jose Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα 2 laptops... APPLE MACBOOK PRO 13''/2.53GHz/4GB/250GB GREEK 1479,00 € APPLE MACBOOK PRO 15''/2.53GHz/4GB/250GB GREEK 1689,00 € θέλω να ξέρω, σε μελλοντική χρήση τα mac χρειάζονται κάνα format η θα είμαι αιώνιος με τo ίδιο λειτουργικό? ένα δεύτερο είναι αν πάρω το mac με το ελληνικό λειτουργικό, θα μπορώ στο μέλλον να βάλω αγγλικό, θα μπορώ να αλλάξω λειτουργικό? η ακόμα θα μπορώ να βάλω και windows μαζι με mac αν θελήσω? sorry αν σας ζάλισα.. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 [...] θέλω να ξέρω, σε μελλοντική χρήση τα mac χρειάζονται κάνα format η θα είμαι αιώνιος με τo ίδιο λειτουργικό? Αυτή την ερώτηση δεν την κατάλαβα. Αν θέλεις να βάλεις νέο λειτουργικό, μπορείς είτε να το "περάσεις" πάνω από το προηγούμενο ή να κάνεις format. [...]ένα δεύτερο είναι αν πάρω το mac με το ελληνικό λειτουργικό, θα μπορώ στο μέλλον να βάλω αγγλικό, θα μπορώ να αλλάξω λειτουργικό? Δεν υπάρχει MacOS X ελληνικό. Υπάρχει μία ερασιτεχνική προσπάθεια (λέγεται ότι είναι πολύ καλή αλλά δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν υπάρχει για το τρέχον λειτουργικό) αλλά όχι κάτι επίσημο. Ούτε προβλέπεται να βγει. [...]η ακόμα θα μπορώ να βάλω και windows μαζι με mac αν θελήσω? Βεβαίως μπορείς. Υπάρχει η λύση που υποστηρίζει εγγενώς το λειτουργικό (λέγεται Bootcamp) και υπάρχουν και λύσεις virtualization (μέσω εμπορικού λογισμικού όπως το Parallels και το VMWare Fusion). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 στην πρώτη ερώτηση εννοώ ότι δεν είναι σαν τα windows που "μαμιετε" τo σύστημα και κολλάει μετά από 2-3 μήνες... ξέρω ότι τα mac είναι σταθερά... όσο για τα ελληνικά στο you.gr πουλάνε τα laptop με ελληνικό λειτουργικό.... δηλαδή? δεν είναι τo επίσημο λειτουργικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 οχι, το πουλανε με το Ελληνικο πληκτρολογιο ή με το Αγγλικο.. μη πιστευεις τι λεει καθε online shop. οπως πολυ σωστα ειπε ο paredwse δεν προβλεπεται στο βραχυπροθεσμο μελλον Ελληνικοποιηση του λειτουργικου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 οχι, το πουλανε με το Ελληνικο πληκτρολογιο ή με το Αγγλικο.. μη πιστευεις τι λεει καθε online shop. οπως πολυ σωστα ειπε ο paredwse δεν προβλεπεται στο βραχυπροθεσμο μελλον Ελληνικοποιηση του λειτουργικου.. Φιλε μου λεγοντας ελληνικο πληκτρολογιο εννοεις οτι εχει πανω τους αγγλικους χαρακτηρες και διπλα τους ελληνικους οπως στα πιο πολλα laptop ή εννοεις μονο ελληνικους χαρακτηρες? Ελπιζω να ειναι το πρωτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου λεγοντας ελληνικο πληκτρολογιο εννοεις οτι εχει πανω τους αγγλικους χαρακτηρες και διπλα τους ελληνικους οπως στα πιο πολλα laptop ή εννοεις μονο ελληνικους χαρακτηρες? Ελπιζω να ειναι το πρωτο!!! Ναι το πρώτο εννοεί, κι εμένα το laptop μου έτσι είναι. Αγγλικά στην κάτω γωνία και μικρότερα ελληνικά διαγωνίως απέναντι, σε κάθε πλήκτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grazzt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κατ´ αρχάς, ξέχνα το format (εκτός αν κάνεις καμιά πατάτα). Δεν παίζει να κάνεις ποτέ. Να αποφύγεις το ´ελληνοποιημένο' Leopard (πρόκειται για το greek update της rainbow), έχω διαβάσει σε αρκετά forum ότι προκαλεί προβλήματα στο λειτουργικό. Μπορείς να τρέξεις και windows με το bootcamp, το οποίο είναι προεγκατεστημένο με το Leopard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.