Προς το περιεχόμενο

Aγορα κινητου......πειτε τηναποψη σας!!!

ennia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..... ενδιαδερομαι για αγορα νεου κινητου και εχω βρει το παρακατω:

>http://www.e-smartbuy.gr/eshop?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=700&category_id=185&vmcchk=1

Θα ηθελα την αποψη σας για αυτο.....ή αν εχετε να μου προτεινετε κανα παρομοιο ( με τις ιδιες ικανοτητες και τιμη, πανω κατω).

Ευχαριστω....:-):-):-):-)

Δημοσ.

φυσικα ειναι κινεζικο,εγω ειχα και κινεζικο αλλα ειναι για δευτερο τηλ.

να μαθεις τι sar εχει[που δεν θα σου πουν ].

Δημοσ.

Ειδικά για το sar οι Κινέζοι κάνουν τον Κινέζο.

Πριν τρεις μήνες έψαχνα στο ebay για gps. Βρήκα κινητό σαν το δικό σου που είχε και gps. Σε ερώτηση που έκανα στον Κινέζο για το πόσο sar εκπέμπει η απάντησή του ήταν "δεν νομίζω αυτό το τηλέφωνο να υποστηρίζει την τεχνολογία sar"

Οπότε εγκατέλειψα την ιδέα για κινέζικο κινητό με gps και αγόρασα σκέτο gps.

Δημοσ.

κανε μια χαρη στον ευατο σου, τους γυρω σου και την οικογενια σου (που θα βρισκονται ενδεχομενως ολοι κοντα σου οταν μιλας στο κιν) αλλα και γενικα στην ανθρωποτητα.

μην παρεις κινεζικο κινητο, κριμα ειναι να τιγανισεις τον εγκεφαλο σου,αλλα και των ανυποψιαστων γυρω σου

Δημοσ.

Ρε ποιος κινέζος, εδώ έχει 200Mhz επεξεργαστή. Αυτό θα σέρνετε.

Πάρε καλύτερα κάνα Μεταχειρισμένο . Παίζουν κάτι Xperia , HTC σε αυτά τα λεφτά

με 500ρι επεξεργαστή. Αυτό το κινητό θα σέρνετε.

Δημοσ.

απο αυτα που μου λετε μαλλον θα την εγκατελειψω και εγω την προσπαθεια. τωρα παλι σε μεταχειρισμενο δεν θελω να παω θελω καινουργιο.

με βλεπω για κανα nokia.......ενα που εχω δει και μου αρεσε ειναι το 5800.... για αυτο τι λετε?

• Moderators
Δημοσ.
απο αυτα που μου λετε μαλλον θα την εγκατελειψω και εγω την προσπαθεια. τωρα παλι σε μεταχειρισμενο δεν θελω να παω θελω καινουργιο.

με βλεπω για κανα nokia.......ενα που εχω δει και μου αρεσε ειναι το 5800.... για αυτο τι λετε?

Και πολυ καλα θα κανεις. Μονο στην ιδεα πιθανης εκρηξης φρικαρω.

Οσο για το 5800 κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο κινητο για τα χρηματα του. Να συμφωνησω μαζι σου στο θεμα των μεταχειρισμενων, καθως ο προηγουμενος ιδιοκτητης (ιδιαιτερα αν δεν τον ξερεις), μπορει κυριολεκτικα να εχει ταραξει την συσκευη και εσυ να μην το καταλαβεις καν πριν να ειναι πολυ αργα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...