Προς το περιεχόμενο

LG W2361V-PF TFT Monitor 23

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους στο forum!

Σκέφτομαι να αγοράσω την LG W2361V-PF TFT Monitor 23 : http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm

Αξίζει λέτε; Θέλω να παίζω τα παιχνίδια σε Full HD ανάλυση και με αυτή που έχω τώρα δεν μπορώ.......

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Εχω την ίδια και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, ιδίως στην τιμή που προσφέρεται δε νομίζω ότι πρέπει να διστάζει κανείς. +1 από μένα.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω φίλε μου. Το απόγευμα την έχω πάρει ήδη!!

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!!

Ίσως να χτυπήσω και καμιά καινούργια ΑΤΙ 5870 για να δω και τα απαιτούμενα αποτελέσματα........... ;-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αγόρασες αλλά η 24άρα για +10ευρώ πιστεύω πως αξίζει.....αλλά μιας και θα δώσεις αρκετά λεφτά για κάρτα γραφικών γτ δεν δίνεις και λίγα παραπάνω για οθόνη? Btw και εγω αυτή εχω!! :)

Δημοσ.

μπααα, δεν νομιζω οτι αξιζει η διαφορα της 1 ιντσας. ιδια αναλυση εχουν, αλλα η 23αρα ειναι πιο γρηγορη (τουλαχιστον ονομαστικα, αλλα και πρακτικα, γιατι κι εγω την πηρα πριν μια βδομαδα και την βλεπω πιο γρηγορη απο την προηγουμενη μου οθονη που ειχε 5ms) και εχει και HDMI!

Δημοσ.
αλλα και πρακτικα, γιατι κι εγω την πηρα πριν μια βδομαδα και την βλεπω πιο γρηγορη απο την προηγουμενη μου οθονη που ειχε 5ms

Θέλεις να μας πεις ότι πιάνει το μάτι σου την διαφορά μεταξύ 2 και 5 ms?

Παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο...

Δημοσ.

Όντως η διαφορά πως σου φάνηκε? Μάλλον έχει να κάνει σαν αυτό που όταν κάθεσε σε έναν καλύτερο υπολογιστή από τον δικό σου τον βλέπεις πιο γρήγορο πχ στο ανοιγμα ενός φακέλου ή αρχείου μόνο και μόνο επειδή ξέρεις πως είναι γρηγορότερος αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μην έχουν διαφορά....:P

Δημοσ.

και τα 5 και τα 2 ms ειναι μουφες ουτως η αλλως, μπορει η μια να εχει πραγματικα 15 και η αλλη 12...και παλι η διαφορα δεν ειναι αντιληπτη με γυμνο ματι. Μαλλον ειναι "ιδεα" του επειδη ξερει απο πριν τα υποτιθεμενα specs.

Τεσπα ειμαι και εγω σε αναζητηση μιας "φτηνης" 1920χ1080 με dvi/hdmi. Η LG 2361 εχει εξαιρετικη τιμη (δεν καταλαβαινω γιατι δε ριχνουν και την 2261 χαμηλοτερα να με βολεψει καομα καλυτερα...). Στα 177 ειναι πολυ καλη. Απο την αλλη με δελεαζει και η Dell S2309W που παιζει στα 190. Δεν εχει hdmi αλλα εχει dvi οποτε μικρο το κακο, και σε σχεδιο-εγγυηση τη θεωρω καλυτερη. Σε αποδοση πανω-κατω τα ιδια θα ειναι anyway...

Καμια γνωμη για τη Dell? Την εχει κανεις?

Δημοσ.
Θέλεις να μας πεις ότι πιάνει το μάτι σου την διαφορά μεταξύ 2 και 5 ms?

Παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο...

δεν ξερω τι πιανει το ματι μου.....αλλα ξερω τι βλεπω! και αυτο που βλεπω, ειναι οτι η w2361v ειναι πολυ πιο γρηγορη σε αποκριση εικονας απο μια 19αρα w194s, που ειχε βγει πριν 3 χρονια. την διαφορα την βλεπω στα παιχνιδια, σε εναλλαγες γρηγορων σκηνων, οπου δεν ghostαρει οπως η παλια.

θες ειναι η αποκριση, θες ειναι το input lag, θες ειναι κατι αλλο..., εγω βλεπω διαφορα!! κι αν τις βαλεις και διπλα-διπλα, τοτε να δεις διαφορα....!!!!

Δημοσ.

Παίδες εγώ την πήρα εχθές τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!

Πολύ καλή επιλογή γι αυτά τα λεφτά......... ;-)

Δημοσ.

Μόλις μπήκα κι εγώ στη διαδικασία εύρεσης μιας νέας οθονης γτ εχω ξεμείνει με μια παλια 17αρα eizo. Μετα απο λίγο ψάξιμο έχω μάλλον καταλήξει στη LG W2361V-PF ή στη SAMSUNG SYNCMASTER P2350 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061.

Κ εκεί είναι ομως που κολλάω.. Για την LG καμία κριτική επίσιμη στ net ενω γ τη Samsung "άπειρες" κ όλες άριστες.

Συν οτι η Samsung γενικά θεωρείται καλύτερη. Απτην άλλη όμως όπως λέτε κ εσείς κ φίλοι μ που την έχουν η LG είναι πολύ καλή.

Αξίζει ν δώσω 40 ευρώ παραπάνω? Θα καταλάβω διαφορά? Καμιά γνωμη?? Κάποιος που νάχει τη Samsung?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...