Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αυτοκόλλητα ειναι! Οπου θελεις τα βάζεις ↲και αποτριχωση κανεις αμα λαχει :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Λοιπόν ε, το νου σας, παραλίγο να με σκοτώσει κάγκουρας. Ή αλλιώς: ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Άκουσα κι άλλη τέτοια ιστορία σήμερα στην ίδια πόλη. Τι σκατά, κανείς δεν ξέρει σημάδι εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δεν την πέτυχα-άνοιξα την πόρτα φάση; Αυτό έγινε η αλήθεια είναι. Παραλίγο να πάω από φορτηγό της μεβγάλ μαλάκα. Ή της δέλτα. Δεν ξέρω, το είδα από κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Προσοχή Garnele... μην έρθεις να μου κάνεις παρέα καλοκαιριάτικα. Εγώ στον ποδηλατοδρομο την έπαθα τη ζημιά, από μαλάκα πεζό. Το διανοείσαι; Προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Α σοβαρά; Άσε να μαντέψω, στη λεωφ. Νίκης έτσι; Να σου πω, κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα, ότι δηλαδή βραδινές ώρες τελευταία παίζουν και σουρωμένοι με μηχανάκια στον ποδηλατόδρομο, και είπα να το πάρω από το δρόμο. Μαλακία τελικά, κατέληξα σαν 12χρονο που έπαιζε σε ανηφόρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Φλερταρεσ με ασφαλτο η τι γλυτωσες? ολαοκ? Ακουσα ενα ανεκδοτο τελευταια, λεει οτι θα απαγορεψουν τα παρκαρισμενα στην Νικης και θα κανουν λωριδα για ποδηλατοδρομο! [τοβαλασελαθοςthread] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Α σοβαρά; Άσε να μαντέψω, στη λεωφ. Νίκης έτσι; όχι... στον ποδηλατοδρόμο από λευκό πύργο προς μέγαρο μουσικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.