kostakis19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Αλλιως αυξητικη ορμονη...8α ηθελα να ρωτησω...η ορμονη αυτη προσφερει τι ακριβως?μυηκη αναπτυξη?αναπτυξη των οστων?και τα 2?σκεφτομαι να την παρω ομως δε με ενδιαφερει κα8ολου το μυηκο κομματι καθως γυμναζομαι χρονια...αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αλλαξω κατα το δυνατον τη δομη των οστων μου...(υψος,ανοιγμα ωμων-θωρακα).Μπορω να το πετυχω χρησιμοποιωντας την?ξερει κανεις?οποια πληροφορια χρησιμη...
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τα συμπληρώματα αυξητικής ορμόνης τα οποία μπορείς να αγοράσεις, δεν έχουν επίδραση στην οστική μάζα, αλλά στη μυϊκή (κυρίως, έχει και στον υποδόριο και συνδετικό ιστό).
kostakis19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Απλως ειχα την εντυπωση πως χρησιμοποιηται απο ενδοκρινολογους για αυξηση του υψους...οχι?
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 αμα εχεις προβλημα μα το υψος σου και χρειαζεται να παρεις κατι να πας σε γιατρο να σου το δωσει οχι να το παρεις μονος σου. ολες αυτες οι ορμονες εχουν παρενεργειες αν δεν χρησιμοποιηθουν σωστα
kostakis19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 καλα σιγουρα...απλως θα ηθελα να ξερω αν αξιζει εστω τον κοπο να επισκευτω γιατρο...
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ε κοιτα αμα εισαι 1,40 ισως και να αξιζει αλλα μην ακουσω κανα κουλο νουμερο
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Η αυξητική ορμόνη προκαλεί αύξηση του μεγέθους των κυττάρων, αύξηση του αριθμού των κυττάρων (αφού αυξάνει τον αριθμό των μιτώσεων) και ειδική διαφοροποίηση ορισμένων τύπων κυττάρων, όπως κύτταρα για την αύξηση των οστών και πρώιμα μυικά κύτταρα. Επίσης, αυξάνει τις πρωτείνες του σώματος, προκαλεί αύξηση της συγκέντρωσης λιπαρών οξέων στα υγρά του σώματος (κάτι που μπορεί να προκαλέσει και θρόμβωση) και εξοικονομεί τους υδατάνθρακες. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς έναν γιατρό πριν την πάρεις μόνος σου.
kostakis19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα...οχι 1,80 ειμαι...αλλα δεν ειναι το υψος που με νοιαζει...αλλα η σωματοδομη γενικοτερα...ακουσα οτι αυτη η ορμονη τη βελτιωνει...και ρωτησα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- τα ειπες λιγο επιστημονικα...οταν λες "ειδικη διαφοροποιηση κυτταρων" που αφορουν τα οστα τι ακριβως εννοεις?
freedubus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για πείτε γιατί η τρελή η μάνα μου μου έδινε τέτοια όταν πήγαινα δημοτικό γιατί ήμουν χλεμπονιάρης.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα...οχι 1,80 ειμαι...αλλα δεν ειναι το υψος που με νοιαζει...αλλα η σωματοδομη γενικοτερα...ακουσα οτι αυτη η ορμονη τη βελτιωνει...και ρωτησα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- τα ειπες λιγο επιστημονικα...οταν λες "ειδικη διαφοροποιηση κυτταρων" που αφορουν τα οστα τι ακριβως εννοεις? Αυτό σημαίνει πως η ορμόνη βοηθά στην ανάπτυξη και διαφοροποίηση κάποιων κυττάρων από πρόδρομα, σε ώριμα. (πχ: από προχονδροκύτταρα σε χονδροκύτταρα και μαζί με τη σύνθεση κάποιων άλλων ουσιών {κολλαγόνο-χονδροιτίνη} δημιουργείται ο χόνδρος). Σαν να λέμε πως βοηθά έναν σπόρο να αναπτυχθεί πιό γρήγορα. Και φυσιολογικά, αυτός είναι ο ρόλος της. Επιδρά (θετικά) στο μεταβολισμό, το λιπώδη ιστό, τους μύες, τα χονδροκύτταρα κτλ. Επίσης έχει θετικές επιδράσεις όταν χροηγείται σε άτομα, που έχουν έλλειψη της ορμόνης. Η παρατεταμένη χρήση όμως, από άτομα φυσιολογικά, μπορεί να προκαλέσει διάφορες βλάβες. Αν θέλεις να αυξήσεις την έκκρισή της με φυσικούς τρόπους και να έχεις καλή υγεία, μπορείς να αθλείσαι και να ακολουθείς ειδική διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και πρωτείνες (οι πρωτείνες αυξάνουν την έκκριση της αυξητικής ορμόνης + της ινσουλίνης που μαζί με άλλους παράγοντες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού). Ό,τι κι αν γράφουμε εμείς εδώ όμως, δεν έχει αξία. Καλύτερα να επισκεφτείς έναν γιατρό και να τον συμβουλευτείς. (Για να μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας ).
