Προς το περιεχόμενο

Overheating, heΙp! (ati 4850 hd 512)

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ αυτή με το σάπιο σύστημα ψύξης δηλαδή.. μπας και γίνεται ένας μικρός χαμός μέσα στο κουτί από σκόνες κλπ; Αυτό θα μπορούσε ίσως να εξηγήσει το ότι αρχικά δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα.

Σε διαφορετική περίπτωση rma-ασέ τη όπως είπαν και τα άλλα παιδιά.

Δημοσ.

ναι αλλα δεν θα είχε και πρόβλημα με αλλα games?

αν το κάνei μονο σε ένα συγκεκριμένο τότε μπορεί να είναι

drivers, το σπάσιμο, ή κάτι άλλο

Δημοσ.

φιλαρακι εμενα η ιδια καρτα μου χαλασε πανω στον μηνα εβγαζε artifacts κλπ και την πηγα πισω και επιτοπου μου την αλλαξαν. αν την εχεις παρει απο πλαισιο μην φοβασαι ευκολα θα στην αλλαξουν

Δημοσ.
φιλαρακι εμενα η ιδια καρτα μου χαλασε πανω στον μηνα εβγαζε artifacts κλπ και την πηγα πισω και επιτοπου μου την αλλαξαν. αν την εχεις παρει απο πλαισιο μην φοβασαι ευκολα θα στην αλλαξουν

και απο το πλαίσιο να μην την έχει πάρει πάλι θα του την αλλάξουν..άντε μη στους στείλω τον liopyr και γίνει πανικός..

good to know, θα παω αυριο-μεθαυριο να την αλλαξω αν ειναι..

ευχαριστω ολους για τη βοηθεια :D

Δημοσ.

Μήπως θες ένα bios update πέρα από την θερμοκρασία δηλαδή??? Γιατί εμένα η sapphire στην αρχή μου έκανε νούμερα αλλά έκανα update και έστρωσε.

Πάντως αντί να μπεις στην διαδικασία να κάνεις update καλύτερα να σου την αλλάξουν.

Δημοσ.

Και εμένα η ASUS 4850 512MB παίνει από 75 και πάνω.. Όταν ανοίγει το pc... :-(

Και αν πάω να παίξω το καινούργιο Resident Evil 5 :-D μετά από λίγο σβήνει η οθόνη (από limit θερμοκρασίας λογικά - πιάνει 100στάρια) και μόνο με restart ξανανοίγει :cry:..

Έχετε να προτείνετε κανα πολύ καλό cooler για την κάρτα (όχι υδρόψυξη)?

Δημοσ.

Μερικές υλοποιήσεις και κυρίως από τις πρώτες έρχονται με buggy BIOS με συνέπεια προβλήματα με το PowerPlay που ελέγχει temps και fans. Όπως αναφέρει ο jvgrjohn, πολλές κάρτες στρώνουν με BIOS update στην κάρτα. Αν είσαι τυχερός και έχει κυκλοφορήσει για το μοντέλο και την υλοποίηση που έχεις, καθάρισες. Ειδάλλως επιστροφή και αλλαγή με άλλη μάρκα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο TechPowerUp.

Δημοσ.

H δικιά μου 4850 πάντως από τους ~80-90 σε idle έπεσε στους 50, απλά βγάζοντας και καθαρίζοντας την ψύκτρα...με τη σκόνη που είχε μαζέψει στα fins πέρναγα άνετα δεύτερη μόνωση την ταράτσα :P

Δημοσ.

κανά χρόνο την έχω τις ίδιες θερμοκρασίες είχε πάντα..

λέω να παραγείλω την ARCTIC COOLING ACCELERO TWIN TURBO και να δοκιμάσω την τύχη μου... Διάβασα οτι είναι καλή.. Την έχει κανείς;

Οι ψύχτρες των καρτών θέλουν πάστα;;

Δημοσ.
Πιστεύεις πως αξίζει να επενδύσεις 30€ σε μία κάρτα που μεταχειρισμένη πλέον έχει ~50€;

Γιατι όχι; Αφού ότι έχω δοκιμάσει να παίξω παίζει και λογικά θα κάνω την δουλειά μου..

Εχείς να προτείνεις κάτι άλλο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...