angmar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το σκουφί παραλλαγής ξέχασες. Θα φανεί μόλις κατέβει το φερμουάρ, είναι locked & loaded o τύπος.
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Και η λύση είναι μία τελικά: να βγουν από τις βιτρίνες της τηλεόρασης και να μπουν σε κανονικές πληρώνοντας φόρους και κάνοντας κανονικά εξετάσεις, κατά τα πρότυπα άλλης ευρωπαϊκής πόλης.
kosmasgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Η Πετρούλα πρίν γίνει γνωστή (; ) ήταν μόνιμη θαμώνας στο decadance. Όσοι ξέρουν, γνωρίζουν... (hint hint) Πήγαινες ρε θηρίο ?
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ήμουν σίγουρος οτι το όνομα της Πετρούλας θα αναφερόταν πρώτο. Tη θέλετε τη γατούλα σας. Η Τζούλια-bitch-σταθερή αξία σας χαλάει δλδ;
kosmasgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ειδικά τώρα με την προσθετική στήθους τουμπάνιασε Μόνο μη την δεις άβαφη και ξενερώσεις
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Πήγαινες ρε θηρίο ? Δεν είχα και τα πιό ήσυχα "after εφηβεία" years I'm too old for this $hit πλέον
kosmasgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι θέμα ήσυχης εφηβικής ζωής. εγώ πήγαινα καθαρά για την μουσική και αδιαφορούσα τι γινόταν δίπλα μου. Το γύρισες στα μπουζούκια τώρα?
gf030 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Αθεμιτος ανταγωνισμος... η νομιμη πληρωνει φορους, περναει απο γιατρους και ειναι δηλωμενη ως πορνη. Τα ξεκολα τι απο ολα αυτα κανουν και σε ενα χρονο εχουν αμαξαρα και σπιταρoνα; Και ολες αυτες οι κραγμενες "στυλιστριες", που γνωριζουν και οι πετρες τι ακριβως κανουν, γιατι δεν συλλαμβανονται ποτε;
-nick- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έχετε δει την απίστευτη ελληνική cultia "HARDCORE" του Ντένη Ηλιάδη ?
slipknot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 nick[;2947079'']Έχετε δει την απίστευτη ελληνική cultia "HARDCORE" του Ντένη Ηλιάδη ? Δεν την έχω δει (γιατί δεν την έχω βρει) αλλά ξέρω πάνω κάτω την υπόθεση. Με έβαλες σε σκέψεις τώρα, σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το θέμα των κυκλωμάτων που αναλύονται εδώ;
-nick- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν την έχω δει (γιατί δεν την έχω βρει) αλλά ξέρω πάνω κάτω την υπόθεση. Με έβαλες σε σκέψεις τώρα, σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το θέμα των κυκλωμάτων που αναλύονται εδώ; Όχι άμεσα αλλά είναι αρκετά σχετική. Είχε παιχτεί και στους κινηματογράφους, όμορφο ταινιάκι κατά τη γνώμη μου, και καλά δεμένο. Ωραία μουσική υπόκρουση και καλές ερμηνείες. Επίσης η μία από τις 2 πρωταγωνίστριες είναι ερωτεύσιμη. Κάποτε υπήρχε να την δεις online σε flv αλλά από ότι είδα έχει κατέβει το video. P.S. Το Decadence τι μουσικες παιζει ?
slipknot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, τελικά με λίγο ψάξιμο τη βρήκα απλά έρχεται από Rapid Βιέννης και θα αργήσει λίγο.
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κυνικότατους σας βλέπω..... δεν σας ενοχλεί πχ. ότι μεσημεριάτικο βλέπουμε την κάθε βίζιτα να τα πετάει στο τζακούζι.Δεν σας ενοχλεί το ότι για να πας μπροστά σήμερα πρέπει να περάσεις από τέτοια κυκλώματα. Επίσης , κάτι ας πούμε τραγουδίστριες , ας πούμε πανελίστριες , ας πούμε οτιδήποτε , έχουνε 3όροφες μεζονετες και εμείς μένουμε με την μαμα μας και δουλεύουμε σαν τα σκυλια. ΥΓ : δεν μου αρέσει , εγώ θέλω την Πετρούλα.....για δώρο στον πατέρα μου που την γουστάρει. Με ενοχλει το οτι για να δημιουργηθουν τα παραπανω στατιστικα, καποιοι καθονται και τα βλεπουν. Αυτο και μονο δημιουργει προβλημα. Αν λυθει αυτο τοτε θα λυσουμε και το αν το να κανει βιζιτα μια κοπελα ειναι προβλημα (γιατι οπως βλεπω, το προβλημα δεν ειναι στη βιζιτα, αλλα στο οτι παιχτηκε στα μεσημεριανα). Α, επισης, αυτο το "για να πας μπροστα" ειναι πολυ σχετικο. Για που ακριβως "μπροστα" μιλαμε;
pappous_soulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν σας ενοχλεί το ότι για να πας μπροστά σήμερα πρέπει να περάσεις από τέτοια κυκλώματα. Τι από μπρος, τι από πίσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.