Προς το περιεχόμενο

Ρυθμισεις KM Player

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ρυθμισεις χρειαζονται

1)για να δειχνει παντα το βιντεο ωστε να πιανει ολη την οθονη ? (σε τιβι HD 16:9)

2) Για να παιζω dvd και να δειχνει τους υποτιτλους (πρεπει να ανοιγουμε ενα ενα τα vob ή αλλιως?)

3) Εχω συνδεδεμενη στην τιβι τον ηχο απο την εξοδο ηχου την αναλογικη και μεσω οπτικης και με home cinema

Οταν ειναι dts ο ηχος ακουγεται μονο στο home cinema

Υπαρχει καποια ρυθμιση στον ηχο ωστε και αν δεν εχω ανοικτο το home cinema να ακουγεται και απο την τιβι ?

Δημοσ.
Τι ρυθμισεις χρειαζονται

1)για να δειχνει παντα το βιντεο ωστε να πιανει ολη την οθονη ? (σε τιβι HD 16:9)

Δεξί κλικ->Screen Controls->Keep 1,78:1 (16:9 HDTV)

2) Για να παιζω dvd και να δειχνει τους υποτιτλους (πρεπει να ανοιγουμε ενα ενα τα vob ή αλλιως?)
Δεξί κλικ->Open->Open Folder ή Open DVD File (για να φορτώσεις το Video_ts.ifo) ή Open DVD για να φορτώσεις δισκάκι DVD και επιλέγεις τον φάκελο με τα αρχεία DVD.

Πάνω στην μπάρα θα δηλώσει ότι είναι σε DVD Mode. Έτσι θα δουλεύουν κανονικά τα μενού και με δεξί κλικ->DVD Controls θα έχεις όλα τα χειριστήρια που χρειάζεται ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD.

Επίσης, μπορείς να ορίσεις τα αρχεία .ifo να ανοίγουν με το KMPlayer απευθείας με Δεξί κλικ->Options->Preferences->Association/Capture->Associations να γράψεις στο Ext.=IFO και να πατήσεις Add.. Θα σου ζητήσει να επιλέξεις ένα εικονίδιο, βρες αυτό που λέει Ifo, πάτα ΟΚ και τσεκάρισέ το στην λίστα στα αριστερά που θα στο προσθέσει.

3) Εχω συνδεδεμενη στην τιβι τον ηχο απο την εξοδο ηχου την αναλογικη και μεσω οπτικης και με home cinema

Οταν ειναι dts ο ηχος ακουγεται μονο στο home cinema

Υπαρχει καποια ρυθμιση στον ηχο ωστε και αν δεν εχω ανοικτο το home cinema να ακουγεται και απο την τιβι ?

Αυτό μάλλον είναι θέμα κάρτας ήχου και όχι προγράμματος.

Δοκίμασε όμως με δεξί κλικ->Options->Preferences->Audio Processing να επιλέξεις σαν 2nd Audio Renderer κάποια άλλη επιλογή.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλλη μια ερωτηση

Οταν ανοιγω ενα βιντεο σε ενα φακελο γινεται μολις τελειωνει να παιζει αυτοματα το επομενο? (χωρις να κανω playlist)

Δημοσ.
Αλλη μια ερωτηση

Οταν ανοιγω ενα βιντεο σε ενα φακελο γινεται μολις τελειωνει να παιζει αυτοματα το επομενο? (χωρις να κανω playlist)

Για να γίνει αυτό πρέπει καταρχήν τα video να έχουν ίδιο όνομα αλλά με κατάληξη μια ακολουθία αριθμών.Πχ video1 , video2 , video3 κλπ και επίσης να έχεις επιλέξει από το μενού preferences στην καρτέλα general εκεί που λέει file open method την επιλογή open similar files together (αν δεν είναι default)

Δημοσ.

Αν πας Open->Open Folder και επιλέξεις έναν φάκελο θα σου παίξει όλα τα αρχεία βίντεο που περιέχονται σε αυτόν.

Αν πας με δεξί κλικ Playback->How to open file(s) (όπως λέει και ο tarantules) έχεις τρεις επιλογές. Αν τσεκάρεις Play all files (θέλεις κλείσιμο και ξανα άνοιγμα το km) θα παίζει τα πάντα μέσα στον φάκελο.

Αν τσεκάρεις Play similar files, θα παίζει μόνο παρόμοια αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...