petros_samurai Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια,χρειαζομαι την βοηθεια σας,πριν μερικες μερες πηρα ενα asus wl 600g ρουτερακι και εχω το εξης προβλημα,καθε 4-5 ωρες αποσυνδεεται και πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω(on-off) για να ξαναπαρει μπρος.Η Software Version ειναι 1.0.3.3.A δεν ξερω αν υπαρχει νεοτερη νομιζω οχι αλλα δεν ειμαι σιγουροσ.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Καλως ηρθες στο φορουμ.δες στο site tis asus αμα εχει αλλο firmware.επισης ισως ειναι θεμα γραμμης.γραψε χαρακτηριστικα.β.βεβεωσου οτι εχεις παντου φιλτα απο το τηλερωνο μεχρι φαξ συναγερμο.στο κανει οταν κανεις κατι συγκεκριμενο?τελευταιο firmware στηνς asus ειναι αυτο Version 3.0.0.8A Description ASUS WL-600g firmware for all countries apart from German, Czech, Slovakia and Hungary EZ UI: New ASUS easy user interface. Auto detection,no more setup. File Size 3.83 (MBytes) 2009/07/10 update το εχω σηκωσει εδω για να το κατεβασεις για να μην ψαχνεις.το κανεις με καλωδιο ethernet οχι ασυρματα https://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=Z01QeW55VnNLVlZjR0E9PQ
petros_samurai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Eυχαριστω μαστορα μου καλως σας βρηκα. Καταρχας φιλτρο εχω στο στραθερο,φαξ και αλλα δεν εχω.Μου το κανει στα ξεκουδουνα σημερα εκλεισα και το vuze ολη μερα να δω αλλα συνεχισε το προβλημα.Να σου πω πως δινω λαν γραμμη στον γειτονα σε καλωδιο και δινω και σε εναν δευτερο γειτονα(ναι ειναι αγιος το ξερω) ασυρματα.Θεμα γραμμης δεν νομιζω να ειναι μιας και μολις το κλεισω και το ανοιξω δουλευει κανονικα και στο ρουτερ μου λεει συνεχεια πως η γραμμη ειναι οκ.Δοκιμασα το παλιο ρουτερ και δουλειυει οκ.Τελος το αρχειο που μου ειπες το κατεβασα αλλα εχει καταληξη TRX(???) και οταν παταω update στο μεντου του ρουτερ δεν το αναγνωριζει,τι δεν κανω σωστα?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 αν πεφτει το margin ειναι λογικο οταν το κλεινεις και το ξανανοιγεις να παιζει αφου εχει κανει disconect.για το firmware δεν ξερω θα σε γελασω.δες στο site της asus τι γραφει για το update.den exv κανει update σε asus απλα το σηκωσα για να το εχεις ετοιμο να μην ψαχνεις.ισως με το Update nα λυσεις το θεμα.πεφτει μονο το ιντερνετ η σβηνει και το λαμπακι του συγχρονισμου(dsl?)??
petros_samurai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οχι το λαμπακι adsl ειναι παντα πρασινο το ip κοκκινιζει μονο,θα προσπαθησω να περασω το update αλλιως θα το παω πισω να δουν μηπως εχει προβλημα ο ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εχει και forum στην asus αλλα δεν θα ειναι κατι δυσκολο.καπου θα εχει οδηγιες.
petros_samurai Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον να μαι παλι,πηγα στο πλαισιο και μου εδωσαν καινουργιο ρουτερ,το εβαλα χτεσ το βραδυ και σημερα το πρωι παλι τα ιδια,κοκκινο το ip.Τι να κανω ρε παιδια?Μηπως δεν βαζω κατι σωστα στις ρυθμισεις?Βοηθεια....... Και δεν μπορω να του περασω την αναβαθμιση......γγγγγκκκκκκκκρρρρρ
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 η θεμα γραμμης οποτε τσεκαρε χαρακτηριστικα γραμης και ειδικα snr η κατι αλλο.επισης δες τι γραφουν για το firmware η δες στο google πχ firmware update asus wl 600 how to Και σιγουρα θα εχει κατι.επρεπε να το αλλαξεις με αλλη μαρκα.εχουν και Linksys εκει.
petros_samurai Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Mα ρε φιλε τι να πω τωρα?Ξερεις γιατι δεν μπορουσα να κανω την αναβαθμιση?Ε?Μου επεσαν τα μαλλια....εμπαινα στο ρουτερ με τον firefox ενω επρεπε με τον εξπλορερ,και δεν μου ελεγε τιποτα απλα οτι απετυχε,ΕΛΕΟΣ!!!! επρεπε να μυρισω τα νυχια μου...τωρα το εκανα,ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα θα δω και θα σας πω.Ευχαριστω παντως..
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 για αυτο καλο ειναι γενικως internet explorer να παιζεις με updates .αν και κατα καιρους εχουν γινει προβληματα με i.e Που δεν υπηρχαν με firefox.βλεπε παλια speedtouch
petros_samurai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ok τελικα αυτο ηταν το προβλημα παιδες,αρα οι αναβαθμισεις απο το εξπλορερ και παντα η τελευταια εκδοση.Ευχαριστω ιδιαιτερως τον poulino που ασχοληθηκε και με βοηθησε.Τα λεμε στο επομενο....προβλημα
anfoarel Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Kαλησπερα αν κ ειδα ειναι παλια τα ποστ αυτα εχω το ιδιο ακριβως προβλημα δλδ συνεχεις αποσυνδεσεις με το ιδιο ρουτερ. Μπορω να εχω πληροφοριες πως γινεται το firmware update βημα προς βημα γτ ειμαι κ λιγακι ασχετη απο αυτα . Να επισημανω πως συνδεομαι ασυρματα με το ρουτερ αν αυτο βοηθα. Ευχαριστω κ αναμενω απαντησεις συντομα!
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 καλως ηρθες στο Forum..α.οσο γνωριζω.β.κατεβαζεις το firmware απο το Site της asus.β.μεσα στο μενου του ρουτερ που το βλεπεις αμα γραψεις την Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1 θα πρεπει να υπαρχει καποια καρτελα και καποια επιλογη για Firmware update.κανεις browse και διαλεγεις το αρχειο και γινεται το Update. βασικοι κανονες.δεν κανουμε ποτε firmware update wireless.θα το κλεισεις και β.το αρχειο αν ειναι zip η rar θα το ξεζιπαρεις.και βεβεια οι αποσυδνεσεις μπορει να ειναι και για αλλο λογο.πχ να μην εχεις βαλει φιλτρο καπου,χαλια γραμμη κτλ κτλ.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ποια ειναι?αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.