dimi5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα επιδη δεν γνωριζω και δεν βρικα κατι στο web ξερει κανεις πως να κανω αναβαθμηση το κινητο μου σε windows mobile 6.5? thanks...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ειτε θα περιμενεις να βγουν επισημα, νομιζω υποστηριζονται για την συσκευη (κοιταξε αν εχει κουμπι με το εικονιδιο εναρξης των windows), ειτε αν δεν ισχυει το παραπανω ή απλα βιαζεσαι, θα πρεπει να αλλαξεις την ΡΟΜ της συσκευης σου με καποια που να εχει τα 6.5. Εγω θα περιμενα ...
dimi5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ειτε θα περιμενεις να βγουν επισημα, νομιζω υποστηριζονται για την συσκευη (κοιταξε αν εχει κουμπι με το εικονιδιο εναρξης των windows), ειτε αν δεν ισχυει το παραπανω ή απλα βιαζεσαι, θα πρεπει να αλλαξεις την ΡΟΜ της συσκευης σου με καποια που να εχει τα 6.5. Εγω θα περιμενα ... μισο δεν εχουν βγει αφου λεει το forum οτι βγηκαν...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 μισο δεν εχουν βγει αφου λεει το forum οτι βγηκαν... Xμμ μολις κοιταξα στην ιστοσελιδα της htc και δεν εχει καποιο νεο. Και στις ΡΟΜπου δινει για update δεν βλεπω 6.5. Για δωσε λινκ.
Vasilisxd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται να υπάρξει επίσημη ROM απο τον κατασκευαστή ; Και ποιος θα πληρώσει όλες αυτές τις άδειες των WindowsMobile 6.5 όταν οι χρήστες θα την κατεβάζουν , η HTC ; Η μήπως θεωρείτε αναβάθμιση , και την δίνουν τζάμπα ; Πάντως από ανεπίσημες θα υπάρξουν αρκετές, ακόμα όμως δεν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται να υπάρξει επίσημη ROM απο τον κατασκευαστή ; Και ποιος θα πληρώσει όλες αυτές τις άδειες των WindowsMobile 6.5 όταν οι χρήστες θα την κατεβάζουν , η HTC ; Η μήπως θεωρείτε αναβάθμιση , και την δίνουν τζάμπα ; Πάντως από ανεπίσημες θα υπάρξουν αρκετές, ακόμα όμως δεν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο. Καλημερα. Ναι γινεται, καθως για καποιες συσκευες, Diamond2, TP2, δεν ξερω και ποιες αλλες, η ιδια η htc εχει πει πως θα εχουν δωρεαν update. Εγω πιστευω πως το κανει αυτο επειδη οι εν λογω συσκευες κυκλοφορησαν λιγο πριν την επισημη κυκλοφορια των 6.5, οποτε κανει extra προωθηση ετσι.. Ανεπισημες υπαρχουν ηδη αρκετες, καποιες μαλιστα θεωρουνται αρκετα σταθερες, δεν εχω ακουσει ομως για καμια 100% σταθερη. Τωρα βεβαια με τις ΡΟΜ ειναι αναλογα τι ζητας απο την συσκευη κ τι υποχωρηση θα κανεις σε καποιους τομεις για να κερδισεις σε αλλους..
dimi5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα. Ναι γινεται, καθως για καποιες συσκευες, Diamond2, TP2, δεν ξερω και ποιες αλλες, η ιδια η htc εχει πει πως θα εχουν δωρεαν update. Εγω πιστευω πως το κανει αυτο επειδη οι εν λογω συσκευες κυκλοφορησαν λιγο πριν την επισημη κυκλοφορια των 6.5, οποτε κανει extra προωθηση ετσι.. Ανεπισημες υπαρχουν ηδη αρκετες, καποιες μαλιστα θεωρουνται αρκετα σταθερες, δεν εχω ακουσει ομως για καμια 100% σταθερη. Τωρα βεβαια με τις ΡΟΜ ειναι αναλογα τι ζητας απο την συσκευη κ τι υποχωρηση θα κανεις σε καποιους τομεις για να κερδισεις σε αλλους.. μερα φιλε stormrain... οριστε ενα λινκ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331054 και εξιγεισε μου....
