sofiathereal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σας παιδια εκανα τα πρωτα μου βηματα σημερα στο overclock μεχρι στιγμης πιστευω ολα κανε καλα. Εχετε να μου πειτε κατι να προσεξω με βαση τις παρακατω φωτογραφιες? Το pci-e που πρεπει να προσεξω στο βιος δεν υπαρχει και νομιζω η καρτα ειναι λιγο ζεστη. Οσο αναφορα με τα βολτς δεν εχω παιζει καθολου τα ρυθμιζει αυτοματα το motherboard? Εδω τα στοιχεια του υπολογιστη. ( ξερω ειναι μικρος στα κυβικα^^ ) Cpu:Inter core2Due E6750(2.66ghz). motherboard:msi ms-7379 ddr2support. ram:2gb ddr2 dram frequency 333mhz. karta grafikon:msi geforce 8400gs. Trofodotiko:420watt HEC Ευχαριστω για το χρονο σας και για τις προτασεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τρέξε memtest για τις μνήμες, είναι ήδη στα 750MHz.. Από θερμοκρασίες είσαι μια χαρά. Τις τάσεις καλό είναι να τις "καρφώνεις" εσύ κι όχι η μητρική, καθώς συνήθως δίνει περισσότερο απ' όσο χρειάζεται. Ρύθμιση για PCI-E Frequency λίγο δύσκολο να μην υπάρχει στο BIOS. Ανέβασε καμια φωτό αν μπορείς από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofiathereal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ρύθμιση για PCI-E Frequency λίγο δύσκολο να μην υπάρχει στο BIOS. Ανέβασε καμια φωτό αν μπορείς από τις ρυθμίσεις. Οριστε η φωτογραφια απο το αναλογο section.Για να ειναι καπου αλλου ουτε λογος καθος αλλου δεν βλεπω κατι σχετικα με Pci παραμονο εδω. Εψαξα και λιγο για να βαλω τη καινουργια εκδοση bios ομως ειδα δεν εχει καποιο τετοιο add παρα μονο καποια fix. Ασε που MSi Live Update μου δινει ακυρο invalid link και τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.