Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εχω 3 αρχεια iso , βεβαια στο pc μου τα δειχνει σαν αρχεια rar. ΜΕ το daemons tools κανω mount το ενα,δεν ανοιγει τιποτα απο μονο του,πηγαινω Ο Υπολογιστης μου και εκει βρισκω τον εικονικο Drive που εχω κανει. Αν πατησω Auto start πανω του παλι δεν κανει τιποτα,οποτε το ανοιγω και τρεχω απο κει το .exe και ολα καλα Πως μπορω να γραψω σε cd/dvd και τα 3 iso kαι οταν βαζω το cd/dvd να πεταγετε παραθυρο επιλογης για να διαλεξω ποιο θελω να τρεξω και να τρεχει;;; Να ξεκιναει αμεσως δηλαδη, να μην χρειαζεται να παω στο Ο Υπολογιστης μου- Ανοιγμα και να βρισκω το εκτελεσιμο και μετα να το τρεχω Νομιζω εγινα αρκετα κατανοητος..Ευχαριστω για τον χρονο σας
SeKoS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Φτιάξει ενα αρχείο Autorun.inf βάλτο χύμα μέσα στο cd. A simple Autorun.inf example: [autorun] open=autorun.exe icon=autorun.ico
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ρε φιλε,εχω 3 διαφορετικα εκτελεσιμα,πως θα τα γραψω αυτα στο autorun ; στο Νερο θα επειλεξω burn iso και εκει μεσα θα κανω extract τα 3 διαφορετικα αρχεια που εχω;; δεν ειναι τοσο απλο !
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να γίνεται μέσω του autorun.inf αυτό που θες. Το απλούστερο που μου ρχεται είναι να φτιάξεις κανα απλό προγραμματάκι με κάποια scripting γλώσσα* (δεν ξέρω αν παίζει και με html κάτι τέτοιο) το οποίο θα σου εμφανίζει αυτό το παράθυρο. Με λίγα λόγια δεν είναι και τόσο απλό να κάψεις 3 iso σε ένα CD/DVD και να χεις το autorun για όλα. Άσε που θα πρέπει πρώτα να τα κάνεις extract κάπου, πχ με το winrar, και να τα πετάξεις όλα χύμα( στο δισκάκι. *: φαντάζομαι θα γίνεται με Autoit αν και δεν είμαι γνώστης.
SeKoS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 τα πιο πολλα προγράμματα εκτος απο 3 βγαίνουν και σε 1 dvd version. Και αν δεν βγαίνουν γίνονται. Οπως το Diablo που ήταν κάμποσα CD αλλα μπορούσες να το κάνεις ένα dvd αμα έκανες σωστά extract τα αρχεία. Αλλιώς http://msdn.microsoft.com/en-us/vbasic/default.aspx
leukonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Με κάτι τέτοιο πιστεύω θα κάνεις τη δουλειά σου.... http://www.cdmenupro.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.