darkasmas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μήπως έχουν το ίδιο Panel........; Σε τέτοια τιμή και οι 2 TN panel έχουν απόσο ξέρω. Αλλά από TN panel σε TN panel διαφέρει στην ποιότητα. (Φαντάζομαι βέβαια δε θα χρειαζόσουν εμένα να στο πω αυτό. )
pantsos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 + 1 απο μένα για την LG την έχω εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος και τιμή σούπερ.
darkasmas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ αυτή πήρα τελικά και πράγματι είναι πάρα πολυ καλή σε όλα εκτός απο ενα πράγμα. Νομίζω πως όταν αλλάζω τη γωνία θέασης αλλάζει και πολύ γρήγορα η φωτεινότητα. Κ ειδικότερα όταν την κοιτάω από σχετικα λίγο πιο κατώ τα χρώματα γίνονται αρνητικά (film ένα πραγμα). Βέβαια το ξέρω οτι ολες το κανουν αυτό με τετοιο panel αλλα μήπως σε αυτή είναι πιο εμφανής η διαφορά? Δεν έχω και καμιά αλλη εύκαιρη να συγκρίνω..
dyrer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Την εχω εδώ και μερικές ώρες και δεν μπορω να συνηθίσω τα χρώματα ασε που κουράστηκαν και τα μάτια. Θα την συνηθίσω ή την πάτησα Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το πράσινο του utorrent και τα κιτρινα ειναι καπως πολυ αμυδρα, ενώ το γαλάζιο στα αποτελέσματα αναζήτησης του Insomnia σχεδον δεν φαινεται
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους στο forum!Σκέφτομαι να αγοράσω την LG W2361V-PF TFT Monitor 23 : http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm Αξίζει λέτε; Θέλω να παίζω τα παιχνίδια σε Full HD ανάλυση και με αυτή που έχω τώρα δεν μπορώ....... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ρε σεις αυτη πήρε και ο αδερφος μου!Εναν μηνα την εχει και μετα απο μια βδομαδα αρχισε να σβινει μονη της και να κανει μονη της αυξομιωσεις τασεις(και ας εχει UPS).Ειναι πεπεισμενος τωρα οτι πρεπει να την γυρίσει πισω ! Δεν ξέρω ισως να του τυχε αυτουνου(γκαδεμης) Δεν πας για καμια samsung?
darkasmas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Την εχω εδώ και μερικές ώρες και δεν μπορω να συνηθίσω τα χρώματα ασε που κουράστηκαν και τα μάτια. Θα την συνηθίσω ή την πάτησαΑυτό που δεν μου αρέσει είναι το πράσινο του utorrent και τα κιτρινα ειναι καπως πολυ αμυδρα, ενώ το γαλάζιο στα αποτελέσματα αναζήτησης του Insomnia σχεδον δεν φαινεται Δοκίμασε να μπεις εδώ http://www.lagom.nl/lcd-test/ Ίσως το μόνο που χρειαζεται να είναι ρύθμιση. Αν συνεχίζει τα ίδια ίσως νάναι ελλατωματική. Γι αυτό υπάρχουν και οι εγγυησεις! Στις ταινίες πάντως που χρησιμοποιώ τη ρύθμιση του forteManager τα χρώματα εκπληκτικά αλλά λίγο κουραστικά η αληθεια είναι. Πάντως εγώ την έχω κάποιες βδομάδες τώρα και είναι άριστη στην εικόνα! Βέβαια θα μπορούσε νάναι και λίγο καλύτερη στη γώνια θέασης κατακόρυφα αλλά σιγουρα αξίζει τελικά (ειδικά για τα λεφτά της)!
catherinedr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σας, επειδη ενδιαφερομαι και γω για το LG W2361V-PF TFT Monitor 23 μηπως μπορει καποιος που την εχει να μου λυσει την εξης απορια: υπαρχει δυνατοτητα ρυθμισης της καθετης κλισης της οθονης ή ειναι εντελως σταθερη ? δηλαδη, αν θελω να δω μια ταινια καθισμενη στον καναπε και η οθονη βρισκεται στο γραφειο (ψηλοτερα), θα καταφερω να δω την ταινια με "σωστα" χρωματα ή θα την δω σαν σε "αρνητικο φιλμ" ; η βοηθεια σας ειναι πολυ σημαντικη γιατι δυστυχως για να δω "απο κοντα" την οθονη σε ενα μαγαζι, πρεπει να κανω ενα μικρο ταξιδι... ευχαριστω πολυ !
