τα windows 7 αλλάζουνε τα πράγματα προς το καλύτερο ,έτσι θέλω να πιστεύω ..

Δημοσ.
δεν εχεις δωσει link !

Ωχ ,δικιο εχεις, το διορθωσα!!

Εδω ειναι:

http://skroutz.gr/s/79983/Sony-Vaio-Z21WN-B.html

η συγκριση με το μακ οσον αφορα το λαπτοπ αυτο καθεαυτο και οχι το λειτουργικο απλα δεν υπαρχει,

σαφως ειναι καλυτερο το σονυ σε καθε σημειο,αλλα το μακ εχει τα μισα λεφτα.

εγω προσωπικα θα επαιρνα το μακ,για κανενα λογο 2500 ευρω,ακομα και αν μου περισσευαν

Καλα, δεν κοστιζει πολυ παραπανω το sony απο το αντιστοιχο macbook.

Γυρω στα 450€ παραπανω , εχοντας καλυτερα χαρακτηριστικα, μεγαλυτερη εγγυηση, πολυ ελαφρυτερο, καλυτερη οθονη με μεγαλυτερη αναλυση.

Δημοσ.

εκει που ειμουνα ετοιμος να το παρω τωρα βλεπω οτι βγαινει το vgn-z51wg-b http://www.sony.gr/product/vn-z-series/vgn-z51wg-b

το οποιο εχει τα εξης παραπανω ,περνει καρτα 3G ,7200 σκληρο,και φοραει τα windows 7 64bit.

Αντοιστιχα το προηγουμενο μοντελο εχει 5400 σκληρο,και vista 64bit και δεν περνει 3G καρτα !

αλλα βγαινει σε ενα μηνα ακριβος ,αξιζη αυτη η διαφορα για να περιμενω ?

Δημοσ.

αν τα χρηματα ειναι πανω κατω τα ιδια,μονο και μονο για τον σκληρο,και την ταλεπωρια να ανοιγεις νεο λαπτοπ να βαζεις νεο σκληρο και ξανα λειτουργικο,εγω θα περιμενα,

εκτος κι αν ολα αυτα δεν επηρεαζουν εμμεσα η αμεσα την δουλεια σου οποτε παρε το 41.

δεν ξερω βεβαια μην πεσει η τιμη του 41 αν βγει το 51..

Δημοσ.
εκει που ειμουνα ετοιμος να το παρω τωρα βλεπω οτι βγαινει το vgn-z51wg-b http://www.sony.gr/product/vn-z-series/vgn-z51wg-b

το οποιο εχει τα εξης παραπανω ,περνει καρτα 3G ,7200 σκληρο,και φοραει τα windows 7 64bit.

Αντοιστιχα το προηγουμενο μοντελο εχει 5400 σκληρο,και vista 64bit και δεν περνει 3G καρτα !

αλλα βγαινει σε ενα μηνα ακριβος ,αξιζη αυτη η διαφορα για να περιμενω ?

Εισαι σιγουρος οτι το προηγουμενο δεν παιρνει 3g καρτα?

Γιατι πχ εδω λεει οτι παιρνει.

• Telecom - Fax / modem / cellular modem - 7.2 Mbps

• Wireless Broadband (WWAN) - GPRS, UMTS, EDGE, HSDPA

Καθως και εδω :

http://www.sony.gr/product/vn-z-series/vgn-z41wd-b

Ενσωματωμένο WWAN

Ασύρματο WAN 7.2Mbps (HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS)

Τα Windows 7 τα δικαιούσαι δωρεαν απο την στιγμη που θα εχεις αγορασει μηχανημα με vista μετα τον Ιουλιο.

Δημοσ.
Για τον σκληρό τη γνώμη έχεις, είναι τόσο μεγάλη διάφορα ?

Προσωπικα προτιμω τους 7200 γιατι δινουν αλλη αισθηση στο συστημα..

Απο την αλλη μπορεις να τον βαλεις κ μονος σου, 60 ευρω κανει ενας καλος 7200.

Oποτε ειναι δικια σου αποφαση αν θελεις να περιμενεις.

Παντως αυτο το μοντελακι:

Sony Vaio Z21WN/B

που εχει 3g , κοστιζει 1900€ φαινεται δελεαστικο.

Αν θελεις, του βαζεις εσυ εναν 7200 σκληρο.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν καταλήξεις σε μηχάνημα τόσο ακριβό όπως το SONY, Είναι να πάρεις το Z41 και να του βάλεις εναν intel ssd 80 gb γιατί ο δίσκος του είναι πραγματικά αργός Όσο για το νέο μοντέλο δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω μιας και ο σκληρός αν και 7200 rpm ελάχιστα πιο γρήγορος είναι ( από εμπειρίες Κατόχων SONY Z με 7200 σκληρό στο εξωτερικό) και βέβαια τα εγκατεστημένα windows 7 που θα έχει θα τα δικαιούσαι ούτως ή άλλως και εσύ δωρεάν, αλλά πίστεψε με έχει τόση σαβούρα μέσα η SONY που θα σε αναγκάσει να κάνεις Clean Install και γιατί όχι να πας σε ultimate 64.

Δημοσ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν καταλήξεις σε μηχάνημα τόσο ακριβό όπως το SONY, Είναι να πάρεις το Z41 και να του βάλεις εναν intel ssd 80 gb γιατί ο δίσκος του είναι πραγματικά αργός Όσο για το νέο μοντέλο δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω μιας και ο σκληρός αν και 7200 rpm ελάχιστα πιο γρήγορος είναι ( από εμπειρίες Κατόχων SONY Z με 7200 σκληρό στο εξωτερικό) και βέβαια τα εγκατεστημένα windows 7 που θα έχει θα τα δικαιούσαι ούτως ή άλλως και εσύ δωρεάν, αλλά πίστεψε με έχει τόση σαβούρα μέσα η SONY που θα σε αναγκάσει να κάνεις Clean Install και γιατί όχι να πας σε ultimate 64.

καταρχην τον intel ssd 80 gb ποιος τον περναει και απο που τον αγοραζω ?

και δευτερον οταν λες Clean Install εννοεις να βαλω τα ultimate 64 windows 7 ? γιατι νομιζω σε vista σ αυτη την εκδοση ερχεται το σονυ,

δηλαδη εσυ μου λες να βαλω αλλη εκδοση και οχι αυτη της sony που ειναι για το συγκεκριμενο λαπτοπ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...