kostakis19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 πολλα πολλα ευχαριστω!!ειπες οσα ηθελα να μαθω...τωρα μπορω να το ψαξω πιο σε βαθος ρωτωντας καποιον ειδικο...
daino92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτό σημαίνει πως η ορμόνη βοηθά στην ανάπτυξη και διαφοροποίηση κάποιων κυττάρων από πρόδρομα, σε ώριμα. (πχ: από προχονδροκύτταρα σε χονδροκύτταρα και μαζί με τη σύνθεση κάποιων άλλων ουσιών {κολλαγόνο-χονδροιτίνη} δημιουργείται ο χόνδρος). Σαν να λέμε πως βοηθά έναν σπόρο να αναπτυχθεί πιό γρήγορα. Και φυσιολογικά, αυτός είναι ο ρόλος της. Επιδρά (θετικά) στο μεταβολισμό, το λιπώδη ιστό, τους μύες, τα χονδροκύτταρα κτλ. Επίσης έχει θετικές επιδράσεις όταν χροηγείται σε άτομα, που έχουν έλλειψη της ορμόνης. Η παρατεταμένη χρήση όμως, από άτομα φυσιολογικά, μπορεί να προκαλέσει διάφορες βλάβες. Αν θέλεις να αυξήσεις την έκκρισή της με φυσικούς τρόπους και να έχεις καλή υγεία, μπορείς να αθλείσαι και να ακολουθείς ειδική διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και πρωτείνες (οι πρωτείνες αυξάνουν την έκκριση της αυξητικής ορμόνης + της ινσουλίνης που μαζί με άλλους παράγοντες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού). Ό,τι κι αν γράφουμε εμείς εδώ όμως, δεν έχει αξία. Καλύτερα να επισκεφτείς έναν γιατρό και να τον συμβουλευτείς. (Για να μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας ). Σε τι γιατρο μπορω να αναφερθω για αυξητικη ορμονη? διοτι εχω και γω το ιδιο προβλημα κ χρειαζομαι αμεσα 2-3 ποντους. οποιος ξερει ασ απαντησει. ευχαριστω.
Freakster Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 αν χρειάζεσαι άμεσα 2-3 πόντους, στον dr. martens.
daino92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 αν χρειάζεσαι άμεσα 2-3 πόντους, στον dr. martens. λολ φιλε δεν θελω να αγορασω αρβιλα...αν κ θα προτιμουσα γκερτα 2-3 ποντους χρειαζομαι για να γινω αποδεκτος σε στρατιωτικες σχολες καταλαβες; εκει θα με μετρησουν με γυμνο ποδι, ποσο μαλλον με μαρτενς. λολ. τεσπα αμα ξερεις κατι παρακαλω πες μου.
RottenLungs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πόσο είναι το όριο ύψους; Και καλά για 2 πόντους θα σε κόψουν; Επίσης και να γίνεται να πάρεις ύψος δεν νομίζω μέσα σε 2 μήνες να μπορέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.