Προς το περιεχόμενο

μεταφραση pdf

katerinio6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα ,να ζητησω συγνωμη αν ανοιξα το θεμα σε λαθος μερος..

η ερωτηση μου ειναι η εξης

κατεβασα ενα αγγλικο βιβλιο σε pdf μορφη.υπαρχει καποιος τροπος να το μεταφρασω στα ελληνικα.ΔΗΛ στο διαδικτυο υπαρχουν καποια site που σου μεταφραζουν απευθειας αγγλικες σελιδες στα ελληνικα .Εδω μπορω να κανω κατι????

παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει :-)

Δημοσ.

Αρχικά πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το PDF σε editable μορφή ώστε να μπορεί να το μεταφράσει κάποιο πρόγραμμα. Διάλεξε πρώτα ένα OCR πρόγραμμα, όπως το εξαιρετικό ABBY Fine Redaer, για να μετατρέψεις το pdf σε doc μορφή.

Μετά με κάποιο πρόγραμμα μετάφρασης, όπως το Systran, απλά επιλέγεις το αρχείο που θέλεις και στο μεταφράζει. Μην περιμένεις βέβαια ακριβή μετάφραση, σε ορισμένα σημεία ακόμα και νόημα θα δυσκολευτείς να βγάλεις, ιδιαίτερα αν πρόκεται για επιστημονικο/τεχνικό PDF. Αλλά είναι μια βοήθεια.

Δημοσ.

Δεν αξίζει..

Όπως λέει και ο Praetorianos (δύσκολο όνομα βρε παιδάκι μου, μέχρι να το γράψω το έκανα 4 φορές λάθος :P) δεν θα βγάζεις νόημα από το κείμενο...

Η Καλύτερη λύση είναι η μετάφραση σε μεταφραστή..

Δημοσ.

το ξερω οτι δε θε μεταφραστει καλα ,απο το τιποτα καλο και αυτο.

το προγραμμα που αναφερθηκε πιο πανω για pdf converter το κατεβασα αλλα στο τελος της διαδικασιας μου ελεγε οτι δεν ειναι free και θα μετατραπει μονο η 1 σελιδα.γνωριζετε καποιο προγραμμα που να ειναι δωρεαν?

Δημοσ.

Δεν έχω δουλέψει με κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός το ABBY Fine Reader, πάντως αν δεν μπορείς να το βρεις κάπως googlαρα αυτά:

http://www.freedownloadscenter.com/Business/MS_Office_Add-ins/Nuance_OmniPage_Pro.html

http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr.html

Δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει. Πιθανώς να πάρεις πολλές λύσεις ακόμα αν γράψεις Free OCR στο Google.

Δημοσ.

Ανέβασε το pdf στο zoho.com πάρε το λινκ που θα σου βγάλει και βάλτο στο translate.google.com επέλεξε γλώσσες και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

προσπαθησα να κανω αυτο με το zoxo.αλλα μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο το εγγραφο για να το μεταφρασει.υπαρχει τροπος απο ενα pdf να επιλεξω καποιες σελιδες του που θελω να μεταφραστουν και μετα να το ανεβασω?

Praetorianos,dermitzos,ipso33

ευχαριστω για τη βοηθεια και ζητω συγνωμη αν σας κουρασα :o

Δημοσ.

Ένας μπακαλίστικος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρεις με το snapshot tool τις σελίδες που θέλεις και να τις περάσεις στο word ή και στην ζωγραφική ως φωτογραφίες. Μετά πάλι με κάποιο OCR πρόγραμμα (δεν ξέρω αν το zoho.com υποστηρίζει φωτο) το κάνεις κείμενο.

Αν πάλι οι σελίδες είναι πολλές πιο λίγο χρόνο θα σου πάρει να βρεις ένα δωρεάν PDF to doc πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...