IMAndreas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σας, επειδη ενδιαφερομαι και γω για το LG W2361V-PF TFT Monitor 23 μηπως μπορει καποιος που την εχει να μου λυσει την εξης απορια: υπαρχει δυνατοτητα ρυθμισης της καθετης κλισης της οθονης ή ειναι εντελως σταθερη ? δηλαδη, αν θελω να δω μια ταινια καθισμενη στον καναπε και η οθονη βρισκεται στο γραφειο (ψηλοτερα), θα καταφερω να δω την ταινια με "σωστα" χρωματα ή θα την δω σαν σε "αρνητικο φιλμ" ; η βοηθεια σας ειναι πολυ σημαντικη γιατι δυστυχως για να δω "απο κοντα" την οθονη σε ενα μαγαζι, πρεπει να κανω ενα μικρο ταξιδι... ευχαριστω πολυ ! η οθόνη πηγαίνει αρκετά πίσω αλλά μπροστά δεν γέρνει πολύ....όμως δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί εγώ όταν κάθομαι κανονικά την έχω να γέρνει λίγο πίσω και όταν βλέπω ταινία που βάζω την καρέκλα μου "ξαπλωτή" την φέρνω όσο μπροστά γίνετε (την κλίση της οθόνης) και βλέπω μια χαρά....ο λόγος είναι ότι η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και τα χρώματά τις τα αποδίδει καλύτερα όταν είναι όχι κάθετη με την ορασή σου αλλά να γέρνει λιγο πίσω..... *σαν αρνητικό φιλμ πάντως δεν παίζει να δεις απλά άμα ξαπλώσεις και στο πάτωμα να δεις θα είναι κάπως πιο σκοτεινή χαχα
catherinedr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Αντρεα !
open Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Γεια και απο εμενα! Πηρα και εγω αυτη την LG W2361V... η αληθεια ειναι οτι με κουραζει στα ματια και εχω φαει δεν ξερω και εγω ποσες ωρες να την ρυθμησω.... μηπως εχει καποιος να προτεινει καποιες ρυθμησεις που εχει κανει ο ιδιος για να δοκιμασω μπας και βγαλω ακρη?
stefanos44 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ την παρέα. Λοιπόν πήρα και εγώ αυτή την οθόνη και ομολογουμένως είναι κουραστική αν την αφήσεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (ειδικά η φωτεινότητα). Μετά από αρκετούς πειραματισμούς, κατέληξα στις παρακάτω ρυθμίσεις, τις οποίες θεωρώ ικανοποιητικές. 1. Καρτέλα "Εικόνα" Φωτεινότητα 50 Αντίθεση 50 Διόρθωση γ 0 2. Καρτέλα "Χρώμα". Κόκκινο 60 (από 50) Πράσινο 60 (από 50) Μπλε 60 (από 50) Προσοχή! Αν επιστρέψουμε στις προ-ρυθμίσεις (sRGB, 6500K-9300K) οι επιμέρους επιλογές χρωμάτων ακυρώνονται. Επομένως, αφού ορίσουμε τις παραπάνω τιμές ή βγαίνουμε από το μενού ρυθμίσεων (πατώντας 2 φορές το κουμπί "menu") ή πηγαίνουμε σε άλλη καρτέλα (πατώντας 1 φορά το κουμπί "menu" και 1 φορά οποίοδήποτε από τα 2 κουμπιά πλοήγησης ("<" ή ">") 3. Καρτέλα "Χρονισμός" Ευκρίνεια ως έχει (δηλαδή 5).
open Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 τις δοκιμασα! καλυτερα απο πριν το ομολογω αλλα ακομα κατι με χαλαει .... βγαζει πολυ εντονα χρωματα ... δεν τα βγαζει απαλα... πολυ φοβαμαι οτι αυτη η οθονη ισως και να ειναι η χειροτερη αγορα που εκανα... τεσπα... εχετε να προτεινετε αλλες ρυθμισεις να δοκιμασω? ευχαριστω στεφανε για την βοηθεια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.