Προς το περιεχόμενο

Αγορα Domain

kabouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. υπαρχουν διαφορα σιτε για αγορα. ποιο θα μου προτεινατε? βασικα θελω να αγορασω με καρτα, να παρεχει καποιο (οχι πολυ) χωρο για hosting και να μη ζηταει στοιχεια εταιριας και τετια γιατι σε ενα σιτε που ειχα κοιταξει τα ζηταγε.

επισης να ρωτησω: οταν αγοραζεις καποιο domain το αγοραζεις ΕΣΥ η το αγοραζει η εταιρια απο την οποια το αγορασες και στο νοικιαζει για οσα χρονια το "αγορασεις"?

ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει απο www.cretaforce.gr και ειναι μια χαρα για email που το θελω. Το αγορασα μεσω αυτης αλλα αν θελω μπορω να το μεταφερω σε αλλη εταιρεια.

Εκτος απο την αγορα πληρωνω και 2 ευρω τον μηνα. Μου δινει και καποιο χωρο αλλα δεν ξερω ποσος ειναι γιατι δεν τον εχω χρησιμοποιησει...

Δημοσ.

Καλήσπερα. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αγορά domain.

Για να έχω domain το οποίο να δείχνει τον υπολογιστή μου θα πρέπει να έχω static ip;

Και σε περίπτωση που θέλω cnames πχ foufoutos.insomnia.gr θα τα προσθέτω εγώ από τον dns server που έχω η θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Και κάτι τελευταίο, για να έχω πχ mail.insomnia.gr πρέπει να κάνω κάτι άλλο πέρα από ένα cname.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
γεια σας. υπαρχουν διαφορα σιτε για αγορα. ποιο θα μου προτεινατε? βασικα θελω να αγορασω με καρτα, να παρεχει καποιο (οχι πολυ) χωρο για hosting και να μη ζηταει στοιχεια εταιριας και τετια γιατι σε ενα σιτε που ειχα κοιταξει τα ζηταγε.

http://www.papaki.gr

επισης να ρωτησω: οταν αγοραζεις καποιο domain το αγοραζεις ΕΣΥ η το αγοραζει η εταιρια απο την οποια το αγορασες και στο νοικιαζει για οσα χρονια το "αγορασεις"?

ευχαριστω

Τα domain δεν μπορεί να τα αγοράσει κανένας. Τα διαθέτει προς ενοικίαση και εκμετάλλευση η ΕΕΤΤ μέσω εγκεκριμένων εταιρειών οι οποίες μεσολαβούν ώστε να τα "ενοικιάσει" κάποιος απο αυτές.

Τα .gr domains "ενοικιάζονται" ανά 2 χρόνια, αν περάσει η περίοδος ανανέωσης τότε το domain είναι πάλι ελεύθερο προς κατοχύρωση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:56 ----------

Καλήσπερα. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αγορά domain.

Για να έχω domain το οποίο να δείχνει τον υπολογιστή μου θα πρέπει να έχω static ip;

όχι

Και σε περίπτωση που θέλω cnames πχ foufoutos.insomnia.gr θα τα προσθέτω εγώ από τον dns server που έχω η θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Και κάτι τελευταίο, για να έχω πχ mail.insomnia.gr πρέπει να κάνω κάτι άλλο πέρα από ένα cname.

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτά τα δημιουργείς μέσω της κονσόλας του o/s(bind module) που χρησιμοποιείς ή μέσω ειδικού "script" που στα διαθέτει σε γραφικό interface μέσω του οποίου κάνεις τις αλλαγές αυτές.

Αν στήσεις τον δικό σου server σου προτείνω να εγκαταστήσεις linux ως o/s και webmin ως hosting panel script ώστε να διευκολυνθείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...