Προς το περιεχόμενο

Ποια διανομή για το κατεβαστήρι μου

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμμ ενα "kio_thumbnail" μου καιει 994ΜΒ απο τη ραμ. Was ist das? :P Μαλλον επειδη αντιγραφω τα αρχεια απο εναν NTFS δισκο του pcιου σε εξωτερικο, προκειμενου μετα να τον διαμορφωσω σε ext4 θα ειναι... Ειναι περι τα 590GB απο αυτον τον δισκο μονο :P

Hi all of you :-)

Έχεις κατεβάσει ΟΛΟ το internet!!!!;;;;

Πάντως δες και μετά την αντιγραφή την κατανάλωση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χμμμ ενα "kio_thumbnail" μου καιει 994ΜΒ απο τη ραμ

Ειναι το "μαραφετι" του kde για να δημιουργει preview thumbnails απο αρχεια εικονας, βιντεο, κειμενου κλπ μεσα στους file browsers. Αν δεν σε καιει και πολυ να εχεις previews για τα παραπανω, πηγαινε στις ρυθμισεις του file browser σου και απενεργοποιησε τα.

• Moderators
Έχεις κατεβάσει ΟΛΟ το internet!!!!;;;;

Πάντως δες και μετά την αντιγραφή την κατανάλωση...

Ειναι περι τα 2TB ταινιες (μεγαλο μερος HD) και καπου 300GB μουσικη.

Τα υπολοιπα τα εχω περασει σε DVD και τα εχω σβησει γιατι θα ηθελα 45 δισκους σε διαφορετικη περιπτωση :P

Ειναι το "μαραφετι" του kde για να δημιουργει preview thumbnails απο αρχεια εικονας, βιντεο, κειμενου κλπ μεσα στους file browsers. Αν δεν σε καιει και πολυ να εχεις previews για τα παραπανω, πηγαινε στις ρυθμισεις του file browser σου και απενεργοποιησε τα.

Απο ενα συντομο googlισμα οντως αυτο ειναι. Το απενεργοποιησα, αλλα δεν υπηρξε καμια αλλαγη (για την ακριβεια το kio_thumbnail πλεον καταλαμβανει 1022MB απο τη ραμ).

Μαλλον απο τη μεταφορα αρχειων θα ειναι. Σε.... 5 ωρες που θα τελειωσει θα ξανατσεκαρω.

το kio thumbnails δεν τρωει τοση μνημη εδω με ανοιχτους σε πρεοεπισκοπηση εικονας και τους δυο file browsers dolphin & konqueror και αναπαραγωγη βιντεο σε πρεοεπισκοπηση στον dolphin

post-115633-129063031494_thumb.jpg

• Moderators
το kio thumbnails δεν τρωει τοση μνημη εδω με ανοιχτους σε πρεοεπισκοπηση εικονας και τους δυο file browsers dolphin & konqueror και αναπαραγωγη βιντεο σε πρεοεπισκοπηση στον dolphin

Ειναι επειδη μεταφερει παρα πολλα GB αρχειων. Και εχτες που εκανε παρομοια διαδικασια σε αλλον δισκο ειχα αυξημενη χρηση ραμ.

η απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι μία

http://puppylinux.org :mrgreen:

βέβαια έτσι χάνεται η "μαγεία του παιχνιδιού" ! :o

.

Ποια προβληματα? Ολα μια χαρα ειναι.

Για να μη σε στεναχωρησω ομως, μαθε οτι μαλλον πάπι θα βαλω στο Celeron 1Ghz με 160ΜΒ ram ή στο PIII 800Mhz με 384MB ram :-)

Να πω ακομη πως πλεον το συστημα αποκρινεται ΠΟΛΥ καλυτερα απ οτι μετα απο μερικους μηνες κατα τους οποιους ειχε "φουσκωσει" η εγκατασταση των Windows, ενω παραλληλα παιζουν χωρις προβλημα τα HD 720p αρχεια, ενω "παραλιγο" να παιζαν και τα 1080p, αλλα υποθετω οτι καπου εδω φτανουμε στα ορια του τον Athlon X2 5050 Energy Efficient.

Με την nVIDIA που έβαλες, μπορείς να εκμεταλλευτείς την PureVideo HD engine της κάρτας και να ξαλαφρώσει εντελώς ο κεντρικός επεξεργαστής. Ψάξου για VDPAU-patched έκδοση του MPlayer...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...