Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για να κοβει mp3!

-fragos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και παλι παιδια!!!

θελω να μου πειτε καποια προγραμματα(freeware)για να κοβω τα τραγουδια για παραδειγμα να το βαζω μονο στο ρεφρεν.

κατι σαν το mp3 direct cut(αλλα δεν μου αρεσε)

ευχαριστω πολυ!!! :-)

Δημοσ.

ευχαριστω!!το κατεβασα αλλα δεν ξερω να τα κοβω τα τραγουδια μηπως μπορειτε να μου πειτε!!!!!!

ευχαριστω...

Δημοσ.
Δοκίμασε αυτό... http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html

Είναι πολύ πιο εύκολο... :-)

edit: Sorry, στραβομάρα. Τωρα είδα οτι το χρησιμοποίησες...

κοιτα δεν ειναι που δεν μου αρεσει,ειναι που δεν ξερω πως να το χρησιμοποιω αν μπορεις θελω να πεις τι κανουμε ακριβως.

σορρυ για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι τελειος ΑΣΧΕΤΟΣ σε αυτο το θεμα.

και παλι ευχαριστω!!!

Δημοσ.
κοιτα δεν ειναι που δεν μου αρεσει,ειναι που δεν ξερω πως να το χρησιμοποιω αν μπορεις θελω να πεις τι κανουμε ακριβως.

σορρυ για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι τελειος ΑΣΧΕΤΟΣ σε αυτο το θεμα.

και παλι ευχαριστω!!!

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου:

mp3directcut.png

Με τα controls Play (1), Stop (2) και slider (3) εντοπίζουμε τα σημεία έναρξης και λήξης του τμήματος που θέλουμε να κόψουμε. Η τρέχουσα θέση του προγράμματος στο κομμάτι φαίνεται από τη γραμμή (4), όταν πατάμε Play (1) από εκεί ξεκινά το playback.

Με το slider (3), φέρνουμε τη γραμμή (4) στο επιθυμητό σημείο έναρξης και πατάμε το Set begin (5). Κατόπιν, φέρνουμε τη γραμμή (4) στο επιθυμητό σημείο λήξης και πατάμε το Set end (6). Το τμήμα που επιλέχθηκε θα φαίνεται με πιο ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, όπως στο screenshot. Τέλος, από το μενού επιλέγουμε File ► Save selection... και διαλέγουμε υποκατάλογο και όνομα για το νέο αρχείο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...