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα Λεπον! Εχουν κυκλοφορησει επισημα για νεες συσκευες. Δηλαδη αν αγορασεις συντομα μια συσκευη, αυτη αν ειναι νεας παρτιδας κατα πασα πιθανοτητα θα εχει τα 6.5 μεσα. Αρα αυτο δεν μας ενδιαφερει. Εχει δηλωθει απο την htc πως τα μοντελα touch pro2, diamond2 και δεν ξερω ποια αλλα, θα μπορουν να δεχθουν δωρεαν αναβαθμιση ΡΟΜ η οποια θα περιεχει τα 6.5. Αν σε ενδιαφερει λοιπον η επισημη επιλογη, τοτε οπως προειπα θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η htc την ΡΟΜ που ειπα για να την κατεβασεις. Αυτο προς το παρον δεν γνωριζουμε ποτε θα γινει, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα ειναι συντομα. Η αλλη επιλογη που εχεις ειναι να βαλεις μια απο τις λεγομενες cooked ROMS. Αυτες ειναι ΡΟΜ οι οποιες ειναι φτιαγμενες απο developers και μεταξυ αλλων περιεχουν τα 6.5. Εδω ομως ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση στην σπανια περιπτωση που κατι παει στραβα κατα την αναβαθμιση. Επιπλεον δε, απ'οσο μπορω να γνωριζω, δεν ειναι και τοσο σταθερες οι παραπανω ΡΟΜ. Μην φανταστεις τραγικα επιπεδα, αλλα σε λογικο πλαισιο. Αρα, κρινεις και αποφασιζεις αν θα προχωρησεις σε κατι τετοιο. Αν με ρωτουσες τι θα εκανα εγω, θα περιμενα την επισημη διοτι δεν εχω την διαθεση να ασχοληθω με μαγειρεμενες ΡΟΜ. Οχι πως ειναι δυσκολο, αλλα προυποθετει πολυ διαβασμα για να ξερεις τι κανεις, που εγω δεν εχω χρονο/διαθεση/υπομονη να κανω. Επιπλεον θα πρεπει να διαλεξεις ποια απο τις πολλες ΡΟΜ θα βαλεις για να σε εξυπηρετει. Οπως καταλαβαινεις δεν μπορει καποιος να σου προτεινει ποια θα ειναι αυτη, αφου εχει να κανει με τις προσωπικες αναγκες του χρηστη. εγω πχ μπορει να θελω μια λιτη ΡΟΜ για να ειναι γρηγορη, εσυ ομως μπορει να θελεις καποια user friendly με πολλα εφε, για να αναφερω ενα μονο απο τα πολα κριτιρια. Συνοψιζοντας, αν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις πολυ, βαζεις τα 6.5 τωρα. Αν οχι, περιμενεις. Ελπιζω να ημουν κατανοητος και να βοηθησα
dimi5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα Λεπον! Εχουν κυκλοφορησει επισημα για νεες συσκευες. Δηλαδη αν αγορασεις συντομα μια συσκευη, αυτη αν ειναι νεας παρτιδας κατα πασα πιθανοτητα θα εχει τα 6.5 μεσα. Αρα αυτο δεν μας ενδιαφερει. Εχει δηλωθει απο την htc πως τα μοντελα touch pro2, diamond2 και δεν ξερω ποια αλλα, θα μπορουν να δεχθουν δωρεαν αναβαθμιση ΡΟΜ η οποια θα περιεχει τα 6.5. Αν σε ενδιαφερει λοιπον η επισημη επιλογη, τοτε οπως προειπα θα πρεπει να περιμενεις να δωσει η htc την ΡΟΜ που ειπα για να την κατεβασεις. Αυτο προς το παρον δεν γνωριζουμε ποτε θα γινει, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα ειναι συντομα. Η αλλη επιλογη που εχεις ειναι να βαλεις μια απο τις λεγομενες cooked ROMS. Αυτες ειναι ΡΟΜ οι οποιες