Paixtaras!! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά! Προσανατολίζομαι για αγορά laptop και χρειάζομαι βοήθεια για να διαλέξω την καλύτερη λύση για μένα. Λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής: Χρειάζομαι έναν προσωπικό υπολογιστή (γιατί δεν πάει άλλο με τον κοινόχρηστο desktop του σπιτιού στο σαλόνι) για να κάνω κάποιες εργασίες αλλά και να τρέχω προγράμματα για τη σχολή και τη δουλειά μου (προγράμματα σχεδιαστικών πακέτων cad, άρα χρειάζομαι ευκρίνεια, αλλά θέλω και υπολογιστική ισχύ και μνήμη ram ώστε να έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω προγράμματα πεπερασμένων στοιχείων με ικανοποιητική ταχύτητα). α) Λόγω του περιορισμένου χώρου στο δωμάτιό μου, κατέληξα στη λύση του φορητού της τάξης των 1.300 Ε (η φορητότητα δεν μου είναι απολύτως απαραίτητη αλλά είναι σίγουρα επιθυμητή...). β) Από την άλλη όμως, γνωρίζω ότι με το παραπάνω ή και μικρότερο ποσό, μπορώ να αγοράσω desktop (με οθόνη 22' για ευκρίνεια) που "φυσάει" και είναι σαφέστατα ανώτερο του laptop ίσης αξίας. γ) Μια άλλη επιλογή είναι η αγορά σταθερού και φορητού με το παραπάνω ποσό! Αυτά από μένα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τις προτάσεις σας!
disqualified Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 παρε ενα desktop και ενα netbook με 1300€
lagoudakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 αν εχεις επιτραπεζιο(που εχεις)τοτε η γνωμη μου ειναι να παρεις λαπτοπ αφου εχεις και προβλημα χωρου,αν μου ελεγες οτι δεν εχεις τιποτα θα σου ελεγα επιτραπεζιο,γιατι κανενα λαπτοπ δενμπορει να κανει την ιδια δουλεια με την ανεση του επιτραπεζιου(εκτος αν ειναι ερπετο)
bebis4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 επισις μπορεις να παρεις ενα λαπτοπ και μια οθονη.
michalis2610 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 παρε ενα desktop και ενα netbook με 1300€ Συμφωνώ. Με 300ευρώ βρίσκεις πλεον το Asus 1000H (παίζει αρκετό καιρό η συγκεκριμένη προσφορά και επανέρχεται συχνά) ενώ με τα υπόλοιπα 800 συνθέτεις πολύ δυνατό σταθερό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για αρκετά παραπάνω χρόνια από το να διαθέσεις όλο το ποσό για φορητό.
Paixtaras!! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 επισις μπορεις να παρεις ενα λαπτοπ και μια οθονη. Χμ, μάλλον αυτή θα είναι η λύση που ακολουθήσω.. Μια οθόνη 22' στο υπάρχον desktop θα λύσει σίγουρα το πρόβλημα της ευκρίνειας αλλά δυστυχώς όχι αυτό της ηρεμίας μου.. Και το laptop θα μπορώ να το παίρνω μαζί μου, χωρίς βέβαια τις επιδόσεις ενός σταθερού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.