therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Επειδη στους διαφορους fileserver τα αρχεια σβηνονται μετα απο περιοδο αδρανειας ή εχουν περιορισμο στο ποσες φορες θα κτεβαινουν σαν free, τι ενναλακτικες μεθοδοι αποθηκευσεις υπαρχουν σε online περιβαλλον? Προς το παρον εχω βρει το g.space ενα plugin firefox το οποιο σου επιτρεπει να χρησιμοποισεις το αποθηκευτικο χωρο λογαριασμου google για να ανεβαζεις τα αρχεια σου. Προς το παρον δεν το εχω τεσταρει πληρως και δεν γνωριζω αν υπαρχουν προυποθεσεις. Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο, ή κατι το οποιο θα πρεπει να γνωριζω για το g.space?
drm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 http://www.getdropbox.com [2GB] mesh.live.com [5GB]
xpapias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Επειδη στους διαφορους fileserver τα αρχεια σβηνονται μετα απο περιοδο αδρανειας ή εχουν περιορισμο στο ποσες φορες θα κτεβαινουν σαν free, τι ενναλακτικες μεθοδοι αποθηκευσεις υπαρχουν σε online περιβαλλον? Προς το παρον εχω βρει το g.space ενα plugin firefox το οποιο σου επιτρεπει να χρησιμοποισεις το αποθηκευτικο χωρο λογαριασμου google για να ανεβαζεις τα αρχεια σου. Προς το παρον δεν το εχω τεσταρει πληρως και δεν γνωριζω αν υπαρχουν προυποθεσεις. Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο, ή κατι το οποιο θα πρεπει να γνωριζω για το g.space? Χωρίς να είμαι σίγουρος - νομίζω ότι κινδυνεύεις με ban από το Gmail. Είχε αναφερθεί κάποτε.
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Χωρίς να είμαι σίγουρος - νομίζω ότι κινδυνεύεις με ban από το Gmail. Είχε αναφερθεί κάποτε. Οντως με παραξενευε πως μπορεις να χρησιμοποιησεις το χωρο του με αυτο τον τροπο και αναρωτιωμουν πως την βλεπει η ομαδα του Google. Λογικο ειναι να μην το ενθαρυνουν, αλλα πως το καταλαβαινουν? Στην τελικη φτιαχνεις και ενα δηθεν account αποκλειστικα για τετοια χρηση, απλως αμα σε κανουν ban χανεις τα αρχεια...
2arkoudi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 +1 Dropbox φοβερό! Αυτοματο backup , συνχρονισμος , restore και πολλα άλλα
Members gsarig Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 + το ότι το dropbox ενώ αρχικά έχει 2GB δωρεάν χώρο, με τα referrals μπορεί να φτάσει έως και τα 5GB. Εγώ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή με αυτό τον τρόπο έχω φτάσει στα 4,3 GB.
Street-Fighter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 https://www.mesh.com/Welcome/Default.aspx 5gb και home.spaces.live.com 25 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.