fragment_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 στις εξετάσεις ECDL τι office χρησιμοποιουν xp ή 2003?
black_widow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Office 2003 απ' όσο ξέρω ( το έχω πάρει πριν αρκετά χρόνια το ECDL), από ότι βλέπω στο site ενός εκδοτικού οίκου ( απ' αυτούς που βγάζουν βιβλία για το ECDL) βιβλία για το Office 2003 έχουν http://www.klidarithmos.gr/index.php?target=categories&category_id=472 Eδώ θα βρεις το sullabus για το ECDL CORE: http://www.ecdl.gr/el/certifications/basicskills/ecdlcore/Documents/ECDL_CORE_SYLLABUS_V4.0_GR.pdf
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 αν δεν κάνω λάθος εξαρτάται από το φροντιστήριο. τι έκδοση θα έχει. οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν και σε XP και σε 2003
tolkki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 αν δεν κάνω λάθος εξαρτάται από το φροντιστήριο. τι έκδοση θα έχει.οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν και σε XP και σε 2003 Δεν εξαρταται σε καμια περιπτωση απο το φροντιστηριο. Ειναι κανονισμος της ECDL
ApSiMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν εξαρταται σε καμια περιπτωση απο το φροντιστηριο.Ειναι κανονισμος της ECDL Εξαρτάται και από τους 2. Η ECDL υποστηρίζει και XP και 2003 ακόμα και 2007 (αρχικό στάδιο ακόμα αλλά κάποια φροντιστήρια έχουν περάσει ήδη σε 07). Όλα τα παραπάνω και σε Ελληνικό περιβάλλον κ σε Αγγλικό.
fragment_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 φέξε μου και γλίστρησα ... θέλω να κάνω σε μια κοπέλα μάθημα ... της έβαλα ένα vmware πάνω στα vista ... τώρα τι office ... ένας θεός ξέρει ...
black_widow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 φέξε μου και γλίστρησα ... θέλω να κάνω σε μια κοπέλα μάθημα ... της έβαλα ένα vmware πάνω στα vista ... τώρα τι office ... ένας θεός ξέρει ... εγώ λέω να ρωτήσετε στο εξεταστικό κέντρο που θα πάει ( ας βρει που θα πάει να δώσει), τι έκδοση έχουν, μη ψάχνεστε.
fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εγώ λέω να ρωτήσετε στο εξεταστικό κέντρο που θα πάει ( ας βρει που θα πάει να δώσει), τι έκδοση έχουν, μη ψάχνεστε. καλά δηλαδή ότι να ναι ... όταν έρθει η επιτροπή ότι έχει ο καθένας ;;; πολυ υποβάθμιση αυτο το ecdl ... ούτε που έχει ανανεωθεί ... 4 χρόνια vista, office 2007 και τώρα 7 ... τίποτα δεν έχουν κάνει ...
ApSiMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Όταν πας να δώσεις εξετάσεις κοιτάς στο εξεταστικό κέντρο που θα πας να έχει το ίδιο λογισμικό με το οποίο έκανες εσύ μάθημα. Τόσο απλά. Πήγαινε στο ecdl.gr και ψάξε να δεις εξεταστικά κέντρα. Εκεί θα δεις τι λογισμικό έχει το κάθε φροντιστήριο. Επίσης αν έχεις σκοπό να διδάξεις ecdl έχε στο νου σου ότι αλλάζει η ύλη. Περνάμε σε sylabus 5 από το 4 που είχαμε μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει νέα βιβλία, νέες εξετάσεις. Λογικά κ ανευ απροόπτων θα αναβαθμίσει η ECDL το σύστημα της (επιτέλους Θεέ μου) για να μπορέσουμε να τρέχουμε εξετάσεις σε windows 7 και office 2007.
fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Όταν πας να δώσεις εξετάσεις κοιτάς στο εξεταστικό κέντρο που θα πας να έχει το ίδιο λογισμικό με το οποίο έκανες εσύ μάθημα. Τόσο απλά.Πήγαινε στο ecdl.gr και ψάξε να δεις εξεταστικά κέντρα. Εκεί θα δεις τι λογισμικό έχει το κάθε φροντιστήριο. Επίσης αν έχεις σκοπό να διδάξεις ecdl έχε στο νου σου ότι αλλάζει η ύλη. Περνάμε σε sylabus 5 από το 4 που είχαμε μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει νέα βιβλία, νέες εξετάσεις. Λογικά κ ανευ απροόπτων θα αναβαθμίσει η ECDL το σύστημα της (επιτέλους Θεέ μου) για να μπορέσουμε να τρέχουμε εξετάσεις σε windows 7 και office 2007. δεν αναφέρει κάτι στο site ... ακομα στο 4 βρίσκεται ...
ApSiMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 δεν αναφέρει κάτι στο site ... ακομα στο 4 βρίσκεται ... Χμμμ, πολύ ενδιαφέρον ότι δεν έχουν ενημερώσει το site τους. Πάντως από όσο μας έχουν ενημερώσει από Φεβρουάριο 2010 οι εξετάσεις θα γίνονται μόνο σε syllabus 5.
black_widow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ, πολύ ενδιαφέρον ότι δεν έχουν ενημερώσει το site τους. Πάντως από όσο μας έχουν ενημερώσει από Φεβρουάριο 2010 οι εξετάσεις θα γίνονται μόνο σε syllabus 5. Οπότε να ξεμπερδεύω γρήγορα με το Ecdl Expert μην πάνε χαμένα και τα βιβλία που αγόρασα, ε; Ειναι για το syllabus 4 αυτά που έχω
ApSiMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ω ναι. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερα! 'Ηδη μας έχουν έρθει τα βιβλία του 5 εμάς. Τα επόμενα τμήματα θα αρχίσουν να τα κάνουν στο syllabus 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.