ειναι φτιαγμενες απο developers και μεταξυ αλλων περιεχουν τα 6.5. Εδω ομως ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση στην σπανια περιπτωση που κατι παει στραβα κατα την αναβαθμιση. Επιπλεον δε, απ'οσο μπορω να γνωριζω, δεν ειναι και τοσο σταθερες οι παραπανω ΡΟΜ. Μην φανταστεις τραγικα επιπεδα, αλλα σε λογικο πλαισιο. Αρα, κρινεις και αποφασιζεις αν θα προχωρησεις σε κατι τετοιο. Αν με ρωτουσες τι θα εκανα εγω, θα περιμενα την επισημη διοτι δεν εχω την διαθεση να ασχοληθω με μαγειρεμενες ΡΟΜ. Οχι πως ειναι δυσκολο, αλλα προυποθετει πολυ διαβασμα για να ξερεις τι κανεις, που εγω δεν εχω χρονο/διαθεση/υπομονη να κανω. Επιπλεον θα πρεπει να διαλεξεις ποια απο τις πολλες ΡΟΜ θα βαλεις για να σε εξυπηρετει. Οπως καταλαβαινεις δεν μπορει καποιος να σου προτεινει ποια θα ειναι αυτη, αφου εχει να κανει με τις προσωπικες αναγκες του χρηστη. εγω πχ μπορει να θελω μια λιτη ΡΟΜ για να ειναι γρηγορη, εσυ ομως μπορει να θελεις καποια user friendly με πολλα εφε, για να αναφερω ενα μονο απο τα πολα κριτιρια. Συνοψιζοντας, αν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις πολυ, βαζεις τα 6.5 τωρα. Αν οχι, περιμενεις. Ελπιζω να ημουν κατανοητος και να βοηθησα να σε καλα ρε αν μα8εις κατι νεο στειλε μου ενα pm...Α κατι ακομα οταν το αγορασα ει γλωσσα του mobile ειναι ελληνικα στο κινητο μου υπαρχουν αγγλικα?(δλδ εχει κατι να κατεβασω?)
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κοιταξε στις ρυθμισεις, αν ειναι αγορασμενο απο την ace ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει τετοια επιλογη απο προσθηκη της εταιρειας. Αν δεν δεις τετοια επιλογη τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι καθως απο κει και περα ειναι θεμα ΡΟΜ. Οταν μαθω κατι θα σε ενημερωσω, η θα ανοιξω και κανενα θεμα εδω.
dimi5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κοιταξε στις ρυθμισεις, αν ειναι αγορασμενο απο την ace ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει τετοια επιλογη απο προσθηκη της εταιρειας.Αν δεν δεις τετοια επιλογη τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι καθως απο κει και περα ειναι θεμα ΡΟΜ. Οταν μαθω κατι θα σε ενημερωσω, η θα ανοιξω και κανενα θεμα εδω. δεν βρηκα κατι(μαλλον ειναι στα ελληνικα only) και μαλλον θα περιμενω για τα 6.5...οκ να σε καλα για τον χρονο που εψαχνες...
giorkatsop Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 βγήκε το νέο ρομ η ακόμα?? έχω το diamond 2 6.1 και θέλω να το κάνω 6.5.. βοήθειααα..
efstratios1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 βγήκε το νέο ρομ η ακόμα??έχω το diamond 2 6.1 και θέλω να το κάνω 6.5.. βοήθειααα.. http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=739 έχει βγει από τις 3-11-2009 από ότι είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.