Προς το περιεχόμενο

Πλύσιμο Αυτοκινήτου

cosmologos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο προϊόν λοιπόν προτείνετε για πλύσιμο με σφουγγάρι και πως βγαίνει το ρετσίνι από τα δέντρα

Το ρετσίνι, όταν είναι φρέσκο, βγαίνει με χλιαρό ή ζεστό νερό.

Για πλύσιμο, συγνώμη, αλλά ποιός μου εξασφαλίζει πως το (και καλά) ειδικό σαμπουάν είναι το πρέπον για το βερνίκι, ενώ τα AVA, FAIRY κλπ, όχι;

Εννοείται πως χρησιμοποιούμε μόνο σφουγγάρι (που το πλένουμε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του πλυσίματος για να φεύγουν τυχόν χώματα ή πετραδάκια).

Επίσης, στα πλυντήρια αυτοκινήτων, εκτός από τις βρώμικες βούρτσες, μπορεί το νερό να πρέρχεται από γεώτρηση....:X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να πλύνω το αυτοκίνητο (όχι να το πάω σε πλυντήριο) αλλά δεν ξέρω άμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω απορρυπαντικό (πχ Tide) μήπως χαλάσει ή διαβρωθεί το χρώμα (και προφανώς δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα ειδικό προϊόν για αμάξια )

Αφού δεν σκοπεύεις να ξοδέψεις κάτι για το αμάξι σου,μην το πλένεις ποτέ.

Είδες που σου βρήκα την πιο οικονομική λύση;:-)

Πιο οικονομικά δεν γίνεται:lol:

Τέλος πάντων,πάρε κάποιο καλό προιόν αναλόγως την αγάπη που έχεις στο αμάξι σου.Και να είναι ειδικό για το πλύσιμο αυτοκινήτου.

Και ειδικό σφουγγάρι εννοείται.Δεν είναι και τόοοοσο ακριβά

• Moderators

Τα υγρά πιάτων κάνουν μια χαρά δουλειά. Και δεν διαβρώνουν το χρώμα, αν ήταν θα διάβρωναν και τα χέρια :-D

Παντως 6-7 χρονια τωρα που βαρεθηκα να υπερ-περιποιουμαι τα αυτοκινητα και τα πλενω με υγρα πιατων, δε διαπιστωσα κανα θολωμα ή να εφυγε πουθενα ή να χαλασε το χρωμα...

Θα μου πειτε και τα 2 ειναι ασπρα μη μεταλλικα, οποτε δε παιζει να "ξεασπρισουν" :P (ή παιζει?)

Παντως βλεπω αλλα αυτοκινητα που εχει διαλυθει τελειως το χρωμα στο καπω ή στην οροφη και αναρωτιεμαι πώς στο καλο το καταφεραν.

Για το ρετσίνι "αγνό παρθένο ελαιόλαδο".....

Με ένα βαμβάκι απλώνεις λίγο από αυτό το "σούπερ" υλικό περιμένεις κανα τέταρτο και σκουπίζεις.....

Δεν μένει τίποτα!!!

Παντως 6-7 χρονια τωρα που βαρεθηκα να υπερ-περιποιουμαι τα αυτοκινητα και τα πλενω με υγρα πιατων, δε διαπιστωσα κανα θολωμα ή να εφυγε πουθενα ή να χαλασε το χρωμα...

Θα μου πειτε και τα 2 ειναι ασπρα μη μεταλλικα, οποτε δε παιζει να "ξεασπρισουν" :P (ή παιζει?)

Παντως βλεπω αλλα αυτοκινητα που εχει διαλυθει τελειως το χρωμα στο καπω ή στην οροφη και αναρωτιεμαι πώς στο καλο το καταφεραν.

Τα αραχνιασματα,κοινως swirl marks,δεν τα εχεις αποφυγει 1000 %.

Οσο για τον τοπικ σταρτερ ,ενα σφουγγαρι μικροινας,και ενα πανι σκουπισματος,κανουν βια 10 ευρω.Αυτα με σωστη χρηση κρατανε κανα 4μηνο.

Και ενα σαμπουαν των 10 ευρω κραταει αλλο ενα διμηνο.

40 ευρω καθε 4 μηνες για να εχεις περιποιημενο το αμαξι σου ειναι πολυ λιγα.

Επειδη η περιποιηση αυτοκινητου εχει απειρους παραγοντες περνα μια βολτα απο το cardetailing.gr και δες πως μπορεις να προσεξεις το αμαξακι σου

αμα καποιος σκεφτεται τα 10 ευρω για ενα σαμπουαν αυτοκινητου,θα σκεφτει να παρει ενα σφουγγαρι της προκοπης?

Πόσο μάλλον ένα δέρμα της προκοπής...

Μάνα,πίασε το βετέξ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...