Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Την επόμενη φορά που θα δω πεζό στον ποδηλατοδρομο θα τον χτυπησω, μα τον Tempus. Χωριάτες. Μην το κάνετε, όπως δε θα περπατούσε κάποιος στον αυτοκινητοδρομο, έτσι και κει. Την παιδεία μου μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η χάραξη στο λιμάνι είναι μια μαλακία για όταν έχει κόσμο.Είναι μέσα στη μέση. Δε μπορούσαν να το βάλουν στην άκρη να μην ενοχλούν ούτε να μπαίνουν πεζοί στη λωρίδα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Απο λιμάνι μέχρι λευκο πυργο πάντως τα πραγματα είναι στριμόκωλα για τους πεζους Στην Ολλανδία πάντως επεφταν πανω σου, ουτε λόγος για φρεναρισμα, σου έριχναν ένα χαμογελο σου ελεγαν σορι και συνέχιζαν, εσυ μετρουσες μελανιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Την επόμενη φορά που θα δω πεζό στον ποδηλατοδρομο θα τον χτυπησω, μα τον Tempus. Χωριάτες. Μην το κάνετε, όπως δε θα περπατούσε κάποιος στον αυτοκινητοδρομο, έτσι και κει. Την παιδεία μου μέσα Πάντως να κάνω το συνήγορο του διαβόλου και οι ποδηλάτες δεν κινούνται μέσα στον ποδηλατόδρομο όλο σφήνες ανάμεσα σε αυτούς που περπατάνε κάνουν. Με λίγα λόγια και οι δύο ομάδες συμπεριφέρονται σαν ελληνάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Να ρωτησω κάτι? Σεβομαι τους ποδηλατες, χαιρομαι που ολοενα αυξανουν οι ανθρωποι που επιλεγουν να μετακινουνται με το ποδηλατο στην πόλη. Και κεντρο μενω και σκοπευω συντομα να αποκτησω ενα.Ομως εχω μια ενσταση. Ειπαμε να μετακινουνται και να κανουν τη βόλτα τους. Οχι να κανουν αγωνα δρόμου (μεχρι και ειδικες στολες φορανε μερικοι, ουτε οι μηχανοβιοι δεν ντυνονται αναλογα). Περνανε με χιλια, και μαλιστα με υφος, λες και ειναι παρανομο να περασει καποιος μεσα απο το ποδηλατοδρομο. Ο ποδηλατοδρομος ειναι οποως ολοι οι αλλοι δρομοι, λεοφορειοδρομος πεζοδρομιο, δρομος γενικοτερα. Ολοι εχουν γινει για συγκεκριμενη χρηση , αλλα απο εκει και περαπανω στη πολυ κινηση και πολυκοσμια γενικοτερα χρειαζεται κατανοηση και υπομονη και προπαντων ΠΡΟΣΟΧΗ απολους. Εχω δει ποδηλατες να μη σταματανε ουτε σε κοκκινι ουτε σε διαβασεις, και να μην υπολογιζουν τιποτα απο ΚΟΚ γενικοτερα. Δεν ειναι ολοι ετσι βεβαια. Μη παρεξηγηθω. Και εγω πχ μοτοσυκλετα οδηγαω, αλλα θεωρω οτι οι μοτοσυκλετιστες ειναι απο τους πιο ΄ινδιανους΄ οδηγους. Και στο κατω κατω αν προκαλεσουν καποιο ατυχημα τι γίνεται? εχουν αδεια, ασφαλεια κλπ? Η μηπως πρεπει να θεωρουνται σαν τις ιερες αγελαδες ενα πραγμα, οτι θελουν καννουν, οπου θελουν οπως θελουν πανε και κανεις δεν τους πειραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 όχι φίλε μου το θέμα είναι οτι ο ποδηλατόδρομος απο το Λιμάνι μέχρι τον Λου-Πού είναι μια αποτυχία που φτιάχτηκε με προχειρότητα και χωρίς καν σχέδιο για τους υπόλοιπους δρόμους για τα ποδήλατα , πχ Αγίου Δημητρίου κλπ , δεν υπάρχει καν θέμα τουπε των ποδηλατών κλπ κλπ. Είναι καθαρά θέμα παιδείας του πεζού που ενω μπορεί να έχει 3 μετρα ΑΔΕΙΟ πεζοδρόμιο , αυτός θα περπατήσει ΜΕΣΑ στον ποδηλατόδρομο νομίζοντας οτι του ανήκει. Πές μου λίγο Εσύ θα έβγαινες ποτέ να περπατήσεις στην μέση της Τσιμισκής για να πάς Αριστοτέλους ? Αν έβγαινες να περπατησεις εκεί και σε χτυπούσε το αυτοκίνητο , θα έφταιγε ο ανίδεος μ@λακ@ς , ελληναράς οδηγός που νομίζει οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι που περπατάνε ή εσυ που περπάτησες στον αυτοκινητόδρομο και αποτέλεσες αιτία του ατυχήματος ?? Πιστεύω ελληνικά γνωρίζουμε πολλοί (φυσικά δεν γνωρίζουμε όλοι) Πεζο-δρομιο : δρόμος για τους πεζούς Αυτοκινητο-δρομος : δρόμοις για τα αυτοκίνητα και τα αυτοκινούμενα Ποδηλατο-δρομος : δρόμος για τα ποδήλατα ο καθένας ωφείλει να κινείται στον δρόμο που φτιάχτηκε για αυτόν . αν εγω περπατήσω στον ποδηλατόδρομο και με χτυπήσει ποδηλάτης ή αποτελέσω εγω αιτία τραυματισμού του , θα φταιω ΕΓΩ που μπήκα στον δρόμο του Αν μπω και περπατήσω στην Εγνατία με τα αυτοκίνητα να τρέχουν , αν με χτυπήσει κάποιο η αν αποτελέσω αιτία ατυχήματος , ΕΓΩ θα φταίω γιατί μπήκα σε δρόμο που δεν μου "ανήκει" . έχουμε μπλέξει με τον κάθε βλάχο σε αυτη την πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Οχι φιλαρακι δεν παει ετσι.