liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καταλαβαίνω το μικρόβιο, αλλά γιατί να κλοκάρεις με το ζόρι κάρτα που παίζει τα πάντα; Άμα κλοκάρει έχει καλώς, αφού δεν πολυθέλει, άστην στην ησυχία της... (κι εγώ τα ίδια τράβηξα με την 275, δεν ανεβαίνει χριστό)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καταλαβαίνω το μικρόβιο, αλλά γιατί να κλοκάρεις με το ζόρι κάρτα που παίζει τα πάντα; το πες το μικρόβιο...αλλά δε πειράζει αφού πέρασα όμως τα 900 στο πυρήνα λέω εντάξει(είναι το ψυχολογικό καταλαβαίνεις)...για να δούμε τις μνήμες μπορεί να ανεβαίνουν περισσότερο)...εξάλλου αν θυμάμαι καλά και εσύ κάπου είχες αναφέρει ότι προσπαθούσες να ανεβάσεις την 275 αλλά δε πήγαινε...περιμένω το φίλο μας στο post για την gtx260 να μας πει νέα(κοίτα μη ξεχάσεις να απαντήσεις διακυδεύονται πολλά) χα έκανες edit ενώ έγραφα για τη 275 ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ναι, προνόησα την απάντηση, γι'αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ναι, προνόησα την απάντηση, γι'αυτό... εμ πως φαίνεται η γερό-αλεπού ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:15 ---------- τελικά μετά απο αρκετό χρόνο με το occt gpu test είδα ότι μονο στα default η κάρτα είναι οκ..τι να κάνουμε θα μείνουμε τις ελαφρώς υψηλότερες εργοστασιακές ρυθμίσεις απο τις default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Με το OCCT σε fullscreen test 1920x1200 μολις και μετα βιας πιανω 67 βαθμους. Idle ειμαι στους 39. Φυσικα εχω προβλημα με τη ψυξη των voltage regulators, φτανουν 90 βαθμους. (αν και νομιζω οτι εχουν tjmax γυρω στους 150 βαθμους αυτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Με το OCCT σε fullscreen test 1920x1200 μολις και μετα βιας πιανω 67 βαθμους. Idle ειμαι στους 39. Φυσικα εχω προβλημα με τη ψυξη των voltage regulators, φτανουν 90 βαθμους. (αν και νομιζω οτι εχουν tjmax γυρω στους 150 βαθμους αυτα). Μήν το πείς ούτε του Παπά!125C είναι η στάνταρ θερμοκρασία που παίζουν τα vrm's συνήθως με T-rad (αν και δέν είδα ποτέ πάνω απο 110C). Οι λύσεις είναι 2,κρατάς το plate της stock ψύκτρας κερδίζοντας σε ψύξη στα vrm's άλλα χάνοντας σε απόδοση απο τις μνήμες,ή αγοράζεις αυτό το έκτρωμα και κάνεις την 4870 να μοιάζει με διαστημόπλοιο. tjmax δέν υπάρχει σε με "επίσημα" facts (δέν τα αποκαλύπτει η Amd),άλλα η πλειοψηφία εκτιμά οτι κάπου εκεί κυμαίνεται (150c). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ευτυχως που δεν ειπα και απο ποιον πηρα τη συγκεκριμενη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κρύβε λόγια, γιατι θα πουλήσω την 4870x2 λίαν συντόμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.