karabouzouk... Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτή την κατάσταση βρίσκονται τα λάστιχα του ποδηλάτου μου πολύ συχνά τελευταίως και έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν....! Λόγο του ότι περνάω από μέρη με χώματα και αγκάθια απ ότι φάνηκε, καταλαβαίνετε... Τι πρωτείνετε...?? Να τα μπαλώνω κάθε φορά το σηχάθηκα... Και είναι ασύμφωρο να αλλάζω κάθε φορά σαμπρέλα.. υπάρχει κάτι που θα μου λύσει το πρόβλημα..? Καμιά πατέντα..? Τύπος ελαστικών πιο ανθεκτικά ίσως..? Εσείς τι κάνετε για το θέμα..? Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Υποθέτω πως έχεις mountain bike. Κατ'αρχήν, όταν αλλάζεις / μπαλώνεις σαμπρέλα, να ψάχνεις προσεκτικά το εσωτερικό του λάστιχου για υπολέιμματα αγκαθιών κλπ. Τώρα, για να τα κάνεις πιό ανθεκτικά στο τρύπημα, μπορείς να πάρεις ειδικές ταινίες που μπαίνουν ανάμεσα στο λάστιχο και τη σαμπρέλα, ή να κόψεις κατά μήκος μια χαλασμένη σαμπρέλα και με αυτή να τυλίξεις τη σαμπρέλα σου. Έχε υπόψιν ότι αυτές οι λύσεις θα σου δώσουν πιό σκληρή αίσθηση στις ανωμαλίες αλλά και θα βαρύνουν τους τροχούς σου... Καλές βόλτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχουν λάστιχα με μεγαλύτερο "τακούνι" για χώμα από αυτά που φοράς; Μπορεί να χάσεις σε κράτημα λίγο και σε άνεση αλλά θα έχεις λιγότερα σκασίματα. Στα εντούρο αυτό κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 φόραει 1.9 λάστιχα; έχω ακούσει ότι τα 2.3 είναι πιο ανθεκτικά σε κακοτράχαλους δρόμους και έχουν καλύτερο κράτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 δες σε bontrager το Connection Trail Hardcase. (Hardcase ονομάζει τα λάστιχα με προστασία για τα σκασίματα) ή δες στη schwalbe αυτά ή αυτό που μέσα από το site της εταιρειας δείχνει αυξημένη προστασία στο τρύπημα σε σχέση αν ψάξεις στο site με τα άλλα λάστιχα της. Επίσης υπάρχει και ένα ζουμί βιοχλαπάτσα της slime που το βάζεις μέσα στη σαμπρέλα και αν γίνει τρύπα αυτό πάει και την βουλώνει και ξεραίνεται τοπικά. Δεν ξέρω για αντοχή, αλλά από ότι μου είπαν άλλοι και χωρίς να έχω ιδία εμπειρία, όταν βγει ζουμί από την τρύπα και μέχρι να πήξει, λερώνει αρκετά το ποδήλατο αφού φεύγει σαν σπρέυ. Τώρα αν το βάζεις σε χώματα, θα είσαι ούτως ή άλλως λερωμένος οπότε δεν νομίζω να σε πολυ-νοιάζει. To κακό είναι ότι με αυτό αυξάνεις το περιστρεφόμενο βάρος στη ρόδα σου κατά μερικά γραμμάρια αν σε ενδιαφέρει. Τελευταία λύση, παράτα το mountain bike και πάρε κούρσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...! Του VKostas είναι η πιο φθινή λύση και μάλλον θα τη δοκιμάσω... επόμενη λύση θα είναι αυτή η χλαπάτσα που βάζεις μέσα στη σαμπρέλα... Δεν είναι ακριβή αλλά έχω την εντύπωση ότι θα λερώνει πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγω θυμαμαι στο δικο μου ειχα βαλει διπλο λαστιχο.Βρηκα δυο παλια λαστιχα τα εκοψα και τα τοποθετισα μεσα στο κανονικο και δεν καταλαβαινε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Έχω βάλει κι εγώ την πράσινη χλαπάτσα. Εάν στην τοποθετήσει ποδηλατάς δεν θα λερωθείς/δεν θα λερωθεί το ποδήλατο. Είναι λύση που έχει δύο θετικά: είναι οικονομική και συνιστάται από επαγγελματίες του είδους. Δυστυχώς (ή ευτυχώς; ) δεν χρειάστηκε να αποδείξει την αξία της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Σορι για το ξέθαμα, αλλά να ρωτήσω: υπάρχει link για την "πράσινη χλαπάτσα" που την βρίσκω στην αγορά και αν υπάρχει δυνατότηα και στην αγγλική της έκδοση για να δω και εκτός Ελλάδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σορι για το ξέθαμα, αλλά να ρωτήσω: υπάρχει link για την "πράσινη χλαπάτσα" που την βρίσκω στην αγορά και αν υπάρχει δυνατότηα και στην αγγλική της έκδοση για να δω και εκτός Ελλάδας; http://www.slime.com/ http://www.makan.