Προς το περιεχόμενο

Website creation total beginner

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελείως άσχετος στη δημιουργία ιστοσελίδων. το πιο "δυσκολο" πράγμα που έχω κάνει είναι να ανεβάζω άρθρα στην joomla ιστοσελίδα της δουλειάς μου και τίποτα παραπάνω! Θέλω πραγματικά να μάθω πως να φτιάχνω ιστοσελίδες καιε΄χω όλη την όρεξη να το κάνω σοβαρά και να αφιερώσω χρόνο ώστε να το μάθω σωστά και όχι μπακαλίστικα! διάβασα των οδηγό στα stickies αλλά είναι πολύ advanced για μένα. χρειάζομαι μία πρώτη υπόδειξη σε βιβλίο η site που θα καταλάβω δίο πράγματα παραπάνω. Θεωρείστε ΑΣΧΕΤο τελειώς γτ είμαι, ας πούμε ότι δεν ξέρω τι εστί server ή hyperlink ξερω εγώ:rolleyes:

Δημοσ.

http://www.w3schools.com και πολύ google...

Για αρχή μαθαίνεις html/css ,μετά πας javascript και μετά php/sql

Αν θες να ασχοληθείς και με το design θες και photoshop.Κοίτα πάντως να μην βιαστείς να αποκτήσεις γνώνεις..δηλαδή πιάστα σιγά σιγά , μια μια γλώσσα και δες πολλά παραδείγματα για να μην χάσεις την μπάλα... :)

Δημοσ.

Από photoshop ξέρω αρκετά καλα! όλα αυτά που μου λες με ποιό πρόγραμμα θα τα εφαρμόσω; dreamweaver?

Δημοσ.

To dreamweaver δεν ειναι απαραιτητο και με απλο Notepad(ψαξου για το notepad++) μπορεις να γραψεις κωδικα, απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα κιολας θα στο προτεινα να ξεκινησεις να γραφεις εκει. Απο εκει και περα στο site που σου ειπε ο sarakinos θα βρεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες για την html. Επισης πολυ καλο site ειναι και το htmldog, οταν μαθεις να δουλευεις την html προχωρας σε css οπου το συνδιαζεις με την html σου στην κατασκευη σελιδων (το css εχει να κανει με την εμφανιση). Μετα ξεκινας να κοβεις templates στο photoshop και να τα συνδιαζεις για να εχεις μια ολοκληρομενη στατικη σελιδα.

Ξεκινα να μαθαινεις αυτα και τα επομενα θα ερθουν απο μονα τους και θα ξερεις που να συνεχισεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...