ekavoula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 παιδια καλησπερα. πηρα πριν απο ουτε μηνα ενα πυργο απο το πλαισιο, με core i5, 2gb ram, 9500gt καρτα γραφικών και 640gb σκληρο. το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει κ κολλαει, κ οχι γιατι ανεβαζει θερμοκρασια, ουτε γιατι χρησιμοποιω εφαρμογες. 5 στις 6 φορες που κολλησε ηταν μολις το ειχα ανοιξει κ πριν καν κανω οτιδηποτε. τις μισες απο αυτες ειχα ανοιξει τον explorer, τις αλλες τπτ ηταν μολις ανοιξε. το θεμα ειναι οτι ειναι καινουργιος κ τον ανοιξα ελαχιστα για να δω κατι, ουτε να το φορτωσω προλαβα.ρωταω γιατι αν το παω στο πλαισιο κ δεν τους κολλησει τι να τους πω να ξερω. επισης εχω ενα ακομη θεματακι. αυτο εχει vista με αναβαθμιση στα 7 οταν κυκλοφορησουν. εγω χρησιμοποιω εναν dot matrix citizen swift 9x, τον οποιο το δουλευα με xp κανονικοτατα, για λογιστικο προγραμμα. τα vista μαλλον δεν το δεχονται γιατι δεν εκτυπωνει με τιποτα, κ μου κολλα το λογιστικο αν δωσω εκτυπωση. βεβαια τα κολληματα που ελεγα ηταν με αποσυνδεδεμενο αυτον τον εκτυπωτη, δεν εχει σχεση. το προβλημα μου ειναι αν τα 7 τον αναγνωριζουν κανονικα μιας κ ειπαν οτι θα αναγνωριζουν οτι ετρεχαν τα xp. γιατι δυσκολος καιρος να παρεις καινουργιο dot matrix για Α3. πανω απο 500 € εχει. κ δεν θελω ενω θα μπορω να εχω τα 7, να βαλω τα xp. ξερει κανεις να μου πει?
M@ROUD@S Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κανε update ολα τα drivers και bios update και τσεκαρε...Για το δευτερο δεν ξερω κατι σιγουρα οποτε...
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το καλυτερα θα ηταν να τον πας στο Πλαισιο να στον κοιταξουν αν δεν εχεις γενικα εμπειρια απο hardware. Οσο για τον εκτυπωτη, λογικα θα τον αναγνωριζουν τα 7 μεσω του xp mode, αλλιως στην χειροτερη περιπτωση αν προκειται για την δουλεια σου θα κανεις μια διπλη εγκατασταση xp και 7 και καθαρισες
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Βοήθησε λίγο στην περιγραφή. Όταν λες κολλάει, πώς ακριβώς; Δεν αποκρίνεται στις εντολές; Παγώνει το σύμπαν; BSOD;
outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το καλύτερο όπως είπε και το παιδί είναι να τον πάει στο πλαίσιο να τελειώνει...εγγύηση έχει οπότε..
ekavoula Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 οταν λεω κολλαει παγωνει σε μια εικονα, πολλες φορες χωρις κατι ανοικτο, χωρις καν να μπει προφυλαξη οθονης. δε κολλαει παντα. αν το παω στο πλαισιο κ δεν τους κολλησει? εν τω μεταξυ υπαρχει μια ενημερωση των windows που οταν παει να την κανει εγκατασταση παντα βγαζει ενα σφαλμα κ δε γινεται ποτε. απο οτι διαβασα σε forum σε πολλους βγαζει αυτο το σφαλμα με τα vista.update τους drivers να κατεβασω κανα προγραμμα να τα κανει μαζικά ή μονη μου για το καθε τι να βρω τις αναβαθμίσεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ---------- υπ'οψιν οταν κολλαει ουτε σε ctrl-alt-delete ανταποκρίνεται!
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ...επειδή μπορεί να είναι ένα από πολλά πιθανά αυτή η συμπεριφορά (...αρχίζοντας κατά την προσφιλή μου συνήθεια από τον δίσκο, αλλά και κάρτα γραφικών, λειτουργικό, καλωδίωση/συνδέσεις, μητρική ακόμα, κτλ κτλ)...το "καλύτερο" είναι όντως να τον κάνεις πάσα στο Πλαίσιο, να τους πεις "το έψαξα πολύ αλλά δεν", κι αν δεν σε γράψουνε, και τον τσεκάρουν υπομονετικά (μιας και έχουν και το σχετικό hardware όπως κάρτα γραφικών κτλ, που εσύ μάλλον δεν έχεις) και λογικά για μέρες, και αν είσαι "τυχερή" θα σου βρούνε τις πταίει. Αν όχι, θα στον περάσουν με άζαξ, και θα σου πούνε "δε βρίσκουμε πρόβλημα, ευτυχείτε" και ΜΕΤΑ έχεις όλο τον καιρό να παιδευτείς μόνη και θεωρητικά (χωρίς hardware για trial & error) μέσα από φόρουμ (καλή ώρα). ...παρ' όλ' αυτά, ΚΑΝΕ το ελάχιστο δυνατό τσεκ, τρέχοντάς τον σε safe mode και δες τί ψάρια πιάνει εκεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.