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2942&category_id=155&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το slime δοκιμασμένο από μένα επειδή στην επαρχία βρίσκεις στα χώματα άλλα και στους δρόμους από αγροτικά και τρακτέρ αυτά: Τριβέλια ή τριβόλια. Η νέμεσις των ποδηλάτων. Είναι χειρότερα κι από καρφιά επειδή έχουν αυτό το σχήμα. Από τότε που χρησιμοποίησα το slime ΧΩΡΙΣ υπερβολές δε με ξανάπιασε λάστιχο. Δοκιμαστικά έβαλα το ποδήλατο σε χωράφι γεμάτο από τέτοια κ γέμισαν τα λάστιχα με τέτοια καλά καρφωμένα πάνω. Ένα πστ μπορέι να ακούσεις όταν τα βγάζεις κ θα τρέξει λίγο πράσινο υγρό. Σε τρύπα από καρφιά που είναι μεγάλη μπορεί να λερώσει και το ποδήλατο άλλα φεύγει με ζεστό νεράκι. ΔΕΝ προστατεύει από σκισίματα. Για μένα ένα λάστιχο με φουλ durability από Schwalbe και σαμπρέλα με slime. Πουλάει έτοιμες σαμπρέλες με slime στο ebay η εταιρία. Απλά ότι κ να κάνεις παραμένει το σωστό να ελέγχεις το λάστιχο εσωτερικά πριν βάλεις καινούρια σαμπρέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κολπο που κανανε εμεις στο χωριο.. Παιρναμε ανα φθαρμενο ιδιο λαστιχο πχ για 26αρα ζαντα. Κοβαμε το γυρω συρμα και απο της δυο πλευρες και το βαζαμε μεσα απο το κανονικο λαστιχο, αφου το κοβαμε στην μια πλευρα μετα βαζαμε την σαμπρελα και φουσκωναμε.. Ε μετα απο αυτη την μαγκια δεν καταλαβαινε τιποτα το λαστιχο οπου και να πηγαιναμε.. Διπλο εξωτερικο το λεγαμε εμεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 παιζει να μην ειχε την ιδια προσφυση ομως μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το slime δοκιμασμένο από μένα επειδή στην επαρχία βρίσκεις στα χώματα άλλα και στους δρόμους από αγροτικά και τρακτέρ αυτά: Τριβέλια ή τριβόλια. Η νέμεσις των ποδηλάτων. Είναι χειρότερα κι από καρφιά επειδή έχουν αυτό το σχήμα. Από τότε που χρησιμοποίησα το slime ΧΩΡΙΣ υπερβολές δε με ξανάπιασε λάστιχο. Δοκιμαστικά έβαλα το ποδήλατο σε χωράφι γεμάτο από τέτοια κ γέμισαν τα λάστιχα με τέτοια καλά καρφωμένα πάνω. Ένα πστ μπορέι να ακούσεις όταν τα βγάζεις κ θα τρέξει λίγο πράσινο υγρό. Σε τρύπα από καρφιά που είναι μεγάλη μπορεί να λερώσει και το ποδήλατο άλλα φεύγει με ζεστό νεράκι. ΔΕΝ προστατεύει από σκισίματα. Για μένα ένα λάστιχο με φουλ durability από Schwalbe και σαμπρέλα με slime. Πουλάει έτοιμες σαμπρέλες με slime στο ebay η εταιρία. Απλά ότι κ να κάνεις παραμένει το σωστό να ελέγχεις το λάστιχο εσωτερικά πριν βάλεις καινούρια σαμπρέλα. οσα λαστιχα εχω παθει, τα εχω παθει μονο και μονο απο αυτα. ουτε αγκαθια ουτε προκες ουτε τιποτα. μονο αυτα τα δαιμονισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ...εκτος αν ειχες καναν εξυπνο που εσπερνε πινεζες εξω απο στανταρ σημεια, π.χ. το σχολειο... Εκει να δεις φρικη, ειχα επισκευασει λαστιχο και 15 φορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα