DIMITRISG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Προτείνω μια δημοσκόπηση για το αγαπημένο μας plasma theme. Τα παρακάτω είναι τα κυριότερα, αν ξέχασα κάποιο μη διστάσετε να το πείτε Glassified Slim Glow Aya Oxygen Elegance Arezzo Silicon Air Naked Heron Άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Arezzo τις περισσότερες φορές, αλλά και διάφορα άλλα κατά καιρούς για αλλαγή. Oxygen, Air έρχονται δεύτερα σε προτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Nα πω την αλήθεια δεν έχω καταλήξει και τώρα τα ψάχνω αυτά λίγο. Δημήτρη, μπορείς νομίζω να το κάνεις με μορφή δημοσκόπησης, καλέ moderators, ξηγάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μόνο ενας moderator μπορεί να το κανει δημοσκόπηση. Αν περασει κανεις απο δω και το δει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ το Elegance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 σε οποιον αρεσουν τα ανοιχτοχρωμα με διαφανειες το Eleonora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Naked, Air, Eleonora........... Παιζω γενικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 kde4 + διάφανα όλα = Naked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 kde4 + διάφανα όλα = Naked Ετσι ετσι........μετραει πολυ ασχημα το naked!!! Καπου στην ανοιξη ειχα το naked με φοντο εναν τυπο(πλατι) σε μια παραλια, ο οποιος προχωρουσε προς το ηλιοβασιλεμα και ολα αυτα σε ασπρομαυρο!!!! τσστστστττσστσσσσσσσσσσ!!!!! Δυστυχως δεν εχω κρατησει screenshot!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Aya γιατι τραβαει το color scheme του qt4 θεματος. Απο τα παραπανω δεν εχω χρησιμοποιησει ουτε τα μισα. Θα τα δω μολις βρεθω στο kde4 ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το kardiose ειναι πολυ καλο. δεν ειναι πολυ γνωστο αλλα αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Tragedy!!! Το αγαπημένο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Glassified, Oxyglass και Naked. Tα αλλαζω καθε τοσο, οταν εχω καλλιτεχνικες ανησυχιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.