Προς το περιεχόμενο

μια συμβουλη για αγορα ασυρματου router(wireless) απλης γραμμης

swimmer_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι και πολυ ειδικος σε αυτα τα θεματα αλλα για να σας εξηγησω εχω λοιπον modem με καλωδια και τετοια για Internet αλλα τωρα σκεφτομαι να παρω καποιο ασυρματο μιας και θα βολευει και πιο πολυ(για να ξεμπερδευω δηλαδη με τα καλωδια..)Τι ειδος ασυρματου router λοιπον μου προτεινετε με κριτηριο να παρεχει αρκετα γρηγορο ιντερνετ σε ενα σπιτι περιπου 110-120 τ.μ. σε δυο( ή και 3 σε μερικες περιπτωσεις) laptops.Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Νομιζω οποιο και να παρεις δεν θα εχεις προβλημα. Ενα Zyxel ή ενα US Robotics νομιζω ειναι οτι πρεπει...

Ta Linksys εχουν το καλυτερο ασυρματο καθως επισης και τα zyxel....... και ειναι και εξαιρετικα ρουτερς. Μπορεις αν εχεις budget να παρεις κανα Draytek 2820n και να καθαρισεις δια παντως με το θεμα του ρουτερ

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αλλο τον ακουω..Θα μπορουσατε μηπως να μου πειτε και απο που θα μπορουσα να τα προμηθευτω καπου κοντα στο κεντρο της αθηνας?στο πλαισιο πουλανε τετοια routers μηπως?

Δημοσ.
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αλλο τον ακουω..Θα μπορουσατε μηπως να μου πειτε και απο που θα μπορουσα να τα προμηθευτω καπου κοντα στο κεντρο της αθηνας?στο πλαισιο πουλανε τετοια routers μηπως?

Αλοιμονο αν δεν ειχε το Πλαισιο...

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Web/Modem-Routers.htm

Δημοσ.
ok σε ευχαριστω..μια τελευταια ερωτηση..τα netgear wireless ειναι αξιοπιστα και καλα?

Δεν τα ξερω φιλε μου..Προωπκα ειχα Zyxel και τωρα εχω αυτο που δινει υποχρεωτικα η netone ενα Thomson που ειναι και αυτο πολυ καλο.

Δημοσ.

Ta netgear ειναι εξαιρετικα για torrents και δε κανουν αποσυνδεσεις καθολου, αλλα στο ασυρματο και γενικοτερα στη λειτουργια τους υστερουν με τα ανωτερω

Δημοσ.

thomson δεν μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο wireless.αλλα thomson αξιζει τρελλα αν εχεις χαλια γραμμη που κανει αποσυνδεσεις.κατα τα αλλα μπορεις να παρεις και wag160n που ειναι και πρωτοκολλο n για μεγαλυτερη καλυψη και ταχυτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...