diamond_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να προτείνω μια κάρτα τηλαιόρασης σε ένα φίλο. Αυτός χρησιμοποιεί ubuntu ενώ ο πατέρας του windows. Επειδή δεν μου διευκρίνησε για ποιόν τη θέλει, καλύτερα να του προτείνω μια σε linux. Οι δυνατότητες που μου είπε είναι: 1. Να πιάνει ψηφιακά και αναλογικά κανάλια (αν και οσονούπω θα γίνουν όλα ψηφιακά γνωρίζω οπότε το αναλογικό θα είναι άχρηστο). 2. Να έχει τηλεχειριστήριο. Επειδή δεν γνωρίζω σχετικά, υπάρχει κάτι που να συνεργάζεται και με το myth ή το xmbc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 και μένα με ενδιαφέρει αν ξέρει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamond_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 και μένα με ενδιαφέρει αν ξέρει κανείς... Μέχρι στιγμής μου προτείνανε αυτή. Θέλω όμως κάτι σε PCI. Επίσης ψάχνουμε για mpeg4 στο dvbt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Επίσης ψάχνουμε για mpeg4 στο dvbt. Οι κάρτες TV υπολογιστή δεν κάνουν hardware mpeg decoding άρα το αν θα παίζουν τα mpeg4 ψηφιακά είναι θέμα του προγράμματος που χρησιμοποιείς για να τα βλέπεις (το οποίο κάνει την αποκωδικοποίηση), όχι της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.