Προς το περιεχόμενο

Ποδηλατόδρομοι στη Θεσσαλονίκη

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια φορά που μου έκατσε να μπω ή να μη μπω σε ποδηλατόδρομο έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνει ένας συνειδητοποιμένος οδηγός ΙΧ,κόρναρα και μπήκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

συγχαρητηρια....αυτοματως θεωρεισαι μαγκας στα ματια τα δικα μου και των υπολοιπων

Α! Ξεχασα να προσθεσω κατι...

Δεν ξερετε τι ωραια ειναι η αισθηση του να βλεπεις απο μια γωνια τον τροχονομο τον οποιο καλεσες να σηκωνει τον υαλοκαθαριστηρα και να αφηνει το αυτογραφο στο καπο του αυτοκινητου που κλεινει τον ποδηλατοδρομο......

Υποψιν: αυτο το κανω σχεδον καθημερινα...αλλο πραμα μιλαμε

Την πρώτη βδομάδα η τροχαία έχει εκτώσεις εως και 50% και όχι μόνο φεβρουάριο,τυφλα να χει ο Κωτσόβολος

btw μ αρέσει που αρπάζεστε,πλάκα έκανα

δεν κόρναρα

• 7 μήνες μετά...

P310809_20.190001.JPG

Το πιθανότερο είναι να δούμε να ξηλωθούν τα κολονάκια παρά ποδήλατα ;)

Μπορούμε να έχουμε μια ενημέρωση σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από ένα χρόνο;

Και αυξάνονται ή μειώνονται οι ποδηλάτες στη Θεσαλλονίκη;

Έχουν φύγει τα κολονάκια και έχουν μπεί κάτι τέτοια:

podilatodromos.jpg

Τώρα τελευταία λόγο του κρύου δεν βλέπω και πολλούς, όταν ο καιρός ήταν καλύτερος τους προηγούμενους μήνες είχε κάποια κίνηση όχι τίποτα σπουδαίο πάντως.

Έχουν φύγει τα κολονάκια και έχουν μπεί κάτι τέτοια:

podilatodromos.jpg

Τώρα τελευταία λόγο του κρύου δεν βλέπω και πολλούς, όταν ο καιρός ήταν καλύτερος τους προηγούμενους μήνες είχε κάποια κίνηση όχι τίποτα σπουδαίο πάντως.

Thanks! Οι οδηγοί έχουν μάθει να τους σέβονται ή παλι τους παραβιάζουν;

Πάντως όταν βγαίνω για ποδήλατο με -4°C μου φαίνεται λιγάκι αστείο όταν ακούω για κρύο στην Ελλάδα.

B)

ΥΓ πολύ βρομιά όμως ρε παιδί μου. Πολύ βρομιά :S

Στην Κουντουριώτου από την είσοδο του λιμανιού ως την στροφή της Ίωνος Δραγούμη η κατάσταση είναι κάθε μέρα σχδόν απελπιστική για τους οδηγούς. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στον ποδηλατόδρομο σε εκίνο το σημείο, όπου ΚΑΘΕ φορά που περνάω, όλο και κάποιος μ@λ@κας είτε έχει παρκάρει για να πάρει μπουγάτσα ή να φάει μπακαλιαράκια, είτε περνάει σφαίρα με μηχανάκι και μάλιστα προς την ανάποδη κατεύθυνση! Προχθές είδα ένα smart να γκαζώνει και να περνάει μέσα από τον ποδηλατόδρομο, γιατί ως γνωστόν αυτοί που έχουν smart είναι πιό smart από τους άλλους βλάκες που περιμένουν στο τρελό bottleneck που δημιουργείται στο σημείο εκείνο κάθε μέρα.

Το πιο τραγικο της υπόθεσης δεν είναι όμως αυτά τα δύσκολα σημεία, ούτε οι απρόσεχτοι/ανεγκέφαλοι οδηγοί ΙΧ. Το χειρότερο ειναι οι μαλάκες που προσπαθούν επίτηδες να χτυπήσουν ποδηλάτη -

ω μοντιέ, ναι, το είδαμε και αυτό!! για τον χ.ψ λόγο, νομίζω δεν θέλω να ξέρω το γιατί.

.btw εκει στο λιμάνι έχουν χτυπήσει αρκετό κόσμο, τα μάτια 100 πρέπει να χουμε παντού!.

Αν με ρίξει κάποιος από το ποδήλατο, να φροντίσει να με ρίξει καλά, ή να σηκωθεί να φύγει, γιατί θα του περάσω τις ζάντες κολάρο. Έλεος με τι κομπλεξικούς μαλάκες οδηγούς ερχόμαστε αντιμέτωποι ώρες-ώρες...

Δεν φαντάζομαι να το κανει κανεις επίτηδες παντως..

Δεν ξέρω για τους αλλους αλλά εγω γενικά με το αμάξι οποτε δω ποδήλατο προσέχω υπερβολικά γιατί ξέρω οτι περνώντας κοντά του μπορεί να τον τρομάξω ή να χασει τον έλεγχο.. Συνηθως του δίνω πολύ χωρο να προχωράει μπροστά μου ή προσπερνώ απο τη διπλανή λωρίδα. Γενικά προτιμώ τους ποδηλάτους που πιανουν δική τους λωρίδα οταν δεν υπαρχει ποδηλατόδρομος παρά αυτους που χώνονται δίπλα στο αμαξι.

Αν με ρίξει κάποιος από το ποδήλατο, να φροντίσει να με ρίξει καλά, ή να σηκωθεί να φύγει, γιατί θα του περάσω τις ζάντες κολάρο. Έλεος με τι κομπλεξικούς μαλάκες οδηγούς ερχόμαστε αντιμέτωποι ώρες-ώρες...

Α καλα εισαι, το καλοκαιρι κοντεψα να σπινιαρω το κεφαλι τετιου κατω απο τη ροδα του δικου του αυτοκινητου. Δεν φτανει που με χτυπησε και με εριξε κανονικα αλλα το επαιζε και high and mighty που αυτος ηταν σε αμαξι και εγω ημουν στο ποδηλατο. Αν δεν γκαζωνε να φυγει μετα απο τα πρωτα μπινελικια θα τον τραβουσα με το ζορι εξω απο το αυτοκινητο (ναι ναι ουτε κατεβηκε να δει τι εγινε το τσογλανι). Αλλα ετσι ειναι, αμα εισαι περιορισμενης ευθυνης...

• 1 μήνα μετά...

Μια καταπληκτική ιδέα για την εμπορική εκμετάλλευση του ποδηλατόδρομου της Θεσαλλονίκης από τους παράνομους πωλητές μαϊμούδοτσάντων:

bike-path.jpg

Είναι μπανάλ να στήνουν σεντόνια κάτω. Ενώ με πάγκους θα γίνουν πιο σικ :rolleyes:

• 3 μήνες μετά...

I'll just leave this here.

http://www.youtube.com/watch?v=1rxdaW43QsM

(το ντου ντου ντου είναι πιο κίτς και απο κίτς)

Δυστυχώς οι πακιστανοκινεζονεγρούληδες ακόμα νομίζουν οτι είναι πασαρέλα και τα στήνουν δεξιά και αριστερά απο τον ποδηλατόδρομο στην παραλία.

Καμία βελτίωση σε αυτό το θέμα. Αλλα γενικά σαν κάτι να γίνεται/σταθεροποιείται/χωνεύεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...