stratos789 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Για σας παιδιά λοιπόν επειδή τώρα που άρχισαν για τα καλα τα σχολεία ο πατέρας μου βάζει κωδικό στον χρήστη.μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμα που να σου λέει τον κωδικό,εχω windows vista.ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Για καποιο λογο θα βαζει ο πατερας σου τον κωδικο και σιγουρα ο λογος αυτος θα ναι για το καλο σου.Ακομα και αν αποφασισεις να μην ακολουθησεις το παραπανω,τουλαχιστον προσπαθησε να βρεις την ακρη μονος σου,μεσω καποιο linux live cd και να κερδισεις καποιες γνωσεις.
lion2486 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 έχω βρεί ένα live cd "βασισμένο" σε linux το οποίο απλά βρίσκει τον κωδικό του windows-user με αρκετές δοκιμές (δεν έχω ψάξει πως λειτουργεί αλλά σε xp και server 2003 δούλεψε μια χαρα). Το πρόβλημα είναι ότι έχει λόγο να το κάνει ο πατέρας σου, και αν το βρείς, θα σου πάρει τα καλώδια
sarakinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ψάξε λίγο στο google φίλε μου, έχει εκκατομύρια sites που αναφέρονται σ'αυτό το πράγμα..
nickarmy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω αν επιτρέπετε αν όχι να διαγραφεί το πόστο μου http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.