Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ειναι και το οτι το ποδηλατο δεν ειναι παπακι.Ο παπιας που θα κανει το χωσιμο, εχει την απαραιτητη ταχυτητα να εξαφανιστει πριν τον φτασεις η να απομακρυνθει εγκαιρως αν κατι παει στραβα. Να σου κανει ο ποδηλατης χωσιμο ειναι που πα ρε καραμητρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λοιπόν σήμερα δεν πήρα ποδήλατο. Γενικά είχα να μην πάρω ποδήλατο πολύ καιρό, και επειδή είχα να πάρω ταξί ακόμη περισσότερο και δεν ψηνόμουν για κανένα λόγο να το κάνω σήμερα, το έκοψα με τα πόδια από παραλιοπεζόδρομο στην επιστροφή. Και σε κάποια φάση, προφανώς από συνήθεια, συνειδητοποίησα ότι περπατούσα πάνω στον ποδηλατόδρομο. Βλάκας κι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν καταλαβαίνω γιατι σας φενετε περιεργο.. Οι τεως οδηγοί αυτοκινήτων (καλοι/μέτριοι/κακοι/καγκουρες) πανε τωρα με ποδήλατο, γιατι να αλλαξει και η συμπεριφορα τους στον δρομο? Ειναι θεμα αντίληψης στο μυαλό, οχι τροχών.. Πολύ σωστό,όπως και σα πεζοί...Στο εξωτερικό σπανίως θα δεις κόσμο να περνάει το δρόμο εκτός διάβασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λοιπόν σήμερα δεν πήρα ποδήλατο. Γενικά είχα να μην πάρω ποδήλατο πολύ καιρό, και επειδή είχα να πάρω ταξί ακόμη περισσότερο και δεν ψηνόμουν για κανένα λόγο να το κάνω σήμερα, το έκοψα με τα πόδια από παραλιοπεζόδρομο στην επιστροφή. Και σε κάποια φάση, προφανώς από συνήθεια, συνειδητοποίησα ότι περπατούσα πάνω στον ποδηλατόδρομο. Βλάκας κι έτσι. Τι? Φορουσες και σορτσακι? Γενικα στο κομματι απο λευκο εως λιμανι αν εχει κοσμο δε υπαρχει περιπτωση να μην πατανε πεζοι στον ποδηλατοδρομο αφου ειναι πολυ ευκολο να "παραβιασεις" την διαχωριστικη κιτρινη γραμμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ναι, η μόνη άμεση λύση είναι το ηλεκτροσόκ. Όπως και να 'χει, σιγά την υπόθεση, τους λες ευγενικά να κάνουν λίγο στην άκρη, σου λένε σόρυ ξεχάστηκα, κάνουν στην άκρη και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Μην κάνετε σαν γριές που μαλώνουν στο σουπερ μαρκετ για τη σειρά, ανθρώπινο είναι δεν είχαν όλοι ποδηλατόδρομο στο χωριό τους και πέρσι. Το μόνο που με κάνει να μην μπορώ να ελέγξω νεύρα είναι οι παρκαρισμένες μέσα στον ποδηλατόδρομο μηχανές, απέναντι από τα κοραλ, κοραλάκια και το κακό συναπάντημα. Τις προάλλες ήμουν στο τσακ να κατέβω και να πάρω ένα ένα τα κράνη που είχαν αφήσει πάνω στη σέλα και να τα ρίξω στη θάλασσα. Μετά σκέφτηκα βέβαια ότι δεν είναι καλή ιδέα, έκανα ομμμμμ για μερικά δευτερόλεπτα και έφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Χμ, ναι, και γω πως θα δειχνω στο γκομενακι ΝΑ εκεινο ειναι το δικο μου .να πας αλλου να κανεις ποδηλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ειναι και εκεινη η στροφη του δρομου εκει που ειναι το noodle bar λιγο πιο κατω που δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις 2 3 παρκαρισμενα μεσα στον ποδηλατοδρομο. επειδη ετσι βολευε. αισχος. συφιλιαζομαι καθε φορα. κουβαλαω μαζι μου αυτοκολλητα γαιδαρου κλπ μονο κ μονο γιαυτο εκει το σημειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Που τα βρίσκετε αυτά τα αυτοκόλλητα; Θέλω ένα, θα μου το βάλω από μόνος μου. Η αυτογνωσία του γαϊδάρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 αυτα που εχω τωρα ειναι απο τους ποδηλατες θεσσαλονικης. καποιος μου τα δωσε. δεν ξερω αν τα μοιραζουν η τα πουλανε στα γραφεια τους. πιο παλια ειχαμε κι αυτα με τον γαιδαρο που τα εχουν καποια βιβλιοπωλεια ή τα παραγγελνεις απο το site τους streetpanthers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αυτοί έχουν στήσει επιχείρηση! Εγώ ένα θέλω. Τσάμπα ασφαλώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 θα μπορουσα να σου στειλω αλλα δεν αξιζει... Ειχα βρει και στο Μαλλιαρη (το βιβλιοπωλείο, όχι το Μαλλιωρα με τα κοντοσουβλια ) εκανε 5-10 λεπτά το ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τα κολλάνε και σε πεζούς αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τα κολλάνε και σε πεζούς αυτά; Αυτοκόλλητα ειναι! Οπου θελεις τα βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αυτό δε το είχα σκεφτεί, τελικά θα πάω 50δα. (για αρχή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Καλα, το σημειο αυτο εκει στη Διαγωνιο, το ζιγκ ζαγκ που κανει ο ποδηλατοδρομος, ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω δει. Οποιος το σκεφτηκε και το σχεδιασε πρεπει να ηταν πολυ μπουφος. Καθαρα εισπρακτικο ρολο εχει το συγκεκριμενο σημειο για να κοβουν τα παιδακια με τα ποδηλατακια της δημοτικης αστυνομιας προστηματα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα.Πολλες φορες μαλιστα δυο και τρεις κλησεις στο ιδιο οχημα σε διαστημα λιγων ωρων!! Βαζω στοιχημα οτι αν ο ποδηλατοδρομος ειναι ελευθερος σε εκεινο το σημειο απο αυτοκινητα, και βαλουμε μια καμερα να γραφει κανα μηνα, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε να περασει ποδηλατο και να ακολουθησει τη συγκεκριμενη πορεια.. Γεια σου ρε Δημαρχε, εγραψες παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.