Προς το περιεχόμενο

Amd Phenom II X2 555

arkas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανενας ποτε θα παρουσιαστει αυτος ο επεξεργαστης(amd phenom ii x2 555 στα 3,2 GHz με 7MB CACHE) στην ελλαδα?εχει ανακοινωθει εδω και 1 μηνα αλλα ακομα τιποτα...

Δημοσ.

Υπομονή, τα νέα steppings C3, κυκλοφορούν ήδη στους X4 955 και X4 965. Μετά το harvesting στις γκοφρέτες, θα έρθουν και οι X3,X2.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Υπομονή, τα νέα steppings C3, κυκλοφορούν ήδη στους X4 955 και X4 965. Μετά το harvesting στις γκοφρέτες, θα έρθουν και οι X3,X2.

δεν εχω δει να κυκλοφορει κανενα stepping c3 ακομα...και μετα απο ενα μηνα...που τα ειδες?

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι αναφερόταν στην εγχώρια αγορά..

αφου μενω ελλαδα φυσικα η ερωτηση μου ζηταει απαντηση για την ενχωρια αγορα.τωρα αν θελουν ορισμενοι απλα να ποσταρουν για να μεγαλωσουν τον αριθμο των μηνυματων τους τι να πω?

Δημοσ.

Ήδη κυκλοφορούν αρκετά χιλιάδες κομμάτια του 965 C3 στο εξωτερικό και αναμένεται σύντομα και εδώ.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103727&cm_re=amd_phenom_ii_x4_965-_-19-103-727-_-Product

Μιας και οι Χ2 έρχονται από harvesting και διαλογή στις γκοφρέτες σιλικόνης των Quads μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή για τον 555.

25k0nwo.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...