Προς το περιεχόμενο

extra 5

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουνα χθες σε ένα προποτζίδικο για κάτι δουλείες και ρωτησα. Λοιπόν έχει ως εξείς:

Έχεις 3 στήλες από 35 νούμερα (1-35) συμπληρώνεις 5 νούμερα τυχαία (σα το ΛΟΤΤΟ) στην στήλη που κοστίζει 0,50 λεπτά του ευρώ. Αν πιάσεις τα 3 νούμερα κερδίζεις 5 ευρώ να πιάσεις 4 125 ευρώ και αν πιάσεις 5 50.000 ευρώ. Η μαγκιά του είναι ότι με το ίδιο δελτίο μπορείς να παίξεις και στις κληρώσεις όλης της εβδομάδας που γίνονται κάθε μέρα (στις 7 ή στις 9 δε θυμάμαι). Οπότε με ένα δελτίο του 1,5 ευρώ (3 στήλες συμπληρωμένες)το κρατάς όλη την βδομάδα και παρακολουθείς μπας και τύχεις τα 3 ή 4 ή και τα 5 νούμερα που έχεις επιλέξει. Αυτά ελπίζω να βοήθησα Καλή τύχη

Δημοσ.

Ενδιαφερον παιχνιδι και στατιστικα πολυ ποιο πιθανο να κερδισεις!!! Το πρωτο τυχερο παιχνιδι που μου κεντριζει το ενδιαφερον :)

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται η κλήρωση.

Μήπως είναι fake;

Δείτε μία κλήρωση στο Alter 18:59:50 και θα με θυμηθείτε..

Χάθηκε το Live πια!!

Δημοσ.

einai eleeino to idio to kratos na kanei tzogo, alla to tragiko einai o tziros pou kanoun ola ayta ta paixnidia.profanws o kosmos pisteyei opws leei kai h diafhmish pws me ton tzogo genietai politismos

ontws katantia

Δημοσ.

den paei allo ayth h katastash

Propo propogol lotto tzoker proto ksysto laxeia stoixhma nomimo kai paranomo kai twra extra5

Egw epeza kana propo prin 10 xronia twra den exw idea kan pos paizontai ayta ta paignia

Paw sto propotzidiko na plhrwsw kana logariasmo kai vlepw oti geroi kai grioules einai oi poio fanatikoi toy tzogou

Δημοσ.

Πήγαινε Αγγλία να δεις τι γίνεται στο William Hill και μετά θα καταλάβεις ότι όλα σχετικά είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...