Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-FZ31m quickly exhausted battery

suser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω laptop εδώ και ένα χρόνο.

Το πρόβλημα μου είναι πως αν το αποσυνδέσω από το καλώδιο

του ρεύματος σε 15-20 λεπτά τελείωνει η μπαταρία του ( 0 % ).

Τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω;

Δημοσ.

Λογικά έχει θέμα η μπαταρία!Όταν χρησιμοποιείς το laptop το έχεις πάντα στο ρεύμα με την μπαταρία πάνω από τότε που το πήρες;

Δημοσ.

Εγώ έχω το FZ-38M και απο την μέρα που το πήρα δεν έχω βγάλει την μπαταρία και κρατάει περίπου 1:50 με καθημερινή χρήση

Δημοσ.
Εγώ έχω το FZ-38M και απο την μέρα που το πήρα δεν έχω βγάλει την μπαταρία και κρατάει περίπου 1:50 με καθημερινή χρήση

Ναι αλλά ενώ είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία συνεχίζεις να το έχεις στο ρεύμα ή το βγάζεις και παίζεις μόνο με την μπαταρία;Συνήθως όταν συνεχίζουμε να φορτίζουμε συνεχώς την μπαταρία χωρίς να την αφήνουμε να αποφορτίζεται πλήρως και να φορτίζεται πάλι πλήρως σε κάποιο χρονικό διάστημα θα έχεις πρόβλημα. Εγώ π.χ. έχω ενα Dell στη δουλειά που είναι σε docking station κιόλας και σε διάστημα 4 μηνών περίπου επειδή είχα την μπαταρία πάνω συνέχεια τώρα δεν φορτίζει καν!Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι αν είναι να το έχεις συνέχεια στο ρεύμα να το έχεις χωρίς μπαταρία ή αν θες να έχεις και την μπαταρία να το βγαζεις μόλις φορτιστεί πλήρως και να παίζεις με την μπαταρία μέχρι να τελείωσει.

Δημοσ.

Eγω σε ενα dell studio 1737 6 μηνων δεν εχω βγαλει ποτε την μπαταρια απο πανω και μου κραταει 2 ωρες αποφορτιζοντας το μια φορα στις 20-30 μερες.Αυτο που κανω καθημερινα ειναι κατα την εκκινηση των βιστα να απενεργοποιω την φορτιση της μπαταριας μεσω dell battery meter.Ετσι φορτιζεται μονο αν θελω εγω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...