Finn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Απεβίωσε κι ο Hammond γαμώτο,αλλιώς αν τον έβλεπε έτσι θα τον έτρεχε λίγο παραπάνω! RIP Mr Davis
Dosas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Είδα τα 4 πρώτα επεισόδια και μου άρεσε αρκετά.Τέρμα σπαστικός ο Δρ Ρας όμως.Καλά ο R.Dean Anderson πως πάχυνε έτσι; Είχε ένα άσχημο ατύχημα διάβασα κάπου και καθηλώθηκε στο νοσοκομειο για καιρό και έτσι πάχυνε. Τουλάχιστον έτσι λένε.
orck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν εχει τυχει να δω τα πρηγουμενα και δεν κατανοω το χιουμορ που αναφερουν αρκετοι. Τι να δω για να παρω μια ιδεα; Ας πουμε τα 5 πρωτα επισοδεια της πρωτης σαιζον απο Atlantis; Κατι αλλο; (εαν μου αρεσει θα βρω και τα υπολοιπα)
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκίνα με SG-1, μην κάνεις την εξυπνάδα τη δικιά μου να δεις 4 σαιζόν Atlantis και μετά να αρχίσεις SG-1. Μπορεί να μη σου αρέσει η πρώτη σαιζόν αλλά στρώνει στη συνέχεια.
ScarletK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέτριο το universe με κάποιες αναλαμπές μέχρι τώρα.Αυτό που δεν χώνεψα ποτέ πάντως στα stargate ήταν η παραγωγή(εκτός ίσως απο το πρώτο sg.όσο έχω δει).Είναι δυνατόν να είναι τα σκάφη τόσο χάλια...Scifi είναι ρε παιδιά προσέξτε το λιγάκι.Η επιτομή της εργονομίας και της αισθητικής ενός advanced πολιτισμού είναι σκάφη/πόλεις τύπου atlantis(όχι το cgi zoom out το εσωτερικό) και universe?Μου θυμίζει τα σκάφη των klingons με την κόκκινη λάμπα και την ομίχλη... Ο Ρας με ψιλοκρατάει προς το παρών και κάποια έξυπνα επεισόδια. Το comment για το beverly hills με βρίσκει περίπου σύμφωνο, αν και νομίζω αν γίνει καλά (που δεν γίνεται) δε θα μας φαίνεται και τόσο τραγικό.Humans είναι αποκομμένοι και non military οι περισσότεροι, περιμένεις σοβαρότητα?
dimostenisv Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Που είναι ο Rodney Mackey αυτή τη σειρά μόνο αυτός θα τη σώσει
user12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το νεο επεισοδιο καλουτσικο ηταν περιμενω με αγωνια να φτιαξουν το destiny και να αρχισουν οι μαχες.Νταξει το πως μπηκαν μεσα απο το εχθρικο σκαφος εφυγαν και οι 2 κυριοι θυμησε εποχες sg1 που μπαιναν στα motherships επερναν καποιον και μετα εφευγαν και δεν τους κυνηγουσε κανεις.:lol:
ScarletK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Έπιασα πρόσφατα και κατέβασα τα eps που δεν είχα δει(κάπου στο 6-7 σταμάτησα να βλέπω).Τα πράγματα γίνονται λίγο καλύτερα γενικά,και ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες στιγμές που σου βγαίνει το facepalm φυσικά , όσο πλησιάζεις στο season finale(βγήκε) αποκτά ενδιαφέρον και σε κρατάει σε αγωνία.
@_zerocool Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Που είναι ο Rodney Mackey αυτή τη σειρά μόνο αυτός θα τη σώσει Είναι άπαιχτος ο τύπος. NO NO NO NO NO χαχαχαχα. Zelenka: "On the way back I had an idea." McKay: "Have a little lie-down, it'll pass."
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μας μαμησαν....Τελικα το Incursion θα εχει 3 μερη η παραπανω ?
ScarletK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν λέγεται intervention και το επόμενο aftermath οπότε μάλλον έχει ψωμί για να τελειώσει η ιστορία που ξεκίνησε το incursion.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μόλις είδα το δεύτερο επεισόδιο. Πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Γνώμη μου ότι έχουν ξεπεράσει τις αδυναμίες του πρώτου κύκλου και δίνουν νέο δείγμα γραφής, μακριά από τις αφέλειες των SG1 & SGA
ScarletK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ, γίνεται σιγά σιγά ένα decent sci-fi. Από το επεισόδιο με τους εξωγήινους στην προηγούμενη σεζόν είχε αρχίσει να σοβαρεύεται. Και κάποια σκηνικά, θα κάτσει δε θα κάτσει στην καρέκλα, έσπασε τον κωδικό για το σκάφος, είναι κλασσικά ωραία geek arcs. Έχει σε λιγότερο βαθμό το beverly hills στοιχείο και τουλάχιστον δείχνει πράγματα χωρίς να σε ζαλίζει με "ερμηνείες" δέκα λεπτά.
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δυναμική επιστροφή το SG:U! Tα 2 πρώτα επεισόδια μετά την περίοδο hiatus εξαιρετικά, και γενικά η σειρά έχει φτάσει εδώ και αρκετό καιρό στο σημείο να σε κρατάει σε αγωνία και προσμονή για το τί θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο. One up!
ScarletK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όπως και να έχει το cancel δεν το γλιτώνει. Λυπάμαι που θα κοπεί γιατί όντως είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον, αλλά πληρώνουν τις αμαρτίες της πρώτης σεζόν και σε μικρότερη κλίμακα και της δεύτερης. Τα επεισόδια με τη σαπουνόπερα και τις πέτρες και την άσκοπη πολυλογία. Απ'ότι ξέρω είναι οριστική η απόφαση και απλά υπάρχει μια υποψία ότι μπορεί να γυριστεί κάποια τηλεταινία για να δοθεί ένα τέλος της προκοπής. Τα σκηνικά είχα διαβάσει από κάποιον στο imdb υπάρχουν ακόμα (ράδιο αρβύλα έτσι δεν το έχω ψάξει). Μακάρι να γυριστεί να κάνει κάνα ascend ο Rush να στανιάρουμε! While it will air the balance of season 2 on schedule, Syfy has decided to not renew Stargate Universe for a third season. The series has 10 episodes remaining in its second season and Syfy will air these episodes as planned next Spring. As usual, it boiled down to the numbers for Syfy, which is a unit of NBC Universal. Stargate Universe has recently averaged a 0.5 in 18-49, below the averages for the Syfy series that have been renewed. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.