Προς το περιεχόμενο

Oddworld - The Oddbox

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είτε είναι απελπισμένοι... είτε παίρνουν ληγμένα για να μεταφέρουν δύο πολύ παλιούς console-only titles. Τουλαχίστον αυτά είναι καλά νέα για τους οπαδούς των Platform games:

So yes, we will be seeing more from Oddworld. Regarding the library, we are in the process of converting Oddworld: Munch's Oddysee and Oddworld: Stranger's Wrath to the PC, so that all four of the major Oddworld games will be re-releasing this winter in a package called "The Oddbox." This will be the Abe games, Munch, and Stranger as one package for Steam's digital distribution network, as well as a few other digital distribution outlets.
Δημοσ.

Το Abe's Oddysee και το Stranger's Wrath είναι από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που έχω παίξει.

Επιτέλους θα μπορέσω να παίξω και το Munch's Oddysee

Δημοσ.

πράγματι είναι πολύ καλά νέα...θυμάμαι το παιχνίδι το είχα πάρει στο play αλλά τότε ήμουνα μικρός και δε μπορούσα να το τερματίσω με τίποτα..τώρα λοιπόν θα μου δωθεί η ευκαιρία

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απίστευτη είδηση! Τι να πούμε για την Oddworld Inhabitants... Από το πρώτο μέχρι και το Stranger's Wrath (από το καλύτερα παιχνίδια όχι μόνο για το ΧΒΟΧ αλλά για οποιαδήποτε σύστημα, το οποίο ξανα-έπαιξα την προηγούμενη εβδομάδα) πάντα καινοτομούσε. Αλλά βλέπεις οι πωλήσεις... Οι τρισάθλιοι στην MS δεν το είχαν στο compatibility list του Χ360... Respect!!!

EDIT: Λες να έχουμε την τιμή να το δούμε και σε κανένα PS3;;;;;;

---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:11 ----------

Το Abe's Oddysee και το Stranger's Wrath είναι από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που έχω παίξει.

Επιτέλους θα μπορέσω να παίξω και το Munch's Oddysee

Αφού έπαιξες το Stranger's Wrath, είχες ΧΒΟΧ. Το Munch's είχε κυκλοφορήσει (αποκλειστικά) στο ΧΒΟΧ. Εκτός αν το έχεις καταχωνιασμένο σε κανένα πατάρι... Εγώ πάντως το έχω στο σαλόνι μου δίπλα από το PS3 και αυτή τη στιγμή παίζω Sid Meier's Pirates!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έρχεται εντός του μηνός ;)

LOS ANGELES, U.S.A – December 6th, 2010

Oddworld Inhabitants is pleased to announce that its critically-acclaimed, award-winning classics, Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee and Stranger’s Wrath will be available for PC owners, through Steam in one generous downloadable package, this 2010 Holiday season.

Spanning thirteen years of one-of-a-kind gaming experiences, this package aims to give fans old and new an affordable and convenient way to enjoy these games once again, with a few new additions and enhancements, to be announced in the run-up to its release date.

The games featured in the Oddboxx are as follows:

Oddworld: Abe’s Oddysee, 1997

Oddworld: Abe’s Exoddus, 1998

And released to PC platforms for the FIRST TIME…

Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005

More details and partners will be announced in the running up to the Oddboxx’s release. Stay tuned…

Δημοσ.

Οτάν είχε βγεί το πρώτο game της σειράς πίσω το 97 σε playstation είχε κάνει φοβερή εντύπωση και νομίζω ακόμα και σήμερα μπορεί άνετα να σταθεί.

Δημοσ.

Όντως.

Η μουσική, τα εφέ, και η σούπερ χαριτωμένη φιγούρα του Abe αλλά και τα εντυπωσιακά βίντεο, είχαν καθηλώσει τους gamers.

Το έχω στο pc (με emulator) αλλά τα παρωχημένα γραφικά δρουν ανασταλτικά στο να ασχοληθώ ξανά όπως τότε.

Δημοσ.

Είναι τόσο ρεμάλια που ούτε ένα Maxim Stepin's HQ3X filter δεν θα έχει το παιχνίδια για να ομορφαίνει τα γραφικά. Πάω και στοίχημα ότι θα είναι τόσο γκασμάδες που δεν θα το χρησιμοποιήσουν :mad:

http://www.hiend3d.com/hq3x.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...