konstantinos77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Kαλημερα παιδες.Μια φιλη αντιπετωπιζει ενα προβλημα απο οτι μου λεει στο συστημα της και της κλεινει ο explorer σε τακτα χρονικα διαστημα απο μονος του .Της ειπα να βαλει mozilla αλλα λεει οτι παρουσιαζει ακριβως το ιδιο προβλημα .Τι προτεινετε να κανει ? Ελεγα μηπως πρεπει να καθαρισει απο τα cookies αλλα δεν ξερω αν φταιει αυτο .
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 1. Έλεγχος για κακόβουλο λογισμικό. Με antivirus και antimalware προγράμματα. Αν δε βρεθεί κάτι, τότε... 2. Έλεγχος του hardware, σε πρώτη φάση της RAM. Με ένα bootable μέσο που να περιέχει το MemTest86+
dermitzos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Και εμένα το έκανε αυτό, και σώθηκα μόνο με format... Εσένα μπορεί να βρεθεί λύση όμως!
konstantinos77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 1. Έλεγχος για κακόβουλο λογισμικό. Με antivirus και antimalware προγράμματα. Αν δε βρεθεί κάτι, τότε...2. Έλεγχος του hardware, σε πρώτη φάση της RAM. Με ένα bootable μέσο που να περιέχει το MemTest86+ To antimalware τι διαφορα εχει απο το antivirus.Στο δικο μου για παραδειγμα εχω το avast και το Supernantispyware free.Φτανουν αυτα? Ενα link επισης αν γινεται για το πως τρεχω το memtest και απο που το κατεβαζω?Για 64bit και για 32 bit αν γινεται please.
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το Malwarebytes Antimalware θα σου προτείνω, είναι εξαιρετικό στη δουλειά του. Τρέξε ένα πλήρες scan και με αυτό (στο full scan αργεί κομματάκι, αλλά αξίζει η αναμονή). Το MemTest86+ θα το βρεις εδώ, υπάρχουν links για να κατεβάσεις ISO αρχείο, το οποίο χρησιμοποιείς ως «μήτρα» για να κάψεις ένα bootable CD. Από αυτό θα εκκινήσεις το PC και θα το αφήσεις να τσεκάρει τη RAM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.