nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 απο πλαίσιο θα τσιμπήσω την 5850.... H LG είναι καλές ως οθόνες? Δεν είχα ποτέ και έχω περάσει από μερικές samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Η διαφορά τιμής με κάνει και θέλω να πάρω την LG αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για LG ούτε καλά ούτε άσχημα λόγια..
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Απ' ό,τι βλέπω με μια πρόχειρη σούμα, είσαι μέσα στον προϋπολογισμό σου με την 5850 (~1030€). Το 500άρι Silverpοwer θαρρώ πως θα τα βγάλει άνετα πέρα με ένα τέτοιο σύστημα. Τώρα περί LG.. μιλάμε για ΤΝ panel όπου οι διαφορές είναι ούτως ή άλλως μικρές. Θεωρώ πως τα +90€ για τη συγκεκριμένη Samsung που παρέθεσες, είναι πολλά έως πάρα πολλά.
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μήπως θα πρέπει να πάω για καλύτερο τροφοδοτικό? (περισσότερα Watt)
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Με 100W-150W (καραmaximum) κατανάλωση η 5850, όχι δε θα χρειαστείς κάτι μεγαλύτερο. Μακάρι να βρεις διαθέσιμο αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/PC-Power-Cooling-Pcp-C-610W-Silencer-Eps-S61EPS-EU.htm
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το πήρα τελικά... Το σύστημα έχει ως εξής.. Κάποιος για UPS παιδιά!!! Τί πρέπει να κοιτάξω για το συγκεκριμένο σύστημα? Και ακόμη ηχειάκια που να βγάζουν καλό ήχο 2.1 για το δωματιό μου...Να κάνουν την δουλειά τους...Δεν θα το βάζω να τα σπάω έχω 5.1 για αυτήν την δουλειά.... Απλώς να βλέπω ευχάριστα τις σειρές μου πριν την πέσω...
zaxariasgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το πήρα τελικά...Το σύστημα έχει ως εξής.. Κάποιος για UPS παιδιά!!! Τί πρέπει να κοιτάξω για το συγκεκριμένο σύστημα? Και ακόμη ηχειάκια που να βγάζουν καλό ήχο 2.1 για το δωματιό μου...Να κάνουν την δουλειά τους...Δεν θα το βάζω να τα σπάω έχω 5.1 για αυτήν την δουλειά.... Απλώς να βλέπω ευχάριστα τις σειρές μου πριν την πέσω... Ωραιο το συστηματακι μπραβο..απο ups θα σου προτεινα APC τα οποια ειναι ομως αριβουτσικα γιαυτο πες μας πρωτα ποσα χρηματα διαθετεις..
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι τα χρήματα αλλά να μην χρειαστεί να δώσω και άλλα χρήματα σε περίπτωση πτώσης τάσης... Θέλω ένα UPS στο οποίο να έχω συνδεδεμένους 3-4 σκληρούς SATA και 2-3 εξωτερικούς, να έχει το κουτί και τα ledakia του, να προστατεύω και τα ηχεία μου που θα είναι 5.1 στο μέλλον και την οθόνη του υπολογιστή μου. Για να μην πάρω κάποιο και δεν κάνει... Ta VA τί υποδηλώνουν? γιατί δεν πιστεύω πως παίζει αποκλειστικά ρόλο.... Τέλος δεν με ενδιαφέρει να δουλεύω με το pc χωρίς ρεύμα απλά μόνο να προλαβαίνω να το κλείσω δλδ 5 λεπτάκια αυτονομία...
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 παιδιά μεγάλο πρόβλημα.... Οι RAM δεν είναι διαθέσιμες και πρέπει να διαλέξω άλλες.... Έχει να προτείνει κάποιος παρόμοια με ίδια ή ακόμη και καλύτερα timings??? επειδή περιμένουν τηλέφωνο μέχρι τις 9 αλλιώς θα το έχω από βδομάδα... Δεν βγάζω άκρη γιατί έχει μεγάλη γκάμα... Θέλω να είναι καλές και για gaming experience...
moldovan20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Intel-Evo-One-4GB-DDR3-2133-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-17000-9-9-9-28.htm
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Intel-Evo-One-4GB-DDR3-2133-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-17000-9-9-9-28.htm man καλυτερη ή χειρότερη και γιατί?
moldovan20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα μνημης , αν και δεν παιζει να δεις διαφορα.
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το πήρα τελικά...Το σύστημα έχει ως εξής.. Κάποιος για UPS παιδιά!!! Τί πρέπει να κοιτάξω για το συγκεκριμένο σύστημα? Και ακόμη ηχειάκια που να βγάζουν καλό ήχο 2.1 για το δωματιό μου...Να κάνουν την δουλειά τους...Δεν θα το βάζω να τα σπάω έχω 5.1 για αυτήν την δουλειά.... Απλώς να βλέπω ευχάριστα τις σειρές μου πριν την πέσω... πολυ ωραια συνθεση φιλε μου. Μπραβο... Καλα εκανες και δεν ακουσες τους παπατζηδες με τις μουφιες τους (amd) Για ups δωσε ενα φραγκο παραπανω... θα στα κανει αποσβεση σε περιπτωση κεραυνων, μεγαλης αυξομοιωσης τασης κλπ... (σου μιλάει παθως...και μαθως... )
nathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 γιατί να πάρω πιο ακριβή αν είναι να μην δω διαφορά... και πέρα απο αυτό γιατί υπάρχουν τότε από την στιγμή που θέλουν overclocking για να λειτουργήσουν?
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 αν βεβαια θες ups που να κανει τη δουλεια του εχω δοκιμασει και αυτό... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701530 καλο... (κανενα προβλημα ακομα...το ειχα παρει ως αντικατασταση για ενα αλλο Ablerex που εψησα αλλα το εφτιαξα και εκεινο τελικα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.