poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 α δοκιμασε με username [email protected] και password otenet και θα πρεπει να σου ανοιγει την σελιδα my.otenet.gr και το βασικο ειναι οτι μεσα στο μενου θα πρεπει να δεις οτι εχει παρει ip.απο την αλλη αν δεν πετυχει και αυτο τοτε δες για firmware update αν υπαρχει.εχω δει αλλα 2 belkin να μην παιρνουν ip με αλλη εταιρεια.shitty routers
kostasKJ7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με PPPoA και VC/MUX πάλι τίποτα. Με username [email protected] και κωδικό otenet. Μπήκε, το λαμπάκι σταθεροποιήθηκε και μπήκα και στο my.otenet.gr ΑΛΛΑ δεν κατάλαβα αυτό που είπες βασικο ειναι οτι μεσα στο μενου θα πρεπει να δεις οτι εχει παρει ip. Αν όμως βάλω τα δικά μου στοιχεία αναβοσβήνει το λαμπάκι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:05 ---------- Οκ παιδιά το πρόβλημα λύθηκε. Το πείραξα λίγο ακόμα έκανα ένα reset τα έβαλα πάλι και όλα εντάξει. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν...
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Με PPPoA και VC/MUX πάλι τίποτα.Με username [email protected] και κωδικό otenet. Μπήκε, το λαμπάκι σταθεροποιήθηκε και μπήκα και στο my.otenet.gr ΑΛΛΑ δεν κατάλαβα αυτό που είπες βασικο ειναι οτι μεσα στο μενου θα πρεπει να δεις οτι εχει παρει ip. Αν όμως βάλω τα δικά μου στοιχεία αναβοσβήνει το λαμπάκι.Οκ παιδιά το πρόβλημα λύθηκε. Το πείραξα λίγο ακόμα έκανα ένα reset τα έβαλα πάλι και όλα εντάξει. . το κανονικο ειναι pppoe/llc>β.αν συνδεεται με [email protected] τοτε σημαινει οτι κατι λαθος εβαζες με τα στοιχεια σου.οποτε για αυτο αναβοσβηνε.επισης οταν συνδεθεις πχ με τα στοιχεια σου η με τα οτενετ θα δεις μεσα στο Interface οτι εχεις παρει μια wan ip πχ 62.1.2.120.ενω πριν συνδεθεις αυτο ειναι μηδεν.ετσι ξερεις οτι εχεις συνδεθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.