Προς το περιεχόμενο

Overheating, heΙp! (ati 4850 hd 512)

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζω το παιχνιδι Aion, και αν και δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα τις πρωτες 3 εβδομαδες, τελευταια αρχισε να ζεσταινεται πολυ η καρτα γραφικων μου.

αποτελεσμα ειναι να βλεπω που και που λευκα τετραγωνακια στη βαση του χαρακτηρα μου,

και σε μια περιπτωση ακομα και να κλεισει μονος του ο υπολογιστης στο δευτερολεπτο.

Η θερμοκρασια ειναι 80c χωρις να κανω τιποτα, και 88-116c αμα παιζω,

αυτα ομως εχοντας ανοιξει το κουτι και εχοντας βαλει εναν μεγαλο κανονικο ανεμιστηρα!

Χωρις αυτον πολυ φοβαμαι οτι θα ανεβει η θερμοκρασια και θα σβησει..

Ας με βοηθησει οποιος γνωριζει, ευχαριστω.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μάρκα εννοεί πχ asus ,msi κτλ...αν μπορείς βάλε link που να δείχνει την κάρτα σου πχ απο κάποιο κατάστημα...να ανεβάσεις τις στροφές του ανεμιστήρα το σκέφτηκες?

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν πρόκειται για κάποιο driver bug με τις στροφές του ανεμιστήρα, να την πας πίσω όπως είναι.

:-)

Δημοσ.
Παιζω το παιχνιδι Aion, και αν και δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα τις πρωτες 3 εβδομαδες, τελευταια αρχισε να ζεσταινεται πολυ η καρτα γραφικων μου.

αποτελεσμα ειναι να βλεπω που και που λευκα τετραγωνακια στη βαση του χαρακτηρα μου,

και σε μια περιπτωση ακομα και να κλεισει μονος του ο υπολογιστης στο δευτερολεπτο.

Η θερμοκρασια ειναι 80c χωρις να κανω τιποτα, και 88-116c αμα παιζω,

αυτα ομως εχοντας ανοιξει το κουτι και εχοντας βαλει εναν μεγαλο κανονικο ανεμιστηρα!

Χωρις αυτον πολυ φοβαμαι οτι θα ανεβει η θερμοκρασια και θα σβησει..

Ας με βοηθησει οποιος γνωριζει, ευχαριστω.

με HD 4890 έχει τύχει να δώ (μιά φορά μόνο) και εγώ λευκά τετραγωνάκια στην βάση... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε εσένα απλώς να σου πώ οτι με 50% το ανεμιστηράκι μέσα στο Aion πάνω απο 45 βαθμούς δεν έχω δεί ποτέ.. οπότε πήγαινε την για επιστροφή ;)

Δημοσ.
μάρκα εννοεί πχ asus ,msi κτλ...αν μπορείς βάλε link που να δείχνει την κάρτα σου πχ απο κάποιο κατάστημα...να ανεβάσεις τις στροφές του ανεμιστήρα το σκέφτηκες?

saphire ειναι.

και την εχω πανω απο ενα χρονο χωρις προβληματα, δεν νομιζω να την παρουν πισω τωρα :rolleyes:

αυτη ειναι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Pci-E-4850-512Mb-11132-11-20R.htm

Δημοσ.

Αυτή ή αυτή έχεις;

Αν το πρόβλημα είναι της κάρτας και όχι επειδή δεν πατάει καλά η ψύκτρα ή κάτι παρόμοιο, είναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν, ανεξάρτητα απ' το αν έπαιζε για ένα χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Και να μην πατάει πλέον καλά, θα την πάρουν και θα την κάνουν να πατήσει.

(με έχει πιάσει το απειλητικό μου, κάποιος δεν θα έχει καλή μέρα).

Δημοσ.

Εμένα η sapphire 4870 512mb από την αρχή κυμαινόταν από 69-72 βαθμούς κελσίου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όσες ώρες και αν παίζω. Την θερμοκρασία την παρατηρώ από τον catalyst και νομίζω ότι είναι έγκυρο.

Είναι φυσιολογικό να μου δείχνει ο catalyst τέτοιες θερμοκρασίες??? Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από την κάρτα γραφικών. Όλα δουλεύουν ρολόι.

Επίσης έχω το coolermaster rc1000.

Δημοσ.
Αυτή ή αυτή έχεις;

Αν το πρόβλημα είναι της κάρτας και όχι επειδή δεν πατάει καλά η ψύκτρα ή κάτι παρόμοιο, είναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν, ανεξάρτητα απ' το αν έπαιζε για ένα χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα.

την 1η, που ειναι ολη κοκκινη, οχι την αλλη με το φανερο ανεμιστηρακι.

Εννοείς σε κατάσταση ηρεμίας (idle) αυτές οι θερμοκρασίες; Σε full load πώς τα πάει;

Anyway, και 95°C να πιάνει, δεν παίζει προμπ..

τωρα που απλα surfάρω και γραφω αυτα, εχει 75c. αμα τρεχει το game σε minimize εχει 80-90c, και οταν παιζω 90-115c καπου εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...