Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου συστήματος PC - Θέλω την γνώμη σας

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμβουλή: μη βιάζεσαι μαν.. :-)

Ξέρω πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει... Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να πάρω το εργαλείο εντός εβδομάδας...

Πες μου την γνώμη σου για το σύστημα να το χτυπήσω και τα συζητάμε τα υπόλοιπα άλλη στιγμή γιατί πρέπει να κάνω παραγγελία απόψε επειδή έχω να κάνω δουλειά το σαββατοκύριακο...

Δημοσ.

Για παιχνίδια αμα παίξω FPS θα παίξω τύπου Far Cry, Call Of Duty, Killzone ktl...

Το μονιτόρι πολύ καλό δεδομένου ότι είναι 24"! Βέβαια η άλλη είναι 16:9 wide αντί για απλό 16:9 (αν ισχύει γιατί και οι δύο ίδια ανάλυση δίνουν...)

Για UPS ξέρεις τίποτα φίλε?

Δημοσ.

Το 16:9 είναι ένα μαν.. λόγος.. πώς το λένε. :Ρ

Δεν υφίσταται wide 16:9 και μη-wide 16:9.. :o (μη σε μπερδεύουν τα ό,τι να 'ναι specs του κάθε μαγαζιού)

Για ups καλύτερα περίμενε να απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος.

Δημοσ.

Καλά.. μην εμπιστεύεσαι τέτοιου είδους sites, κάλλιστα μπορεί να τα παίρνουν, αλλά αντικειμενικά είναι υπερπλήρες το mobo.

Κι εγώ προσωπικά είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος τόσα χρόνια από Gigabyte (έχουν περάσει και Asus απ' τα χέρια μου).

Έχε υπόψη σου ότι αναμένουμε την UD4P που θα έχει μερικές μικροαλλαγές, αλλά εσύ βιάζεσαι κιόλας..

Το θέμα είναι πως αν τελικά αλλάξεις μητρική και οθόνη, γλυτώνεις περί τα 123.5€, με τα οποία μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, στην κάρτα γραφικών ας πούμε. (και φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να μείνουν στην τσέπη σου)

Δημοσ.

ψάχνω εδώ και ώρα για κάρτα.... βρήκα μία και πρέπει να αξίζει αλλά λέει πως θα είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.... σε πόσες μέρες δηλαδή?

Πως σου φαίνεται?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-260-1792-MB-216SP-PCI-Express.htm

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:22 ----------

και αυτή αναμένεται σύντομα....

Δημοσ.
και αυτή αναμένεται σύντομα....

Είναι άκρως σχετικό αυτό το αναμένεται σύντομα. Κάλλιστα μπορεί να περάσεις από ένα κατάστημα και να τη βρεις.

Όχι, αν είναι να πας σε μη-DX11 κάρτα και σε αυτά τα χρήματα, καλύτερα πήγαινε σε μια 4890.

Άσε που με +50€ (από την 4890) πας σε μια 5850 και "ξενοιάζεις".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...