τωρα στον λευκο πυργο με την εκθεση βιβλιου ειχε τοσο κοσμο και τα κολοπεριπτερα δεξια και αριστερα που δεν χωρουσες να περπατησεις.και ο ποδηλατοδρομος στην μεση και οι περισσοτεροι ποδηλατες ετρεχαν.ενταξει ειπαμε.χαλαρωστε λιγο. Για να περασω απο την μια πλευρα στην αλλη παντα ελεγχα και τις 2 κατευθυνσεις. Καλα δεν μιλαω για τα ζωα που περπατανε μεσα στον ποδηλατοδρομο λες και ειναι πεζοδρομιο.αλλα αναγκαστικα καποια στιγμη θα μπεις εκει μεσα και εσυ με τα ποδια για λιγο. Και οσον αφορα το ποδηλατοδρομο με το πεζοδρομιο....ε τοτε ας μην ξαναπατησει ποδηλατης στο πεζοδρομιο και να πηγαινει μονο απο τον δρομο. Δεν εχω κανενα προβλημα με τους ποδηλατες φυσικα και μακαρι να ειχαμε ολοι ποδηλατα να ανεβαινε το επιπεδο ζωης.επισης εχω προβλημα με το να βλεπω να περπατανε στους ποδηλατοδρομους πεζοι χωρις να τους νοιαζει. Μιλαω μονο για αυτες τις μερες στο συγκεκριμενο σημειο εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 οκ , για το σημείο εκείνο έχεις δίκιο αλλα χρειάζεται παράλληλα σεβασμός ο ενας στον άλλον , οι ποδηλάτες να μην τρέχουν -φυσικά- αλλα και οι πεζοί απο την στιγμή που υπάρχει χώρος ελέυθερος , απαξ και δουν ποδηλατόδρομο , και 7 μετρα πλακόστρωτο να έχει , στον ποδηλατόδρομο θα περπατήσουν απο την άλλη είπαμε , το πρόβλημα ωφείλεται στην προχειρότητα του ποδηλατόδρομου , φτιάχτηκε σε σημεία που δεν βολεύουν κανέναν με τα προβλήμματα να εμφανίζονται απο την πρωτη περίδο λειτουργίας τους αφετέρου η έλλειψη παιδείας πεζών και οδηγών οταν κινείσαι στον ποδηλατόδρομο (ουτε δρομο ουτε πεζοδρομο) και ξαφνικα πετάγεται η κυράτσα και αρχιζει και περπαταει στον ποδηλατοδρομο και την πατάς , εσυ φταίς ή αυτή ? εγω προσωπικα πλεον οδηγω αμυντικά υστερα απο 4 τέτοια επεισόδια που είχα κατα καιρούς , όχι επειδή δεν θέλω να χτυπήσω κάποιον απο ατύχημα , αλλα επειδή δεν έχω όρεξη να μαλώνω συνέχεια και , κυρίως , επειδή λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους για τα μυαλά που κουβαλάνε , το επίπεδο και την έλλειψη στοιχειώδους αστικής νοημοσύνης.ειλικρινά τους λυπάμαι. και όντως , η έκθεση βιβλίου είναι λάθος τοποθετημένη εκει πέρα , θα μπορούσε να πάει τέρμα επάνω , που έχει 15 μετρα πλάτος αδειο πεζόδρομο , και οχι διπλα στα ποδηλατα αλλα απο την αλλη οκ , καταν οητη η πολυκοσμια και ο λίγος χώρος. αλλα πες ρε παιδί μου δεν χωράς και βλέπεις στα 6 μετρα ενα ποδήλατο,ειναι τόσο δύσκολο να μην πεταχτεις μπροστα του ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να σταματήσει ή να περιμενεις να περάσει και να διασχίσεις τον ποδηλατόδρομο χωρις να περπατας επανω σε αυτ'ον ?? αυτο εννοώ λέγοντας στοιχειώδη νοημοσύνη και παιδεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η Έκθεση είναι σε λάθος σημείο η ο ποδηλατόδρομος χαραγμένος μέσα στη μέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η Έκθεση είναι σε λάθος σημείο η ο ποδηλατόδρομος χαραγμένος μέσα στη μέση; Και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 για την αγγελακη λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ναι ενταξει , μας πηραξε η εκθεση βιβλιου τωρα. Σιγα μεγιστοι ποδηλατες , για 15 μερες καντε και λιγο χαλαρωμα, δε θα το χασετε το κυπελλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όταν οδηγώ οι ποδηλάτες φέρονται σαν κανίβαλοι, και όταν ποδηλατώ οι πεζοί φέρονται σαν μοσχάρια. Απλά τα πράγματα και ουδείς αναμάρτητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Θα χαρώ τη μέρα που θα δώ ποδήλατο να περνά κόκκινο και να πεφτει στις ρόδες κάποιου φορτηγού του μετρό... Απο την μικρή μου εμπειρία στη πόλη, είναι πλέον χειρότεροι απ'τα μηχανάκια,κείνα τα μικρά που πηγαίνουν σα σίφουνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν καταλαβαίνω γιατι σας φενετε περιεργο.. Οι τεως οδηγοί αυτοκινήτων (καλοι/μέτριοι/κακοι/καγκουρες) πανε τωρα με ποδήλατο, γιατι να αλλαξει και η συμπεριφορα τους στον δρομο? Ειναι θεμα αντίληψης στο μυαλό, οχι τροχών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.