cosmologos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να πλύνω το αυτοκίνητο (όχι να το πάω σε πλυντήριο) αλλά δεν ξέρω άμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω απορρυπαντικό (πχ Tide) μήπως χαλάσει ή διαβρωθεί το χρώμα (και προφανώς δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα ειδικό προϊόν για αμάξια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Επί τη ευκαιρία θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αξίζει να δώσω σε ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 80 ευρώ για βιολογικό καθαρισμό; Απ' ότι ξέρω είναι σε γενικές γραμμές ακριβότερο κάτι τέτοιο, οπότε μου φαίνεται παράλογα λογική τιμή. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να πλύνω το αυτοκίνητο (όχι να το πάω σε πλυντήριο) αλλά δεν ξέρω άμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω απορρυπαντικό (πχ Tide) μήπως χαλάσει ή διαβρωθεί το χρώμα (και προφανώς δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα ειδικό προϊόν για αμάξια ) πολλοι χρησιμοποιον το ασπρο αβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω άμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω απορρυπαντικό (πχ Tide) μήπως χαλάσει ή διαβρωθεί το χρώμα (και προφανώς δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα ειδικό προϊόν για αμάξια ) Προφανώς και πρέπει να αγοράσεις κάποιο ειδικό προϊόν για αμάξια. Προφανώς και τα απορρυπαντικά ρούχων ή πιάτων δεν ενδείκνυνται για το χρώμα του αυτοκινήτου, και καταστρέφουν το βερνίκι. Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να λούζεσαι με χλωρίνη και να πλένεις τα ρούχα σου με καθαριστικό για βενζινοπρίονα (ή ο,τι υπάρχει διαθέσιμο στο σπίτι εκείνη τη στιγμή τελοσπάντων). πολλοι χρησιμοποιον το ασπρο αβα... Λώλ, ναι, κατα προτίμηση με συνοδεία πλαστικής σκούπας. Και μετά παραπονιούνται γιατί τους θάμπωσε το χρώμα και γέμισε αραχνιές, και τότε πληρώνουν πολλαπλάσια για γυαλίσματα και κερώματα μήπως και επαναφέρουν το βερνίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Επί τη ευκαιρία θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αξίζει να δώσω σε ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 80 ευρώ για βιολογικό καθαρισμό; Απ' ότι ξέρω είναι σε γενικές γραμμές ακριβότερο κάτι τέτοιο, οπότε μου φαίνεται παράλογα λογική τιμή. Τι λέτε; Με 80 ευρω κανεις βιολογικο σε πλυντηρια και γενικως σε εξειδικευμενα για αυτη τη δουλεια μαγαζια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ακριβά είναι τελικά ε. Είχα ακούσει κάτι 140άρια και λέω τα 80 καλά είναι. Τέσπα θα το ψάξω, θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θεσσαλονίκη πάντως είναι πολύ λίγα τα 80 ευρά. Συνηθως οι τιμές για ένα γερό καθάρισμα (σαλόνι, κινητήρας, θόλοι και δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς αλοιφές και κεριά) είναι στα 120-150 ευρώ. Πάντως καθάρισμα από καθάρισμα μπορεί να έχει πολλή διαφορά. Ο καρντάσης μου, που πουλάει μεταχειρισμένα και στέλνει αυτοκίνητα για βιολογικό σχεδόν κάθε μέρα, έχει δει τεράστιες διαφορές από μάστορα σε μάστορα, και και στέλνει αλλού για σαλόνι, αλλού για αλοιφές, κλπ. Πριν κάνα μήνα πλήρωσα 70 ευρώ (τιμή για εμπόρους, έχω βύσμα, η κανονική του είναι 140 ), για σαλόνι και κινητήρα. Το αμάξι το πήρα καθαρότερο από ότι ήταν καινούριο από την αντιπροσωπεία. Επί του θέματος, tide δεν συνιστάται γιατί δεν διαλύεται σε κρύο νερό και οι κόκκοι μπορεί να ψιλοθολώσουν το χρώμα με το τρίψιμο. Τα υγρά πιάτων κάνουν μια χαρά δουλειά. Και δεν διαβρώνουν το χρώμα, αν ήταν θα διάβρωναν και τα χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το επιφανειακό στρώμα βερνικιού του αυτοκινήτου παίζει να είναι πιο ευαίσθητο κι από τα χέρια. Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητο από τα ταψιά με τα καμένα λίπή πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σύνελθε ρε. Σιγά μην πλένουμε το τουτού με μωρουδιακό σαπουνάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Λολ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο (πορωμένος και ψειριάρης κατά τα άλλα με το αυτοκίνητό του) μέσος 'Ελληνας, αρνείται να χρησιμοποιεί προιόντα κατάλληλα για τον καθαρισμό του. ΑΒΑ ΡΕ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Palmolive long live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τι αβα και φέρι που συμφέρει...το Guard το πράσινο 4 ευρώ κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τι αβα και φέρι που συμφέρει...το Guard το πράσινο 4 ευρώ κάνει. Ναι, αλλά με μία σταγόνα φέρι, πλένεις 10 αμάξια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmologos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ποιο προϊόν λοιπόν προτείνετε για πλύσιμο με σφουγγάρι και πως βγαίνει το ρετσίνι από τα δέντρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.