.:VenoM:. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 έχει παραγγείλει κανεις απο αυτο το κατάστημα; Ειναι γενικώς αξιόπηστω ; Ρωταω επειδη θελω να παραγγειλω αυτο το λαπτοπ. Ευχαριστω προκαταβολικα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ναι μια χαρά κατάστημα είναι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 +1.Μια χαρα ειναι,εχω παρει και ολα ηταν οκ.
censOred Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 +1.εχω αγορασει desktop απο εκεί.ολα κομπλε αν και μερικες τιμες ψιλοτσιμπημενες θυμαμαι.αλλα αξιοπιστο
atrias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 κι εγώ έχω πάρει και είναι καλό το κατάστημα αλλά πολύ συχνά δεν έχει stock και περιμένεις πολύ μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις
.:VenoM:. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 +1.εχω αγορασει desktop απο εκεί.ολα κομπλε αν και μερικες τιμες ψιλοτσιμπημενες θυμαμαι.αλλα αξιοπιστο Και στην τιμη οσο λεει τοσο θα πληρωσω ; δεν πιστευω να μου που τιποτα για εξοδα αποστολης και αντικαταβολξ μετα... Επισης σε ποσες μερες ερχετε ; Ερχεται και στο σπιτι ;
censOred Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εγω επειδη μένω θεσσ ειχα παει απο εκει,παρηγγειλα το μηχανημα και μετα απο 7-10 μερες πηγα και το πηρα..δεν πιστευω να εχεις επιπλεον χρεωσεις.ειναι αξιοπιστο γενικα καταστημα.λογικα θα πληρωσεις εξοδα αποστολης αλλα ολα αυτα πρεπει να στα ελεγε ηδη κατα την διαρκεια της ηλ.παραγγελιας.αν εχεις επιλεξει κουριερ ναι σπιτι σου θα ρθει. εντιτ:βασικα πες μας λιγο αν εισαι θεσσ,ποσο κοστιζει το λαπτοπ γιατι ισως για αγορες πανω απο κπ τιμη να μην εχεις εξοδα αποστολης.αλλα για να μην αγχωνεσαι οτι συμφωνησες στην σελιδα τους θα γινει.
atrias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 έξοδα αποστολής υπάρχουν και είναι έξτρα βάλτο στο καλάθι αγορών και βλέπεις μετά πόσο θα κοστίσει η αποστολή κι αν δε σου κάνει το ακυρώνεις πόσο χρόνο θα κάνει να έρθει καλύτερα να το ρωτήσεις σε αυτούς τηλεφωνικά
.:VenoM:. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εγω επειδη μένω θεσσ ειχα παει απο εκει,παρηγγειλα το μηχανημα και μετα απο 7-10 μερες πηγα και το πηρα..δεν πιστευω να εχεις επιπλεον χρεωσεις.ειναι αξιοπιστο γενικα καταστημα.λογικα θα πληρωσεις εξοδα αποστολης αλλα ολα αυτα πρεπει να στα ελεγε ηδη κατα την διαρκεια της ηλ.παραγγελιας.αν εχεις επιλεξει κουριερ ναι σπιτι σου θα ρθει. εντιτ:βασικα πες μας λιγο αν εισαι θεσσ,ποσο κοστιζει το λαπτοπ γιατι ισως για αγορες πανω απο κπ τιμη να μην εχεις εξοδα αποστολης.αλλα για να μην αγχωνεσαι οτι συμφωνησες στην σελιδα τους θα γινει. δεν ειμαι απο θεσσ... Τεσπα το μηχανιμα το βρηκα στο σκρουτζ και ειναι το τριτο κατα σειρα http://www.skroutz.gr/s/88490/HP-Pavilion-dv6-1280ev.html λεει δεν εχει ουτε εξοδα ουτε αντικαταβολη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.