xrist0f0r0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εκανα format και εχω δυο προβληματα 1) ακολουθησα τον οδηγο του gega http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333778 το εκανα ξανα και τα καταφερα αλλα τωρα οταν πηγαινω tool->manage wine versions μου γραφει οτι wine packages website is unavailable εδω και 2 ημερες 2)κατεβασα ταινεις με ελληνικους υποτιτλους και οταν παο να τους δω μου βγαζει κινεζικα δοκιμασα mplayer,kplayer και κατι αλλα ?? οποιος ξερει ενα απο τα δυο please γιατι εμεινα χωρις παιχνιδια και ταινιες please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 2)κατεβασα ταινεις με ελληνικους υποτιτλους και οταν παο να τους δω μου βγαζει κινεζικα δοκιμασα mplayer,kplayer και κατι αλλα ?? Πρέπει να ορίσεις το encoding σε iso-8859-7, συγκεκριμένα εγώ χρησιμοποιώ totem και η ρύθμιση αυτή είναι στο Preferences->General και διάλεξε και το automatically load subtitle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 για αυτο το προβλημα wine packages website is unavailable ειναι προβλημα των server του playonlinux σημερα το εχουν διορθωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ok thanks και τους 2 μια χαρα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.